אלבום השבוע

Dharmashetra

New member
The Black Mages

אני אסביר קצת, כי לא נראה לי שמישהו מכיר: מדובר בפרויקט של המלחין היפני Nobou Uematsu שעוסק בעיקר בהלחנת פסי קול למשחקי פיינל פנטזי המצוינים. הרעיון באלבום היה לקחת מנגינות מכל משחקי פיינל פנטזי ולתת להם עיבוד רוקיסטי באדיבות הרכב מיוחד שהוקם לצורך מטרה זו בדיוק. (Uematsu עצמו מנגן על הקלידים). התוצאה היא אלבום רוק אינסטרומנטלי מצויין וכיפי, מומלץ מאוד לכל מי שאוהב רוק מתקדם כסאחיסטי דוגמת Liquid Tension וכמובן למי שאהב את המנגינות בפיינל פנטזי.

Nitzan161

New member
השבוע

שמעתי Muse ו- Radiohead וגם קצת Tool אבל אין אלבום חדש.. אני עדיין מאזין לאלבום האחרון שקניתי, Nirvana- In Utero שהוא אלבום גדול!

הוד11

New member
../images/Emo45.gif אין אוטרו מעולה!!!

אחד היפים שאי פעם שמעתי היום כבר פחות מושמע אצלי בגלל החרישה המאסיבית שלי עליו לפני ששנה בערך ALL APOLOGIES השיר מספר אחת של נירוונה לפחות מבחינתי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifIN UTERO

הכי טוב מכל האלבומים של נירוונה לדעתי

הוד11

New member
כאלבום אהבתי יותר את נוורמיינד

ואת האנפפלאגד אבל מבחינת שירים יש באין אוטרו שירים יותר טובים מאשר באלבומים האחרים אבל פשוט יש רק ארבעה כאלה והשאר פחות טובים

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמתווכחת בכל זאת../images/Emo122.gif

דווקא בליצ'? הוא טוב, אבל לא יותר מדי... יש שם כמה שירים שהם באמת מצויינים, אבל השאר דיי, אמ, נשמעים אותו דבר... בליצ' ואינססטיסייד אצלי במקום האחרון.. נראה לי שבליצ' קצת יותר טוב מאינססטיסייד(רושמים את זה ככה בכלל?
)

On23

New member
אה-הא, דווקא בליצ'

הוא מהיר, הוא חזק, הוא עצבני ולא היית רוצה להיפגש איתו ברחוב.

הוד11

New member
תסלח לי אבל

בליצ' הוא אלבום לא טוב. יש שם שני שירים יפים וכל השאר באמת חוזרים על עצמם. בדירוג אלבומי נירוונה הוא אחרון אצלי.

On23

New member
לא סולח. לטעמי בליצ' אלבום מצויין

והכי טוב של הלהקה.

בליץ' אלבום חזק.

הוא שונה בגלל שזה סגנון אחר של נירוונה, הרבה יותר הארדקור הרבה יותר עצבני. הם לא חוזרים על עצמם, שירים גדולים.. אנלא שיכור

הוד11

New member
אני פחות אהבתי את הסגנון

בסופו של דבר השאלה אם זה אלבום טוב או לא תלוייה בהעדפה המוזיקלית של כל אחד ואני מעדיף את נירוונה באלבומים האחרונים שלה

Nitzan161

New member
וואוווווווווו איזה ויכוח התפתח כאן

רק מזה שיש לי את IN UTERO!!!!!

sharzoe

New member
Descendents-Milo goes to college ו-

חרשתי המון על השירים: blind, everything, good enough של LIFEHOUSE (ואני יודעת שהם לא איכותיים במיוחד, אבל לא אכפת לי
)

למעלה