אלבום מעוצב

פרנקלית

New member
אלבום מעוצב

שלום לכולכם. אני מעוניינת לתת להורים שלי מתנה ליום הנישואין אלבום מעוצב מכל התמונות שלהם שזרוקות במגירה וכבר שנים לא ממויינות כמו שצריך באלבום. אין לי מושג מה העלות של האלבום ושל העיצוב, אך אני מחפשת משהו בהחלט לא יקר. אם מישהו / י מעוניין/ת להציע את עצמו/ה או אחד ממכריו אשמח אם תכתבו לי לאי מייל הבא. [email protected]

אני ערכתי שני אלבומים,,,

האחד לבית,, שמורכב מתמונות החתונה,, הלידה ,, הילדה הגדולה הלידה השנייה,, ותמונות משותפות לשתי הבנות,, לקחתי משהוא כמו 25 תמונות בסך הכל,, סרקתי את כולן,, גזרתי, הדבקתי, הוספתי, צבעתי, השתמשתי בטול, מדבקות, סרטים, פרחים מיובשים, ,עלים ,, ועוד ועוד,, ובאלבום השני,, זוג חברים שלי התחתן,, נכנסתי לכל אתרי החתונות ,, הוצאתי תמונות , ברכות, כרטיסים,,וכו´,, ושוב,, השתמשתי, באותן תמונות,,והוספתי, ציורים,מדבקות,, ועל העולה על הדמיון,,, השקעה לא קטנה,, אך התוצאה,,, מדהימה,,, בהצלחה,,!

לילך1

New member
אפשר לראות דוגמאות???

אני מחפשת דוגמאות לרעיונות עיצוב אלבומים את יכולה אולי לסרוק או לצלם ולהעלות לפורום ...אם לא איכפת לך?

הייתי שמחה לצרף,,,

אך בכל דף נמצאים תמונות של בני ביתי,, אז ,, מוותרת על הרעיון,, אך אם תרצי,,, אסרוק לך ואעביר לך במייל או משהוא,,,

psa

New member
שולינקה , אולי את יכולה להוציא או

להסתיר את משפחתך (מאוד מכבדת ומבינה שאת לא רוצה לחשוף ובצדק). מעניין לראות דף אחד לפחות. רק אם יסתדר. תודה רבה

פרנקלית

New member
איפה אפשר לקנות אלבום גדול ומרשים

עדיף אלבום כמו של פעם עם דפים נדבקים ועם דף אורז לבן דקיק ? מה העלות של דבר כזה ? אלו אלמטים עליי להוסיף אם בכל זאת אני רוצה לעצב לבד ?

יש בפנינה לאומן ברעננה

אבל אם את הולכת-כדאי קודם להתקשר, כי לפעמים יש ולפעמים...אין בכל מקרה שווה לבקר - חנות מתוקה והם מסבירים על הכל בסבלנות ובנחמדות...

מה שבטוח,,,פרנקלית,,

בחנויות צילום,, ובפרט בגדולות שביניהן,, בהצלחה,, אגב,, אם תצטרכי עזרה,, אשמח לעמוד לרשותך,,!

גליתא

New member
../images/Emo62.gif

לדעתי נייר אורז או ניר ממוחזר תמיד עושים את העבודה שלהם בזה שהם מרשימם מספיק... מחיר נייר אורז נע בין 11 ש"ח עד 15 ש"ח ולאיתור את יכולה להשתמש בתוחם לזכוכית זואת מין שפורפרת כזואת יש בצבע זהב עדין שאת יכולה לעשות עם זה פרחים עדינים...(יש שחור, כסף, זהב חזק וזהב עדין) ו.... להוסיף גם מפית ותשלמי את זה תוך כדי התמונה.... ו... תשלימי תמונות ע צבעי מיים זה יכול להיות משגע... בהצלחה גלית

למעלה