אלבומים אהובים מ- 2004

מורנא007

New member
אלבומים אהובים מ- 2004

א. הוחלט שלהקות ישראליות ישתתפו, אני מבקש רק מגולשי הפורום להשתתף (קולות טרולים לא ילקחו בחשבון). זאת כדי למנוע הצפת קולות של בוחרים שלא מקשיבים לפרוג, אלא בוחרים מחיבה, חברות, עסקים או קשר כלשהו עם חברי הלהקות. ב. יש לבחור עד ל- 7 אלבומים, רצוי לפחות שלושה. אפשר לנמק את הבחירה, לא חובה לנמק. ג. גם אם אלבום מסוים לא מופיע ברשימת העזר שהרכבנו והוא אלבום פרוג, ניתן לבחור בו. ד. הבחירות הן עד חצות שבין יום שלישי ליום רביעי. ה. להל"ן רשימת העזר: אבק אבק בוטניק - I don't know what you see when you look at me Kruzenstern and Parohod - Songs Magma - K.A Happy the Man - The Muse Awakens Guapo - Five Suns Panzerpappa - Farlig Vandring Björk - Medulla Anatrofobia - Tesa Musica Marginale Far Corner - Far Corner Matthew Parmenter - Astray Marillion - Marbles The Invisible Man - Ocean Cloud Pain of Salvation - Be IQ - Dark Matter Ayreon - The Human Equation The Tangent - II The World that we Drive Through Karmakanic - Wheel of Life Jordan Rudess - Rhythm of Time The Flower Kings - Adam and Eve Univers Zero - Implosion The Muffins - Double Negative The Claudia Quintet - I, Claudia Neal Morse - One Blackfield - Blackfield Amarok - Quentadharken Guy Manning - A Matter of Life and Death White Willow - Storm Season

מורנא007

New member
הבחירה שלי

אבק - אבק למרות כמה קטעים שלא התחברתי להם. Happy the Man - The Muse Awakens אלבום רוק סימפוני די חביב The Tangent - II The World that we Drive Through מאסטר פיס אמיתי, אלבום נפלא.

The Cabana Boy

New member
שלי

אבק - אבק. בוטניק - I don't know what you see when you look at me. Ayreon - The Human Equation. Blackfield - Blackfield.

האלבומים הכי טובים בעולם של 2004

White Willow - Storm Season: אחרי שמונים אלבומים של התנסות כושלת, הלהקה הזאת הצליחה ליצור אלבום בוגר ומגובש עם לחנים מעניינים וסאונד יוצא דופן. Karmakanic - Wheel of Life: למרות שזה קצת מתקתק (כראוי לנגזרת של הפלאוור קינגז) יש כאן כמה קטעים מטורפים לגמרי. אלבום טכני מאוד אבל בצורה שונה מאלבומים טכניים אחרים. IQ - Dark Matter: לא הכרתי את העבודות הקודמות של הלהקה, אבל האלבום הזה די מוצלח. ניאו פרוג ניטרלי כזה, שכיף להקשיב לו. בוטניק - I don't know etc: אלבום מגניב לגמרי וייחודי, ולא רק בגלל שזה מרשים בתור אלבום בכורה וביחס לגיל של היוצר והנגנים, אלא עומד כיצירה בפני עצמו.

RamiSun

New member
שלי:

Marillion - Marbles Pain of Salvation - Be IQ - Dark Matter Ayreon - The Human Equation

אגב, תהייה

אני החמצתי את זה, או שלא פורסם מי זכה באלבום הכי מדהים בעולם של שנת 2005?

zamibc

New member
שלי

Blackfield - Blackfield IQ - Dark Matter Guy Manning - A Matter of Life and Death

zamibc

New member
לא

כמו שלא אוכל להסביר לך מה האבתי ב"thick as a brick" שהוא האלבום האהוב עלי. מה לעשות פשוט לא יכול.. בכל זאת העדפתי את הרצועה הראשונה והשמינית... מקווה שזה מספיק..

למעלה