אצלנו אין אלבומים נפרדים
אני הכנתי אלבומים משפחתיים (אני מכינה אלבום כזה כל שנה).
בכל אלבום אני משתדלת לכלול תמונות של כל ילד בנפרד, ותמונות משותפות.
רק לגדול יש אלבומים שהם "שלו". אבל זה נובע מכך שיש בינו לבין הבנות 5 שנים הפרש - מה שאומר 5 אלבומים שנתיים בלעדיהן. אבל אלו עדיין אלבומים משפחתיים, עם תמונות שלו ושלנו.
את התמונות שיש לנו, אני ממיינת בתיקיות ומתייגת בכל תמונה מי מופיע בה. ככה, אם ירצו את התמונות שלהם - יוכלו לקבל עותק (מזל שזה דיגיטלי. הרבה יותר קל לגבות ככה).
גם אצל ההורים שלי אין לנו אלבומים אישיים. יש אלבומים משפחתיים בהם כל המשפחה מופיעה (בהרכבים כאלו ואחרים). היחידה שיש לה אלבומים "שלה, זו אני - כי אני הבכורה. אבל באלבומים "של אחי" - גם אני מופיעה בהרבה מהתמונות. אצלנו גם כל האלבומים של הילדות נשארו אצל ההורים. גם אצל בעלי זה ככה - אלבומי הילדות נשארו אצל ההורים. ככה אני גם רוצה שיהיה אצלנו.
בכל מקרה, גם באלבום אישי יהיו תמונות משפחתיות. בתמונות משפחתיות אפשר לבחור את אותן התמונות המשותפות, או תמונות שבהן מופיע גם התאום, אבל הדגש או מי שהעין נמצשכת אליו בתמונה הוא זה שהאלבום עבורו..
ולגבי המחיר - כמו שכתבוו לך.
קודם כל שווה לבחור תוכנה / חברה איתה לעבוד (יש המון בשוק. אני מאוד אוהבת את cbook בגלל שהמחירים שלהם נמוכים, יחסית, והאיכות גבוהה. יש את לופה שהיאכות שלהם מצויינת ויש להם מידי פעם מבצעים. ויש עוד המון אחרים). אחר כך לבדוק באתרי הקופונים - הרבה פעמים יש קופונים עם הנחה משמעותית. או לחכות לקראת חגים - גם אז יש המון הנחות (ראש השנה, פסח וסוף שנת לימודים הם תמיד עונות שיש בהן הנחות לאלבומים). אם בחרת תוכנה - את יכולה להכין את האלבומים בזמנך החופשי, ולשלוח להדפסה כשיש מבצע טוב.