אז ככה. ירדנה הקליטה מס' שירים במרוצת השנים האחרונות זה היה בעיקר דואטים כמו "שיר של יום חולין", ו"אור שבעת ימים". ב-2000 הקליטה את "הפרח בגני" עם אנריקו מסיאס במיוחד לפסטיבל הזמר 2000. וזה יצא רק על סינגלים לרדיו. בקרוב, היא אמורה למאת במופע חדש שיורכב מתחנות רבות בחייה. יש בהחלט למה לצפות.
קודם כל ברוף הבא... לירדנה גם יש זיקה למוזיקה המזרחית, וזה נכון. היא הקליטה את "את" בדואט עם חנניה אברג'יל, לפרוייקט שנקרא "עבודה עברית".. מי מבחין יכול לשים לב שבסיום השיר, ירדנה אומרת משפט במרוקאית...
כאמור בתקליט "מאוהב על המרפסת" של אלי לוזון והפיקו אותו אישתו של אלי לוזון, שהיא גם המנהלת האישית שלו (שכחתי מהו שמה) יחד עם גברי מזור. בהתחלה חשבו להוציא את השיר הזה על סינגל...אבל בסוף ויתרו על העיניין והשיר לא נוגן הרבה בכלל
רעיון נפלא, אולי הוא הוא ייושם בבא הזמן. בוא נקווה ביחד. על כל פנים, כבר ציינתי, ירדנה הקליטה כמה דברים חדשים לאחרונה, אבל כל זה לא מתקרב לאלבום אולפן נוסף. מבטיח לברר מול אמיר (האח של) ולהחזיר תשובה...
לפני מספר חודשים יצא לי להקשיב דרך המחשב לשיר חדש של ירדנה שהיה שיר פוליטי משהו...מעט אופטימי הייתי אומרת (אבל לא עד כדי כך כמו "חדש באוויר") ואני לא ממש זוכרת את השם שלו ולא את המנגינה ולא איך מגיעים לשם, אבל אני אנסה לבדוק אם אולי שמרתי אותו כאן. על כל פנים אולי כדאי שתברר משהו לגבי שיר כזה, זה היה שיר של ירדנה בלבד, לא דואט.