אלבום השבוע ;]

slallum

New member
אלבום השבוע ;]

יא לא חנפנים, יש לי היום יומולדת ואפחד לא אמר לי מזל טוב?! ואני חשבתי לעצמי שאולי נמנה למנהל חדש את מי שהיה פותח לי שירשור בפורום!
אבל לא, לא צריך!
קיבלתי קצת כסף לביזבוזים בטאוור רקורדס, ואין לי שום רעיון
בכל מקרה, מה אלבום השבוע שלכם?
שלי זה Flower Kings - Paradox Hotel
וגם Trespass - In haze of time

epitaph

New member
מזל טוב...

אלבום השבוע שלי Return to Forever - Romantic Warrior. צ'יק קוריאה על הקלידים, אל דיאמולה על הגיטרה, סטנלי קלארק על הבאס ולני וויאט על התופים, חתיכת שילוב בלי ספק. באלבום הזה הם קיבלו השראה דווקא מיס וקינג קרימזון מה שהופך את העסק ליותר מעניין כי ממש מדובר פה ב"כשפיוז'ן פגש את הפרוג" מהצד של הפיוז'ן. צ'יק קוריאה נוטה לכיוון הבארוק כשדימאולה נוטן לו קונטרה בזמן שצמד הליווי קלארק את וויאט עסוק תמיד ומביא אותה בהרבה פ'אנק וקצב טוב. אם אתה צריך המלצה אז זו ההמלצה שלי אלייך. אני אישית מכור כבר שבוע בערך. אגב, אם כבר הזכרת את טרספס, יצא להם האלבום השני והוא עולה 50 ש"ח מקסימום אז גם שווה לך לבדוק את זה. לא יודע אם קיים בטאוור רקורדס אבל אם אתה באיזור תל אביב אז אפשר למצוא בסנטר גם ב40 ש"ח.

הוד11

New member
מזל טוב עופר!!!!

עד 120 השבוע מצטער לא ממש יצא לי לשמוע מוזיקה בגלל המצב אז אני דוחה את אלבום השבוע לשבוע הבא

Anuerysm

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

ברי סחרוף - נגיעות Pink Floyd - The Piper At The Gates Of Dawn

On23

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אלבומי השבוע שלי: King Crimson- Red Porcupine Tree- Lightbulb Sun Red Hot Chili Peppers - Freaky Styley חשבתי לפרט על כל אלבום, אך אין לי כוח ומצב-רוח. רק תדעו שהם נהדרים ומומלצים בחום!

Nitzan161

New member
מזל טוב!

אלבום השבוע שלי הוא Superunknown של סאונדגארדן! משום- מה התברר לי שאני אוהב את האלבום הזה!

Nitzan161

New member
יש לי עוד אלבום שקניתי היום

Dream Theater- Images and Words אלבום מעולה!!!

The clash - London calling

ביחוד השירים I'm not down ו- Train in vain שני שירים ענקיים (I'm not down תמיד מעודד אותי שאני נמצא ב-down)

ketas

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif

אלבום השבוע? מזמרייז - סיסטם אוף אה דאון

The Miller

New member
--ביפ--

בקושי היה לי זמן לשמוע כי הייתי באילת ושמעתי רק בדרך הלוך חזור. אבל זה מה ששמעתי: ברי סחרוף - האחר elbow - leaders of the free world flaming lips - at war with the mystics coldplay - a rush of blood to the head

Luna Sphere

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

אלבום השבוע THE FUTUREHEADS- NEWS&TRIBUTES

rockninja

New member
מזל טוב אח שלייייייי

שיהיה לך הכי טוב בעולם אחי, מגיע לך!! keep on rockin' in the free world, and then some..

Have A Banana

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

מלא זמן לא קראתי בפורום...ועכשיו נזכרתי פתאום. צרוף מקרים חביב.

למעלה