אלבום שולט למדיי..

Lily17

New member
אלבום שולט למדיי..

טוב קודם כל רציתי לומר שכל המעריצים של בלינק צריכים להתאחד!!.. אז קודם כל רציתי רק לומד דבר אחת וזה על האלבום האחרון שלהם .. הוא פשוט מ=ו=ש=ל=ם!!.. מכל הבחינותת.. השירים מדהימים, הגיטרות והתופים נשמעים מדהים, המוזיקה מדהימה וזה כל כך כל כך מושלםם.. פשוט כיף לשמוע את אותו דיסק 10000 פעם ביום ועדיין להנות כל פעם מהשירים מחדש כאילו רק עכשיו פתחתי את הדיסק.. לפני שקניתי את הדיסק לא ממש עקבתי אחרי הלהקה והכל אבל יצא לי לקנות אותו ומאז אני כל כך מאוהבת בלהקה המושלמת הזאתת.. =) blink 182 rules

B182

New member
מזל טוב

הלהקה קיימת מ-97 אבל גם עכשיו אחריי שהם שינו סגנון וכאלה (פחות או יותר ) טוב להיזכר לשמוע אותם. ברוכה הבאה! הפורום לא משהו פעיל, בקושי כותבים פה -אבל- יש פורום ישראלי רשמי יותר ופעיל, תרשמי. את מוזמנת!!! קישור : http://blink182-il.info/forum/

RoyBlinkBoy

New member
תיקון תמר

הלהקה כבר קיימת יותר מעשור.. מ- 92.... טראוויס בא ב- 97..

B182

New member
וואי אתה צודק התבלבלתי

97 זאת השנה שבא יצא דוד ראנץ'! צודק! טעות שלי! הוכחה שאני אנושית לכל מי שחשב שאני מכשפה עד היום..חחחח

michalas

New member
את לא מכשפה כפרעעליך

את סתם אוהבת להפחיד אנשים שאת לא מכירה...

RoyBlinkBoy

New member
נופר ואני צודקים!!

כן כן חח אין לי מושג מי את מאיה אבל תדעי שאיתי ועם נופר עדיף לא לריב בענייני בלינק חח.. אממ באיזה 93 הם הוציאו ת'דמו פלייסוואטר..

RoyBlinkBoy

New member
נא לדייק

אתם מתעסקים פה עם המומחים.. ישנה קסטה מ- 88 אבל היא רק קסטה של מארק עם כמה הקלטות שלו.. לא הגיוני שבלינק הוציאו קסטה ב- 88 מכיוון שמארק פגש את טום רק ב- 92 כשעבר לסן דייגו....

RoyBlinkBoy

New member
אממ הוא היה בן 16 ו...

הוא ניגן עם חברים יכול להיות אבל בעיקר לבד קשה להבין הקלטה די מעפנה.. היה לו איזה להקה אני חושב בעיר שהוא גדל בה פשוט תקרא באתרים אמריקאיים של בלינק עליו...

N 1 F 8 R 2

New member
היתה לו להקה

מהעיר שהוא נולד בה אח"כ הוא עבר עם אמא שלו לסן דייגו הוא הכיר את טום רק ב92'

StoneY47

New member
דווקא לא

הדיסקים החדשים שלהם ממש על הפנים נכון שהתופים מפציצים אבל מה לעשות.. זה טראוויס וכל להקה שהוא נימצא בא התיפוף מפציץ כי הוא תותח אבל המוזיקה החדשה שלהם ממש על הפנים, בא לי לבכות שאני שומע את זה בכלל, מאז אנמי אוף דה סטייט(שהוא עוד איכשהו בסדר וגם טייק אוף יור פנטס אנד ג'אקט לא רע) הם ממש גרועים בלינק הישנים הרבה הרבהההההההה יותר טובים במארק טום אנד טראוויס שואו אפשר לישמוע כמה שירים ישנים שהם מנגנים אותם עכשיו עם טראויס ורואים עד כמה הם יותר טובים מהחדשים חבל שהם נהרסים ככה לאט לאט

אלבום דפוק,

לא סבלתי אותו. הוא ממש גרוע. פרט לאולי 2-3 שירים סבירים. זה נשמע כאילו הם ניסו לעשות חיקוי של The Cure ולא ממש הצליחו.

למעלה