מה הסגנון שלך?
אני חושבת שמאוד קשה לייעץ בכזה דבר מכיוון שאני לא מכירה אותך ולא יודעת מה הסגנון שלך (זה בערך כמו לשאול איזה שמלה כדאי לך לבחור...) בעצם, יש לך כאן תמונה של השמלה? ככה יהיה לי הרבה יותר של לייעץ... אבל משהו בכל זאת: הסגנון שלי הוא מאוד עדין ו"נקי" אני למשל מאוד לא אוהבת הדבקות של יוטה למשל, תוספות של כל מיני "חבלים" (ראיתי כאלה דברים) וגם לא ניירות צבעוניים. מעט הדבקות של נייר ממוחזר כרקע מאוד יפות בעיני. דבר נוסף, אלבום צריך לתת לתמונות שבו "לדבר" ולכן אין צורך להוסיף כל מיני כתוביות כמו למשל "הרי את מקודשת לי" או "סלון כלות שושנה". אלבום טוב בעיני הוא כזה שמספר סיפור כללי ואז נכנס לפרטים. מה הכוונה? צילום מרחוק של כל רחבת הריקודים עם כל האנשים הצבעים וכו´ ולאחריו צילום של פרט אחד ספציפי מתוך אותו שלם כמו למשל זוג אחד. אני מאוד ממליצה לא להעמיס הרבה תמונות בעמוד, לשחק עם הגדלים של התמונות ועם חיתוכים שממקדים את התמונה (לעיתים תמונה של 13*18 שגוזרים ממנה את העיקר לגודל 9*9 היא הרבה יותר מרשימה וממוקדת). חוץ מזה, אני מאוד לא אוהבת תמונות שמודבקות באלכסון, אולי רק כמה בודדות (פעם ראיתי חצי אלבום כזה...) אם יש לך שאלות ספציפיות אני אשמח לענות. אגב, כדי שאני לא אצטרך לתת למעצבת את כל ההוראות האלו, עיצבתי את האלבום בעצמי... אני יודעת שאמרת שאת לא רוצה, אבל זאת הדרך הכי טובה לאהוב את הסגנון...