אלבום חדש בפתח?

Mידאס

New member
צודק

BB הגיע למקום ה-19 בשיאו ו-ILT למקום ה-16.

קוֹבּ

New member
מזל טוב
דווקא יפה מאוד, מפתיע!

אני עדיין שואף לטופ 10 כסינגל פותח, אבל כבר עכשיו המצב חיובי מאוד.

True Colors

New member
השיר מסתמן כלהיט הכי גדול של מיגל עד כה

Adorn, השיר הכי מצליח שלו, הגיע גם הוא ל-#17 במצעד הבילבורד.

אני מודה שאחרי הכישלונות היחסיים (Bye Bye) והכישלונות המוחלטים (Triumphant) של השנים האחרונות, ההתקבלות של Beautiful# מרגשת ועולה על כל הציפיות שלי.
אחרי ההאזנות הראשונות, מיד לאחר שהוא דלף, חיבבתי את השיר מאוד, אבל לא הייתי משוכנע שהוא חזק מספיק עבור סינגל ראשון, ולא ידעתי איך הקהל יקבל אותו.
ידוע שעם ההצלחה מגיע גם התיאבון (תשאלו את מאריה במסע ההופעות שלה ל"מימי"
), ועכשיו, כשהפכתי קצת חמדן
, אני רוצה שהשיר יצליח להיכנס לטופ-10...

חסרה לי בכל זאת הופעה חיה טובה *באמת* לשיר:
גם GMA וגם Summer Jam נראו לי שתיהן מחופפות ולא מספיק ממוקדות.
יכול להיות שמכיוון ששתיהן היו הופעות חיות בחוץ ולא באולפן, או אולי מכיוון שמאריה ומיגל לא ערכו מספיק חזרות לקראתן - אבל התרגום של השיר ללייב בשני המקרים לא היה חזק מספיק.

True Colors

New member
דווקא לא בטוח

זו אחת הרצועות היותר "אורגניות" של מאריה, כזו שלהקה של גיטרה-באס-תופים יכולה לשחזר את הסאונד המקורי בביצוע לייב.
ההסתמכות על backing track לא ברורה לי - בטח שלא מהבחינה הזו, וגם לא מהבחינה הקולית. ידוע אמנם שמאריה משתמשת בקולות מרובדים ובשכבות של קול, אלא שבמקרה הספציפי הזה היא יכולה להישען על זמרי הרקע שלה להרמוניה ולעיבוי, ולשיר בעצמה את ה-lead vocals.

משהו גם לא עובד מבחינת ההעמדה והאינטראקציה בין שניהם, בעיקר בגלל מאריה.
מיגל כולו ספונטני ומלא גרוב, עם כל מיני sexy & slicky moves, בעוד שמאריה נטועה, "עֵצִית". אפשר לעבוד על האינטראקציה ביניהם או לבנות כמה מהלכי ריקוד פשוטים כדי להחצין את האופי הפלרטטני, הקייצי של השיר.

אפשרות נוספת, גם עם פוטנציאל טוב לתרגום לייב, לדעתי, היא stripped down version, בסגנון גרסאות הכיסוי שיש ב-youtube, אלה עם הגיטרה האקוסטית או היוקולילי.

TheRemix

New member
הera הראשון שלי בתור מעריץ

בכל מקרה אין לי סבלנות, #Beautiful אדיר וכנראה השיר ששמעתי הכי הרבה בשבועיים האחרונים. מקווה שלא תאכזב אחרי הנפילה במיימוריס

specialsomeone

New member
איזה כייף, באמת מרגש!

הוא אדיר בעיניי גם... הורדתי מאייטונס גם את הגרסא "המלוכלכת" ..

למעלה