אלבום חדש?!?wtf

אלבום חדש?!?wtf

אלבום חדש של נירוונה מיוחד לתינוקות..יעני שירים להירדמות..עד כמה נמוך אפשר לרדת..גראנג' לא אמור להתאים לתינוקות..שההורים ילכו יחפשו איזה מוזיקה קלאסית או משו.. ובגלל שלא רוצה לריב לפני יום כיר אז סליחה אם מישו יתעצבן או לא יודעת מה..רק זה היה חשוב לכתוב את זה ואני תמיד אומרת מה שאני חושבת..וצום קל ומועיל לכולם אפילו שאני לא צמה..ביי.

Meds

New member
../images/Emo112.gifאני../images/Emo12.gifכ"כ../images/Emo12.gifמשיגה../images/Emo12.gifאת../images/Emo12.gifזה!

זה הולך להיות ממש מצחיק,אני חייבת לשמוע את זה.

nothingman1

New member
מעולה!!! בדיוק בזמן!!!

לאחיינית שלי יש יומולדת שנתיים בעוד חודש

ברור כי עדיף תמיד אלבום מקורי

מסתם אלבום מיותר שהיוצרים רק ניסו להביא אותה בקוליות..אולי הצעד הבא יהיה להוציא אלבום דומה ללהקות מטאל..בלאק סאבאת' מטאליקה או אחרות..השאלה היא למה לא להשמיע להם כבר את הדיסק המקורי האמיתי במקום לחפש ולקנות חיקויים..התינוקות יגדלו והדיסקים האלה ימצאו את עצמם יום אחד זרוקים איפשהו לעומת המקורים, במילה אחת..בזבוז.

nothingman1

New member
אני כל הזמן משמיעה לה מוזיקה כבדה

והיא עושה הדבאנגינג ומוחאת כפיים רציני!

MilkShack

New member
וואו קבלו את זה :

Ynet : "הדיסק לילדים החדש של להקת נירוואנה, Rockabye Baby: Lullaby Renditions of Nirvana שאמור לנחות בארץ בשבועות הקרובים, צפוי להימכר ביותר מ-10 מיליון עותקים ברחבי העולם. יעקובו, אביו של מיסאיאישיסי, כבר בונה על קניית הדיסק: "אני מעריץ מטורף של נירוונה, ואני מוכן לעשות הכול בשביל שהילד עם השם המוזר שלי ישמע את האלבום". עוד נמסר מקורטני לאב כי:"פרנסס לא מתבגרת ומשחקת בבובות עד היום... אז במקום להמשיך להילחם בה, החלטנו להוציא דיסק לתינוקות של נירוונה, טוב נו, אם אי אפשר להילחם בהם, תחבור אליהם". קורט קוביין מסר לנו מגן עדן כי "וואו ! סופסוף מישהו הבין מה רציתי באמת! אחרי איזה 2000 אלבומים שלא קשורים לעולם, בובות, ותחתונים שאני מצויר עליהם, הבינו מה באמת היה החלום שלי - דיסק עם שירי נירוונה לתינוקות !" כן, Rockabye Baby: Lullaby Renditions of Nirvana בהחלט עומד להיות הדבר החם הבא במוזיקה העולמית !" לא נגעתי...

maog

New member
רק 16.98$ באתר של Baby Rock Records

הממ, אני לא רוצה להציג את עצמי בתור חדשה כי אני לא יודעת אם אני אכתוב פה הרבה אני אוהבת יותר לקרוא מאשר להגיב בכל אופן, קישור לאתר: http://www.babyrockrecords.com/web/page.asp?pgs=products חג שמח.

KocoLoco

New member
XDD

דודה שלי בהריון.. אני אתן לתינוק את זה מתנה בברית.. -_-

למעלה