אלבום חדש - the Mars Volta

אלבום חדש - the Mars Volta

פעם ראשונה שאני כותב באיזשהו פורום בכלל. בכל אופן, אני רוצה להמליץ על אלבום חדש שבעיני הוא פרוגרסיבי (דעות שונות anyone?-) של להקה חדשה די מיוחדת שנקראת the mars volta ולאלבום קוראים deloused in the comatorium. למי שאוהב את הפרוגרסיב שלו על בסיס קלאסי, ככה משנת 75 דרומה (ואני כזה)- תהיה בעיה מסוימת עם האלבום הזה כי באופן פרדוקסלי להחריד השורשים שלו נטועים בPאנק!!! הפאנק שדווקא בעט בפרוגרסיב בסוף השבעים, לובש כאן צורה חדשה ומעניינת. במקום שירים של שלושה אקורדים מבית מדרשו של ג'וני ליידון, יצרו כאן הגיטריסט עומאר רודריגז-לופז והסולן סדריק ביקסלר(שניהם מעולים)אלבום מורכב וקשה לעיכול עם מקצבים רצחניים, מוזיקה אינטנסיבית שלא נחה לרגע. בקיצור, דווקא חבורת פאנקיסטים מכניסה הפוכה לאידאולגיה של הפאנק וזה יוצא טוב. מומלץ הקטע השביעי - cicartiz ESP. תיהנו ותגיבו

גל כדן

New member
בהחלט. Cutting edge

אכן שווה האזנה, להקה שידועה לשמצה בהופעות שלה. למעשה אלו הם סדריק ביקסלר ועומר רודריגז לשעבר מ"At The Drive-In" שהתפצלה לשתי להקות, Mars Volta ו-Sparta, כאשר Sparta התמקדו יותר בסגנון ה"emo", שהוא למעשה Pאנק אמוטציונלי-רגיש-נימוח, ו-Mars Volta החליטו להתקדם למעין פוסט-פרוג רוק נסיוני שמשתמש בהמוני אפקטים מטורפים. אני ממליץ דווקא על שיר בשם Roulette Dares (The Haunt of) בתור דוגמא יפה. השיר שמוזי המליץ עליו הוא יצירה ארוכה שמשלבת שלושה סולואים של גיטרות שמתערבבים אחד בשני (ובשלישי
) כשעל אחד מהם מופקד ג'ון פרושטיאנה מהצ'ילי פפרז. בכל מקרה, מומלץ בחום למי שלא בוחל באמצעים וגיטרות חשמליות עושות לו את זה. גל נ.ב. אם יש לכם דודים באמריקה, האלבום עולה שם בערך חצי מהמחיר שתמצאו פה.

גל כדן

New member
אמממ... אולי לא לשמצה...

'קיצר, ידוע שהם נותנים הופעות בנות-זונה, אחת מהלהקות האחרונות היום שיודעת לתת הופעה כמו שצריך ולא מפחדת להסחף ולשחרר אנרגיות מטורפות לקהל. חפש כל מיני שירים שלהם בגרסאות חיות, בטוח יסביר את זה יותר טוב מאיזו הודעה בפורום. כמו כן שווה לתת הזדמנות גם לEP שלהם שיצא לפני האלבום ושמו Termulant. גל

למעלה