אלבום חדש

enigma69

New member
אלבום חדש

השבוע יצא החלק השני של האוסף של אנדרו לויד וובר.הראשון יצא לפני 10 שנים בערך.גם כאן,המבצעת היא לא אחרת משרה ברייטמן.בין היתר תוכלו לשמוע אותה שרה את "אני דרים וויל דו" (מיוסף וכותונת הפסים המשגעת),"דונט קריי פור מי ארגנטינה" בביצוע ספרדי שלה,ועוד ביצועים חדשים לשירי הפאנטום.אני אהבתי.טוב,אני משוחד כי אני אוהב את שרה.

קיצי1

New member
היום שמעתי את שרה ברייטמן ברדיו...

מבצעת את השיר "שריקה ברוח" מתוך מחזמר הנושא את אותו שם של לויד-וובר. הביצוע שלה היה קסום, כרגיל.רציתי לשאול: ידוע לך אם אפשר להשיג בארץ פסקול של המחזמר הזה? או את האוסף שעליו כתבת בהודעתך? אני לא מתלהב להזמין מחו"ל... נ.ב. גם אני חושב ששרה ברייטמן היא זמרת גאונית עם קול מהפנט. זה התחיל כששמעתי אותה ב"פנטום" והמשיך עם האלבום "עדן" ועם הדואט שלה עם בוצ'לי. מסקרן אותי לשמוע ביצועים חדשים שלה...

enigma69

New member
כן!

הדיסק כבר בחנויות.הוא נקרא "לאב צ´אינג´ס אבריטינג",והשיר שציינת מופיע באוסף.באיזה תחנה שמעת אותה?.

קיצי1

New member
שמעתי את השיר ב...

ברשת ב', בתוכנית הקרויה "שאלה של טעם", שבה משמיעים כל מיני הקלטות נדירות (ישנות וחדשות) לפי בקשת הקהל. תוכנית מומלצת מאוד, המשודרת כל שבת בשעה 11:00. תודה על המידע!

Hippie Jeannie

New member
Whistle down the wind

זה אוסף כפול שניתן להשיג אותו, למרבה הפלא, ברוב החנויות הרגילות כגון טאוור רקורדס וצליל. אני אישית ראיתי אותו לפני זמן מה סדיסק סנטר שבדיזינגוף סנטר.

enigma69

New member
אני..

קניתי אותו ביום שישי בדיסק סנטר.זה לא דיסק כפול.האוסף הראשון יצא לפני עשור בערך.זה דיסק ממש מצויין.אני אוהב את הביצוע שלה ל"אני דרים וויל דו" מ"יוסף".יש פה עוד חובבי שרה ברייטמן?.

40גבי

New member
את מתכוונת אלבום כפול../images/Emo13.gif

ולא אוסף כפול. יש שני אלבומים של שרוק במורד הרוח. הראשון הוא אוסף שירים מתוכו , עם בויזון ומייקל בול ועוד , שיצא לפני אלבום ה"קאסט". הוא אלבום בודד ואלבום הקאסט הוא כפול ומיותר לציין שיש לי את שניהם נכון?
גבי

קיצי1

New member
מרוב תגובות בילבלתם אותי...

אז איך בדיוק קוראים לאלבום שמכיל את הביצועים של שרה ברייטמן למחזמר "שרוק במורד הרוח"? האם זהו דיסק אחד או שניים? ואיפה משיגים אותו? בבקשה תנו תשובה ברורה וחד-משמעית...

40גבי

New member
דיסק אחד שנקרא:

Love Changes Everything: The Andrew Lloyd Webber Collection, Vol. 2 חברה פה סיפרו שראו אותו גם בארץ בטאואר או בצליל. גבי

40גבי

New member
הרבה עבר מאז "לילה בעדן"

היה את אלבום "לה לונה" שמאוד מזכיר את עדן ואת האלבום בעל האופי המזרחי "הארם". שניהם נפלאים לדעתי. גבי

enigma69

New member
אני חסיד של "הראם"

זה דיסק פופ אוריינטלי קסום.לה לונה ועדן מקסימים גם כן,אבל "הראם" הוא הפייבוריט שלי.

40גבי

New member
ביצועים חדשים לשירי הפאנטום?!

למרות שעל הדיסק לא כתוב , לי יש את ההרגשה שדוקא לא שמו ביצועים מחודשים אלא את שיר הנושא עם סטיב הארלי למשל שזה הקליפ הרגיל. גם THINK OF ME עם סטיב בארטון הוא מהאלבום המקורי אם אינני טועה. העניין הזה די מאכזב בדיסק. גבי

למעלה