אלבום שירים עברי!

אלבום שירים עברי!

אוקיי, נניח אנחנו צריכים ליצור אלבום משירים עבריים לדמויות מהסדרות שאנחנו אוהבים.

איזה שיר הייתם מתאימים לאיזו דמות?

Roei152

Well-known member
מנהל
ההצעת שלי
יומן מסע דילן מהאי.. לא יודע השיר הזה נורא מזכיר ליי אותו... כי ג הוא כלהזמ נאלץ לעמוד מול אינספור שבילים ורק יציאה אחת היאא הנכונה...
צליל מכוון איה ואדם -ההשמיניה השיר הזה מתאים להם כי הם הזוג שהלך הכי הרבה לאיבוד בדרך אחד אל השניה איה הלכה לאייבוד במדבר....
פרח נתתי לנורית בן מכוכב הצפון שאהב את מאיה והתקין לה מתקן ציור אך כידוע היא הלכה לשחק עם שון....
היא כל כך יפה עומרי משוברי גלים שהתאהב ביעל....

אהבתי את השיר לכוכב...

התאמת יפה! כמאמר השיר "הלכה לשחק עם ילד, ילד אחר..."

בעונה הבאה, ממש בא לי שהיא תתאהב בבן ושון - שיחזור לדניאל, אחרי שהיא השתנתה. ככה כולם מתאימים.
אבל לצערי, בסדרה עם מודל הכי קיטשי, לא נראה לי שיש לזה סיכוי...

Roei152

Well-known member
מנהל
מי יודע? אולי זה יקרה?
מעניין אאם תחשבי ככה לגבי ליבי ועלמה מסוסי פרא.... נתי הולך להיות הצלע המאוהבת והמעררת....
אני לא מבין אותך לפעמים!!!!! בעניני אהבה בסדרות....

למה ככה?

לא לגמרי ברור לי במה בדיוק אתה לא מבין אותי בעניינים האלה.
בכל אופן, אם דיברתי כרגע על כוכב אז אני באמת חושבת שבן הרבה יותר מתאים לה. ברור לי שחיברו בינה ובין שון בעיקר כי הוא פתאום התחיל "להתערער" בעקבות המפגש איתה ולהיות פחות שוויצר והרבה יותר אכפתי ומודע לסביבה, ובנוסף כמובן עם כל מה שדניאל עוללה לו, אבל עכשיו, אחרי שהיא כבר עברה את התהליך שלה, איטי או מהיר, בהחלט יש מקום להחזיר אותם. למרות שגם בן ודניאל נראו לי, רק בדיעבד כמובן ובמפתיע מאוד, דווקא נחמד, אבל אני סתם מעדיפה יותר אותו עם מאיה.

לגבי סוסי פרא, אני חושבת שגם אתה עוד לא יודע מה דעתך לגבי שניהם היות ואנחנו עוד לא מכירים אותם. אני רק יודעת שאלה יון וניב ולגבי דניאל, אתה בטוח שהוא יהיה הצלע השלישית שלהם ?
בכל אופן, כל עוד לא התחילה סדרה, כל סדרה שהיא, אני ניטרלית לחלוטין, אתה יודע, ורק אח"כ אגבש דעה כמובן...

Roei152

Well-known member
מנהל
שון ממש לא שויצר!!!!!
אני לא מבין למה את חושבת ככה? אף פעם הוא לא התנהג כמו דניאל בחממה (טרום ללי בעונה ראושנה) או בנים אחרים הדומים לו (דניאל) ..... שון מדמה את הילד הטוב שאומנם הוא מלך הכיתה והחבר של מלכת הכיתה השוויצרית דוגמה לזוג כזה נוסף ? דוריי ויולי שפגשנוו אותם בעונה הראושה של גאליס .....
לגבי סוסים אני יודע את זה כי התמונה בפייסבוק אומרת

אוקיי, האמת שהתלבטתי אם לכתוב את המילה הזאת...

אני מתכוונת לזה שהוא הגיע עם המעמד הגבוה שלו, העשיר, שבדיעבד כמובן התברר לו שהכל רחוק מלהיות ורוד.
אתה צודק, בדיוק העניין הזה של 'מלך הכיתה' והכל. צודק, טעות שלי עם מילה לא נכונה. וההשוואה כאן לדורי ויולי היא נכונה מאוד.

לגבי התמונה - אה, נכון. יש את התמונה רק שלו לצד יון, ממש בדומה לאחת התמונות של יפתח & דניאל בעונה השנייה.

שיר m

Well-known member
אתם גורמים לי להתגעגע לסדרה אז אני מתערבת

שון באמת לא שוויצר, זאת לא המילה התאימה למרות שאני מבינה למה מירי מתכוונת...
חטאו היחיד של שון זה שהוא חבר של דניאל. אבל זה הגיוני כי ההורים שלהם חברים... וזה לא כאילו היה לו מבחר לפני שמאיה הגיעה
אה וגם שהוא תמים מדי.
&nbsp
מירי, אני גם העדפתי את בן עם מאיה, אבל איך שהיא התייחסה אליו פעם אחרי פעם... לא מגיע לה אותו

מה גם שהוא ודניאל חמודים בסופו של דבר.

כן, הוא גם תמים. ללא ספק.
בן ודניאל יכולים להיות חמודים ביחד, "יכולים" כמובן בגלל שטרם הספיק להתפתח ביניהם כיוון רומנטי. איחדו ביניהם ממש לקראת הסוף, נחכה להמשך...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מסכים איתך שהוא תמים מדי
אבל אל תשכחו שיש בוו צדדים טובים .... הוא בסה"כ רצה להיות שחיין מקצועי וכל מיני גורמים הפריעו לו .... כמו הרשאות הוריו,התעללוים של דניאל..ולהגיד שהוא מפונק זו לא המילה..... הוא בס"הכ מבקש מהוריו בקשות כדי לקדם את האינטרסים.... תתחילו להגיד על כל אחד שמבקש בקשות מהורים שלו -מפונק??????

שיר m

Well-known member
מי אמר מפונק?

הוא בחור חמוד ותמים מלא כוונות טובות. אין לי כלום נגדו:)

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי .... אני קראתי לא נכון מה שהיא כתבה
היא אמרה ששון מהמעמד הגבוה העשיר שמבין שלא הכל ורוד... .... סתם סתירת כוונות

שיר m

Well-known member
מאוחר מדי

אם היא תתאהב בבן זה לא יהיה אמין בשום אופן

מי יודע...?

עם כתיבה מספיק טובה, אם תהיה להם כזאת, הכל יכול להיעשות...
את יודעת מה? אז שיכניסו בחור חדש לסיפור שלה, מה שייתכן מאוד ובאמת יקרה.

שיר m

Well-known member
אני בעד בחור חדש

מאיה פשוט קורעת אותי איך שהיא אומרת "שון..." היי שון... ביי שון... כל פעם

לגמרי...

אני לא יודעת אם זה פשוט יצא ככה לאיאן, השחקנית, או שזה דיבור מכוון של הדמות. בתור הדמות שלה, היא דווקא לא אמורה לדבר ככה.

למעלה