אלבום תמונות 250 תמונות בלבד... קובי קרין
כ כפרה1 New member 14/5/06 #5 היו עוד המון שנפסלו במקום ובעת העריכה. אבל תודה שהתמונה שלך - ע נ ק י ת - כמעט ואפשר לעשות תמונת פוסטר לדוגמן הבית - - - כמעט....
היו עוד המון שנפסלו במקום ובעת העריכה. אבל תודה שהתמונה שלך - ע נ ק י ת - כמעט ואפשר לעשות תמונת פוסטר לדוגמן הבית - - - כמעט....
ק קובי קרין New member 15/5/06 #10 זה לא נדיר שהקדמי מרחף לא שאני מומחה גדול, אבל בתמונות אני רואה את זה לא פעם.
T t P R New member 15/5/06 #11 לא נדיר בכלל אבל מה שיפה בתמונה של פנגס זו הזווית בה הוא נמצא כאשר הקדמי באוויר
4 45degrees New member 15/5/06 #13 ../images/Emo45.gif היה לי וידאו ישן שבו שמבון האל (סטפן יעני) מבצע כזה ביציאה מפניה על פני איזה 50 מטר כשהקידמי מרחף קצת קצת מעל הרצפה. מדהים.
../images/Emo45.gif היה לי וידאו ישן שבו שמבון האל (סטפן יעני) מבצע כזה ביציאה מפניה על פני איזה 50 מטר כשהקידמי מרחף קצת קצת מעל הרצפה. מדהים.
M Moo Moo New member 16/5/06 #16 מישהו מדד זמני הקפה פאנגס VS שלום? מי יותר מהיר על המסלול באשדוד? שלום אוחיון כמובן.
ס סיני 1 New member 17/5/06 #17 שחר, אחרי טיפול שלי באירוקס, גם ב.. מצב ישורת הוא עם גלגל קדמי באויר...........