אלבום חדש ל- RUSH

Rudess

New member
אלבום חדש ל- RUSH

אלבום קאוורים חדש יצא ללהקת RUSH, בו הם מבצעים שירים של THE WHO, CREAM,Buffalo Springfield ועוד!! שימו לב למחיר המצחיק של האלבום הזה: 8.39$ http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?PID=6741437&cart=195403729&style=music&bab=B רשימת השירים: 1. Summertime Blues 2. Heart Full Of Soul 3. Seeker, The 4. For What It's Worth 5. Mr. Soul 6. Shape Of Things 7. Seven & Seven Is 8. Crossroads

avivs

New member
שמעתי אותו

אלבום רוק אנ' רול כיפי מאוד, אבל בהחלט לא משהו שיכול לעמוד ביחד עם יצירות המופת של הלהקה

Rudess

New member
שמעתי אותו גם

אלבום ממש טוב, וביצועים טובים. כמובן שזה לא חומר של RUSH אלא קאוורים, אבל עדיין ממש נהניתי לשמוע את האלבום הזה. ואני עדיין מקווה שאצליח לראות אותם השנה במסגרת חגיגות ה-30 של הלהקה.

erezyx

New member
למכירה 2 כרטיסים להופעה של ראש

יש לי 2 כרטיסים להופעה בלוק מרכזי 19 שורות מהבמה 2000 ש" לשנייהם ההופעה בלונדון וומבלי ארנה 9 לספטמבר הכרטיסים אצלי ביד

avivs

New member
2000? אלפיים שקל?

הופעה של הרולינג סטונס עולה פחות

Rudess

New member
חחח כרטיס להופעה עולה 32 פאונד

וזה באתר הרשמי שמוכר כרטיסים לשתי ההופעות של RUSH ב- 8-9 לספטמבר בוומבלי ארינה בלונדון. אפילו הספסרים בלונדון לא ייקחו כאלה מחירים של 2000 ש"ח :)

erezyx

New member
32 פאונד לשבת ק"מ מהבמה!

תנסו להשיג כרטיס להופעה במקום כמו שיש לי עולה בספסרות 400 פאונד מפגרים נכון באתר אתם קונים כרטיס ב 32 פאונד אבל ביציע הכי רחוק למעלה הכרטיסים שלי בבלוק המרכזי שורה 19 מהבמה כסאות 23-24 !!!! אם לא ידעתם רב הסיכויים שזה תור אחרון בהחלט של ראש!!! אני פשוט לא יכול ללכת להופעה עקב לימודים

Rudess

New member
32 פאונד זה מחיר ריאלי בהחלט

המחיר שלך לא ריאלי. וכאחד שגר בלונדון תקופה לא קצרה, יש לי בהחלט די מידע על מחירי ספסרים, אין סיכוי שספסרים יקחו 400 פאונד. אם תיתן מחיר ריאלי יותר, יהיה על מה לדבר. בינתיים אני מעדיף לקנות מהאתר ולשבת "קילומטר " מהבמה :)

CallMeCavanaugh

New member
אני לא חושב שזה מאוד מסובך

מדובר בלהקה רצינית ומבוססת, שקיימת כבר 30 שנה, ופתאום הם מוציאים אלבום, לא של יצירה מקורית, אלא של יצירות של אנשים אחרים. כאילו הם רצו למכור משהו, אולי לרכב על הגל של מסע ההופעות (מה קורה איתו באמת), והוציאו מין דיסק מחופף כדי שיהיה להם מה למכור. ככה זה לפחות נראה לי.

kurush

New member
הם צריכים לממן

את השכר לעו"ד של אלכס לייפסון :)

CallMeCavanaugh

New member
כן, הם כל כך עניים, אתה יודע.

אין להם כסף אפילו לנקות את החליפה שלו מהדם, איך אתה רוצה שהם ישכרו עו"ד?

avivs

New member
פינת "הידעת?"

אלכס לייפסון פעם אכל בארוחת צהריים אחת כמות גבינה בשווי יותר מ3000 דולר (כן, אמרתי 3000)

Yudokolis

New member
בוז?

אני לא רואה את הבעייתיות. Rush הם להקה מבוססת ומוכרת, ואם בא להם לדפוק מחווה לשירים שהם אוהבים, ולתת למעריצים לשמוע שירים מוכרים בפירוש רש"י, זה דווקא ממש נחמד. אני לא אתנגד לשמוע את סימפוזיון מכסים כמה שירים שהשפיעו עליהם.

ממש נחמד

מה אני יכול לומר. לא רוצה להיות שלילי ולא רוצה לפסול שום דבר. הכל לגיטימי ובטח שכל סוג של אסקפיזם. לא יודע מה הם עשו שם בתכל'ס, אני לא ממש יודע מה אני פוסל, חוץ מהעקרון. בגדול אני לא אוהב את זה. כמו שלא אהבתי את דיסק המחווה לג'נסיס שהיה מלא ב"פירושי רש"י" משעממים לשירים המוכרים, וכמו שלא אהבתי את Change of Seasons של דרים ת'יאטר. זה עובר אולי בתור סיפור אנושי של להקה שרוצה להשאר עם הראש מחוץ למים. יש לזה אולי ערך חברתי סנטימנטלי עבור הלהקה והמעריצים שלה אבל בתור מוסיקה זה פשוט לא. אולי זה גם היה משהו אחר בהופעה. אבל אלבום של קאוורים הייתי מצפה לשמוע משליחי הבלוז ולא מלהקה עם שם כזה. RUSH

Yudokolis

New member
יש לך בעיה עם קאברים

באופן כללי, או רק כשהם מסודרים באלבומים?

לא, רק כשהם

מסודרים באלבומים. אין לי בעיה כשאגרול מעלים מופע קאוורים שיש בו התרחשות ייחודית וטובה. גם אם ברור שיש כסף מאחורי ההופעה, מה שהם מציעים שווה את התשלום ואת המאמץ של התרוצצות בכל הארץ. מה שאגרול מציעים זה אכן פירושי רש"י שלהם לקלאסיקות הפרוג. דרך ההגשה שלהם כבר התגבשה מזמן וקיבלה אופי מיוחד שכיף לחזור אליו ולחוות אותו בכל פעם מחדש וקצת אחרת. אם אני זוכר נכון, גם הקאוורים של דרים ת'יאטר באלבום A Change Of Seasons הוקלטו בהופעה חיה. שיעשו קאוורים בהופעות חיות. להרכב של מוסיקה מקורית זה אמנם פוגם באמינות, אבל מילא. אבל כשהרכב שעשה קריירה על חומר מקורי מוציא אלבום של קאוורים זו הצהרה ברורה וחד משמעית על כך שאין לו שום צידוק אמנותי יותר. מה שנותר זו חוויה בין הלהקה והמעריצים, שמבוססת רק על העובדה שאת המוסיקה מנגנים האנשים שהם מכירים.

הממממ

אם היה מדובר בעיבודים פרוגיים לשירים רגילים, הייתי אומר ניחא, אפילו הידד. אני לא יודע מה זה הציוד האמנותי הזה שאתה מדבר עליו, אבל אפשר להגיד שזה לא ממש אלבום שראוי לדיון נרחב ומעמיק בפורום.

מהההה

ציוד? בטח התכוונת לצידוק. הכוונה שלי היא שבתוך קו הזמן של התפתחות האמנות, ישנם אירועים שמקדמים אותה וישנם כאלו שלא תורמים דבר, ואפילו גורמים לה לסגת. קו ההתפתחות הזה הוא סוג של נסיון להתעורר מתוך מצב מסוים של קיום, שאינו רצוי עוד. אני חושב שהקו הנוכחי הוא זה שהתחיל בתקופת הרנסנס. לפני זה המוסיקה האמנותית היתה קיימת בשירות הכנסייה, ואם היו בה התפתחויות, הן נבעו מצורך שהיה לכנסייה, ולא לאלו שכותבים אותה. הרנסנס זו התעוררות שנולדה כתגובת נגד, בגדול, לשינה הארוכה של ימי הביניים. התקופה הרומנטית והרגשנית זו התעוררות מהתקופה הקלאסית. התקופה המודרנית זו התעוררות ענקית מתקופת-העל של המוסיקה הטונאלית. תקופת הפרוג זו התעוררות מתקופת הפופ, אבל פה כבר מדובר בקו אחר, לא הקו הקלאסי. קו חדש שנולד בתחילת המאה העשרים עם מהפיכת הרוקנרול. הריו יכול להיחשב כהתעוררות מהתרדמת שהפרוג נפל אליה בסוף שנות השבעים. הניאו-פרוג והפרוג החדש של שנות התשעים ושל ימינו זו התעוררות והבנה שעדיין אפשר לעשות מוסיקה קונסוננטית, שתהיה יצירתית, מעניינת, חדשה ומקורית. אלא אם מדובר במשהו כל כך יוצא דופן שאי אפשר לדמיין את מהותו, אלבום קאוורים הוא חזרה לשינה ולתרדמת יצירתית עמוקה. יש לו משמעות לזמן ולמקום, לרגע שבו הוא נוצר, עבור האנשים שרכשו אותו - לא עבור התנועה הגדולה שיש לה כיוון מוגדר. ואני גם חשבתי שזה לא ראוי לדיון עמוק. בגלל זה הסתפקתי ב"בוז".

למעלה