אלבום התמונות

אלבום התמונות

תחקיר מוסף 7 ימים של "ידיעות אחרונות" חושף את הזוועה: כך הנציחו חיילים בנח"ל החרדי התעללות בגופת מחבל. כך הפך "חפי", פלסטיני חף מפשע, שנורה על פי הפקודות, לקמע של פלוגת שריון בעזה. מפקד ביקש שיצלמו אותו עם הראש הכרות "שננעץ בתוך בזנ"ט, כמו דחליל עם סיגריה בפה". גופות מחבלים כ"פריט חובה" באלבום הצילומים של החיילים הקרביים - קשה להאמין, אבל זו התמונה בצבא ההגנה לישראל. לפני כמה חודשים כולם זוכרים את המבצע שנהרגו בו 6 חיילי צה"ל, הנגמ"ש התפוצץ, הפלסטינים לקחו חלקי גופות והציגו את התמונות בטלויזיה. עם הצגת התמונות התחילה המהומה וההסתה בישראל נגד הפלשתינים נגד הערבים ונגד האיסלאם, ברברים, חיות אדם, מפלצות, ומה לא נאמר על המעשה הבלתי אנושי והראוי לגינוי הזה, אך לרוע המזל אחרי כמה חודשים התברר שגם חיילי צה"ל אוהבים להתעלל בגופות ולהצטלם עם ראש כרות, אין לי מושג אם התמונה כל כך עד כדי כך שכולם אוהבים להצטלם איתה, אך אני בטוח יש בזה איזה סוג של הפרעה נפשית שסובלים ממנה היום בהרבה מקומות בעולם ובמיוחד במזרח התיכון, מי הדביק את חיילי צה"ל בהפרעה הזאת?, אין לי מושג, אבל בטוח שהכיבוש תורם את חלקו, כמו שבעיראק אוהבים לההצטלם עם אותם נופים ואצלנו גם אוהבים להצטלם עם אותם נופים בשני הצדדים התברר לי שכולם חולים, שינאה,קיצוניות,ימין, אין מקום לאנושיות במלחמה הזאת, מלחמת ארוכת שנים. שמישהו יגיד לי אם חיילי הנח"ל החרדי הם חרדים בלבד?, אם כן אז צר לי להודיע להם שגם האנשים שאוהבים להצטלם בעיראק ובשטחים כולם הגדירו את עצמם כחייליו של אלוהים, אותו אלוהים שלמענו מוכנים לעשות את הכל, רק בכדי שיהיה מרוצה. והנה כמה ציטוטים מעניינים משני האירועים: אריה אלדד, אחרי פיצוץ הנגמ"ש: להחריב אותם "מדינת ישראל צריכה להודיע כי כל תחנת טלוויזיה פלסטינית שתעז לשדר תמונות התעללות בגוויות חללינו – תושמד, וכל תחנת רדיו שתדרוש שחרור מחבלים תמורת גופות – תופצץ." יעלון, אחרי פרשת אלבום התמונות: "אלו מעשים איומים, תהיה חקירת מצ"ח ואנחנו נוקיע את מי שצריך". קצין בצה"ל, אחרי פרשת אלבום התמונות: ""עבור החיילים זה חלק מהווי, כמו שמצלמים ערב פלוגה, טיול או פעילות אחרת". גיא בניוביץ, אבד צלם אנוש: "אז ברשותכם, יעשה כל אחד מאיתנו מה שהוא רוצה. החיילים יצטלמו עם גופות, מבהירים בכך סופית למי שהתלבט שאין שום הבדל בינינו לבין הגרועים שבפלסטינים; ואנחנו נמשיך להאמין שיש לנו צבא של מלאכים, הדוגלים בטוהר הנשק. וחס וחלילה, לא יהודו-נאצים, מר לייבוביץ'. חס וחלילה". ירון לונדון, אחרי פיצוץ הנגמ"ש: "איננו אומרים שכל הפלסטינים שותפים להילולת הדמים, וכמובן שאיננו אומרים כי הפלסטינים אינם בני-אדם, אבל מותר לנו לומר שרבים מהם ראויים לכינוי פראי-אדם, כלומר אנשים שהתפרקו מכבלי התרבות".
 

מטרניך

New member
אנשים אצלנו 'לומדים' מהפלסטינים

ומתחילים להידמות להם. אצל הפלסטינים יש להתעללות בגופות 'האוייב הציוני' מסורת ארוכה: עוד מטבח חברון ב-1929 ומחילול גופות לוחמי הל"ה שבני דודינו כרתו להם את אברי המין.
 

EastGirl83

New member
האויב הערבי אינו מאמין בצלם אנוש

להבדיל לצד הפלסטיני, הצד שלנו כן מאמין בצלם אנוש וכן מאמין שאסור להתעלל בגופת המת. האם אני צריכה להזכיר לך את הלינץ' שעשו ברמאללה לשלושה חיילים? האם שכחת איך החיילים זרוק את אחת הגופות של החיילים מהחלון והילדים הקטנים שיחקו בראש של החייל לאחר שהוא כבר מת?! החיילים של היום, והכתבה אינה מחדשת דבר, אבל אנחנו באמת "למדים" מהצד השני.. וזה בא בעקבות הפאן הרגשי ואף מתוך כעס ואולי מחשבה לנקמה.. אני לא מצדיקה את המעשים של החיילים אבל יש להדגיש שהצד הערבי מאמין במוות, מאמין שיש להתעלל בגופת המת עד "הטיפה האחרונה של הנשמה". ואני לא חושבת שאתה צריך להגדיר את זה בתור "מסורת". ואולי שכחת עוד דבר שהתפרסם לאחרונה... חיילים עזרו לפלסטינים שחפרו במהרה על מנת לעשות מעשה חבלני ואף להרוג חיילים בעזרת אותה מנהרה, אותם חיילים עזרו למחבלים להיחלץ מאותה מנהרה...תחשוב על זה.
 

all

New member
צר לי על הנשמות המתות בגוף חיי.

לא על הגופות המתות, כל יום אני אוכל כמה גופות מתות של חיות, ואם יש הבדל בין אדם לחיה, ההבדל לא בגופה אלא בנשמה. ואם יש נשמה מעוותת ומיוסרת, זו אינה נשמה שיצאה מהגוף אלא נשמה שמצטלמת עם ראש כרות של גופה. רק תחשבו על זה, - מה עבר על נשמה (פלסטינית או ישראלית, ממש לא משנה) אם שום דבר לא עצר בעדה לקחת סכין, לבתר אדם לחתיכות ולצחוק תוך כדי כך.
 
למעלה