אלבום חדש בחודש מאי

Hangman Jury 87

New member
אלבום חדש בחודש מאי

הנה זה רישמי בערך שזה ייצא במאי 2006! שם האלבום יהיה: Title Not Confirmed http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=10412 (כדאי להחליף סקר
)

The Girl Who

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני לא חושבת שזה שם האלבום. הם פשוט עדיין לא הודיעו על השם. ווואאא במאייי...מוזררר.>< לא שמעתי על זה בטראוויסאונליין!

The Girl Who

New member
למרות שאני אוהבת שמות מוזרים.:]

עדיין לא החלטתי אם זה טוב שהם יוציאו את האלבום במאי. בכל מקרה, זה עוד די הרבה זמן...:\

שם האלבום?

לדאבוני, זהו לא שם האלבום. אם תיכנסו אל דף אמן אחר במוזיקה-נטו, למשל The Pixies, תוכלו לראות את אותו "ביטוי" לאלבום המתקרב שלהם. דאגי כתב שאחד החברים שלהם הציע שם לאלבום - Perks. מי יודע.. העיקר שנייג'ל גודריץ' חזר להפיק אותם.

תובנה

2006 תהיה שנה ממש מעניינת. מלבד אלבום חדש לגמרי של הפיקסיז, אני מנחש שהאלבומים של טראוויס ורדיוהד ייצא בערך באותה תקופה. ולהזכירכם את שני האלבומים הללו - נייג'ל גודריץ' מפיק.

The Girl Who

New member
אכן שנה מעניינת.

נייג'ל הפיק גם את האלבום שרדיוהד עומדים להוציא?

אפשר לומר

[היי טל (-: ] בינתיים, רדיוהד עובדים על החומרים החדשים בעצמם. כניראה שלאחר העיבוד הסופי, ייכנס גודריץ' לעיניין וייבשל (Mix) להם את החומר המעובד.

scoobysnax

New member
../images/Emo99.gif הו, זאת תהיה שנה נחמדה

רדיוהד חדש.. ממ.. מעניין באיזה כיוון הוא יהיה [האמת שלא אכפת לי איזה כיוון, רק שיהיה יותר טוב מHTTT]

טענה נכונה יש לך שם

גם אני חושב ש-HTTT היה קצת ירוד מחותמת האיכות של הלהקה. לדעתי, שני האלבומים שקדמו לו (KID A ואמנזיאק) היו אלוהיים ביופיים וכן מקורות השראה אדירים למוזיקאים החובבים בנינו. ת'ום כתב שהחומר של האלבום החדש יהיה - מוזר, בדיוק כמו שחש בקשר לחומרים שב-KID A. מקווה שיהיה טוב.. (מצטער על הדיון שלא מתאים לפורום ^_^)

The Girl Who

New member
HTTT

אכן אלבום יותר חלש...למרות שיש לי חיבה יתירה ל- there there. מישהו יודע באיזו שנה יצא האלבום? האם ב-2003?

Girl From Mars

New member
מה אתם רוצים ממנו?../images/Emo6.gif

אני דווקא אהבתי אותו.
(את HTTT) למרות שבלה. זה האלבום היחיד שיש לי כאן בבית (*נסקלת ובורחת*), אבל זה בגלל שלא הספקתי להעביר למחשב את האלבומים האחרים של רדיוהד של אחי. (ולא, הוא לא גר בבית.) אז בלה, בינתיים אני שומעת רק אותו.
*מסתתרת*

scoobysnax

New member
תראי, יש בו כמה שירים טובים..

scatterbrain, the gloaming, myxomatosis, backdrifts וכו'... אבל האלבום עצמו בנוי בצורה שבשלב מסויים, אולי אחרי בשיר הרביעי, הפסקתי להקשיב לו, וחזרתי להקשיב לקראת שני האחרונים.. we suck young blood ודומיו פשוט לוקים בחסר של ההרגשה הרדיוהדית הזאת שממגנטת אותך לכל סאונד שיוצא מהמערכת/מחשב/כו'.. נקווה לטוב מהבא. ועד אז פשוט נשמע פאבלו האני =]

scoobysnax

New member
אממ..

there there go to sleep [מצוייר כזה, עם ורד ובניינים שמתמוטטים] ואני לא זוכר את השאר.. אולי 2+2=5? אני בטוח שיש פה מישהו שיודע יותר ממני

The Girl Who

New member
לי דווקא לא הזכיר את TMW...

הוא יותר דומה לשירים האחרונים שהם הוציאו כ-BSIDES. למרות שמאוד קשה לשפוט...האיכות של השיר הייתה נוראית...ואני גם לא ממש זוכרת...
הווו אני כ"כ מחכה לאלבום כבר.><

למעלה