אלבום יחידות הלוחמות

oshiko

New member
יש גולני

לא סתם, הראשון זה גולני יש יחידות מקופחות. מגלן, למשל.

אני חצי נהניתי../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

אבל מצד שני, ברור שאי אפשר את כולם מסיבות מובנות. פעם עשיתי "תחקיר" באינטרנט כולל מקורות זרים ולא מצאתי כלום,כלום,כלום חוץ מהדברים הרגילים והידועים.

oshiko

New member
היה כתוב הרבה ב isayeret

לפני שהם צינזרו את עצמם. מי שלא קרא אז - הפסיד הרבה ... כיום יש עדין אינפורמציה מעניינת, אבל לא באותה רמה. אני חושב שמגלן מצונזר שם לגמרי.

nuky1

New member
הפירט היה גאה מאד למצוא את היחידה

שלו בחוברת. חיוך גדול עלה על פניו.

מי שעשה את האלבום הנ"ל לא עשה

כנראה עבודה יסודית. ישנם עוד חילות ויחידות שלא הוזכרו, למשל: מודיעין השדה, וזאת למרות שהם עוברים הכשרה ומסלול של חיילים קרביים והם גם חיל לוחם מחילות השדה.

BlackJack1

New member
כנראה שבחיל הים

באמת כולם מכירים את כולם ה2 חבר'ה בתמונה עם החגורות הצלה והאיווינג ליין ביד הם אנשי צוות מהרומח שאני מכיר נו שווין..

nuky1

New member
אושיקו היום נלך לפתוח את החבישה

הביונית לראות מה יש בפנים ונדע מה קורה. על פניו הוא דורך וצולע.לפי מה שנראה אצל רופא חבר נדע אם לחזור לבי"ח או להמשיך לחבוש.

mikca

New member
איזה יופי, אני נהנתי מאד אבל

יתכן ויש רק תמונה אחת של כל יחידה ? או שאני לא יודעת לדפדף

סמדר בנ

New member
רק עכשיו ראיתי

וכבר עמדתי למחות למה בחטיבת התותחנים לא מראים גם לוחמות ולהפתעתי אחרי כמה יחידות הגדוד של הבת הבכורה בעמוד שלם תחת השם "מערך המנתץ"
מצגת יפה ותמונות יפות - אם כי לא ממש ברור לפי מה הוחלט מה נכנס ומה לא. שמתם לב שבעמוד האירון אם לוחצים על "אודדות, יש את רשימת היחידות במצגת ועל כל אחת שמצביעים יש ברקע את צבע הכומתה? (רק ח"א קצת התפקשש הכחול-אפור שלהם יצא שחור-אפור"

סמדר בנ

New member
ובנוסף

כרגע ראיתי שהמצגת הזו צורפה כגיליון חגיגי ל"מעריב" של יום העצמאות.

למעלה