אלבום השבוע :)

slallum

New member
אלבום השבוע :)

Dream Theater - Images and Words Rush - 2112 ושלכם? =]

epitaph

New member
הוא לא הראשון...

בכל מקרה, אלבומי השבוע שלי: Atomic Rooster - Made in England Camel - A Live Record

On23

New member
אני חושב שהיא התכוונה לאלבום הראשון

שהוא כתב.

The Miller

New member
>פפ<

andrew bird - the mysterious production of eggs elbow - leaders of the free world porcupine tree - deadwing clap your hands and say yeah - clap your hands and say yeah

epitaph

New member
אז תבדוק בגריפון...

נראה לי שהיה לו בפעם האחרונה שהייתי שם. אם יוצא לך להגיע לתל אביב אז יש לך הרבה חנויות ליד הסנטר שאמור להיות להם, קצת אחרת, האוזן, UFO וכאלה...חלק מהדיסקים של ראש אתה גם אמור למצוא כמעט בכל חנות דיסקים, בין היתר בטאוור, נראה לי שבעיקר ניתן למצוא שם את Moving Pictures, Farewell to Kings ואת 2112, שלושתם היו פעם במבצעים או נמצאים בכאלה עד היום.

Caraya

New member
חשבתי שגריפון מוכרים רק ויניל

אז זהו, שאני מחפש את הדיסקים הראשונים שלהם והפחות מוכרים, Rush ו- Fly By night.

epitaph

New member
הרוב זה ויניל, אבל יש גם דיסקים...

הראשונים הם יותר בעייתים (אין לי מושג למה זה), נראה לי שגם בקצת אחרת קשה להשיג אותם. שווה לבדוק באוזן השלישית וב UFO בכל מקרה, אם אתה כבר בסנטר אז יש שם גם חנויות יד שנייה שיש מצב שמחזיקות את הדיסקים האלה, קדמת עדן ו Off the Record. (על האחרונה יש לי כמה דברים לומר על השירות הגרוע, אבל בפעם אחרת...)

Caraya

New member
חחח

מבחינת סאונד כנראה שאתה צודק אבל אין לי פטיפון.

slallum

New member
את הספציפי הזה

קנו לי, נראה לי מאילת, אתה מוזמן לשאול את Nikita ;] ואלבומים אחרים של ראש (האמת גם את זה) יש בטאוור רקורדס ובצליל ואני משער שבעוד הרבה מקומות.

למעלה