אלבום תמונות של BITNUA

armorlts

New member
אלבום תמונות של BITNUA

האם רק אני מרגיש תחושה של ריקנות ווקום בעת שאני מביט למשל על תמונות מתוך אלבום "ארועים" (ולא רק בו) שבאתר bitnua. לעולם איני מצליח לזהות פרצופים וזה מאוד מרגיז, למעט הקרובים ביותר לצלם וגם זה די מרחוק), כאילו שהצלם מוצא עניין רק בכלל ולא בפרט, וזה חוזר כמעט בכל התמונות. אני הייתי מאוד רוצה לזהות פרצופים, להבחין בהבעות, לראות פרטים מקרוב ולא רק תמונות אולם גדול ויפה עם כותרת שם הארוע, שכן כאשר אני מביט על פנים יפות וזוהרות או לחילופין פנים עצובות או כועסות וזעופות זה עושה לי את זה. הייתי רוצה לדעת אם יש עוד שמרגישים כמוני וכל הסבר על שמירת זכויות הפרט לא יצליח לספק לי מנוחה בנושא. מקווה שהפעם תגיבו..

tzion10

New member
לצערי מאד אופייני להרקדה זו

אין חשיבות לרוקדים כפרט אין חשיבות לפנים ולאדם מאחוריהם אין חשיבות לאוזני הרוקדים רעש אימים אנחנו כמו בקופ"ח מס'זהות בלבד חשוב שתהיה הרקדה גדולה ככל האפשר בכדי להתגאות בה אני הסקתי את מסקנותי כבר לפני שנה.........

אלבום תמונות

מה רצית, שיעשו לכל רוקד BOOK? פעם הבאה הזמן את עדי ברקן (סוכן הדוגמנות), ואז אולי תקבל את מה, שאתה מבקש. אני דווקא כן מצליחה לזהות פרצופים (כמובן, שלא את כולם). בכלל, רעיון הצילום, בעיני, נועד להעביר את הלך הרוח בהרקדה (כן, גם להאדיר את המרקיד ופועלו) ופחות - לתעד בבירור פרצופים (שכן - אנחנו קהל רוקדי ריקודי העם). אני לא רואה כל פסול בכך. המשך לרקוד ותהנה!!!
"כל אחד הוא אור קטן - וכולנו אור איתן!"

31אליק

New member
יש מין "טאבו" על צילומי תקריב של

רוקדים. זאת אחת הטעויות ההרסניות של האוירה בהרקדות. כאילו: מה, מתחבאים בקרבנו עבריינים, או חוטאים בחטאי מוסר, שחס וחלילה אם עין המצלמה תשזפם? עזבו אתכם מהגנה על כאלה שלא רוצים שהבן זוג בבית ידע עם מי רקדת. קח/י אחריות על מעשיך, ואל תבוא/י אלינו בדרישות להגן על צנעת הפרט שלך. את/ה גרמת לכך אפוא, שיהיו התלחששויות סביב הנושא של ריקודי עם, בגלל האיסור לצלם בתקריב. לצלם אנשים מקרוב-קרוב, עם ההבעות המיוחדות ברגעי שמחת הריקוד, זאת חווייה שנמנעת מאיתנו בגלל הטאבו השלילי הזה, שמחשיד אותנו כאילו אנחנו מסתירים משהו.

לאליק 31

אכן ישנם עבריינים בהרקדות (לא צוחקת). עכשיו נתת לי רעיון, שיכול לתרום רבות לבטחוננו כעם: בואו נצלם תמונות תקריב, ונשלח ישירות למשטרת ישראל. כך יתפסו עבריינים, אשר פניהם מוכרים למשטרה. תאמינו לי - זה יעשה טוב לכולם.

למעלה