אלבום השבוע

Miss CB

New member
קצת ../images/Emo32.gifי..

אבל אלבום השבוע שלי הוא "מנועים קדימה" של אלג'יר. זה לא יצירת מופת, אבל זה בהחלט מומלץ מאוד. "מנועים קדימה", "דם על הים", "בתוך הצינורות" הם שירים מעולים, יש עוד כמה ברמה שלהם, כמה טובים וכמה שאני אוהבת פחות, אבל בכלליות בהחלט אלבום מומלץ.

1+1...

בזמן האחרון לא היה לי זמן לנשום... בגרויות אחרונות (סיימתי הכללל היום!), מסיבת סיום וכו'... גם לא היה לי זמן לפורום ): אבל הצליחו להשתחל שני אלבומים יפים יפים למערכת... "המלכה מתה" של הסמית'ס! אלבום מעולה, פעם ראשונה שלי עם הסמית'ס! צריך להתרגל בהתחלה כי זה שונה ממה שאני רגיל! אבל אחלה חוויה! וכן עוד משו שצריך קצת זמן בשבילו... או בשבילה - פאטי סמית'-"סוסים", אלבום פשוט יפה! מומלץ! עם חידוש ל"הדור שלי" של המי... חביב!

איזה יום היום?

לא נראה לי שזה משנה ממש, בשביל להכריז על אלבום השבוע... בדר"כ, אין אצלי כאלה. יש לי בליל של דיסקים שאני שומע באופן רנדומלי (פותח את הפולדר, מדפדף, ובוחר), אבל הפעם, באמת שנתפסתי למשהו. לפני כמה ימים דיברו פה על Nashville Skyline, ואני, אחרי איזה חצי שנה שלא נגעתי בו, חזרתי להקשיב לשיר האחרון בו, Tonight I'll Be Staying Here With You. אחחח... מה שהוא עושה... אני לא מבין בנגינה, ו-4/4 לא אומר לי כלום (כשהחבר הכי טוב שלי יחזור סוף-סוף הבייתה, אני אשאל אותו מה זה ואמר), וקול מוזר אף-פעם לא עשה לי בעיות לשמוע משהו - ואני גם לא מתיימר לקבוע איך דילן טוב יותר. אבל האלבום הזה מיוחד, אוהב. ככה אני אוהב את זה.

Sun Hello

New member
עם כל הכבוד לקרידנס, לאולמנים ולכל

האחרים... אלבום השבוע הוא ללא ספק The piper at the gates of dawn... העובדה שהוא הוקלט באותו אולפן עם הסמל פלפל לא גורעת ממנו... אני חושב שהוא הרבה יותר פורץ דרך ומקורי מפפר וכמו כן לא מוערך מספיק.

Abbe Faria

New member
מוסיקה? למי יש זמן למוסיקה

קם ב6 בבוקר, חוזר הביתה ב10 בערב בשביל לראות יורו, סיינפלד וללכת לישון.. ובכל זאת, האלבום שהיה במערכת שלי השבוע (ז"א כל בוקר כשאני מתארגן יש לי הזדמנות לשמוע רבע שעה ממנו) זה כמובן The Doors - The Doors...

NIR Y

New member
אם כבר..

ראית לפני איזה שבוע את הפרק עם הידה ידה ידה אין דבר שראיתי בטלויזיה שיותר מצחיק מהפרק הזה, כול כך מצחיק..

Abbe Faria

New member
האמת

א. כן
ב. האמת פשוט שכחתי ממנו וכשהגעתי השאלות שאני יודע את התשובה עליהן כבר נפתרו

LadyG

New member
את האמת ../images/Emo13.gif

לא מאמינים לך. סתאאאםםם.... סתאאאאם.

Paranoid Y

New member
ואלבום השבוע שלי....

אלבום מופלא עם נחוח מהשדות... Creedence Clearwater Revival- Chronicle (חלק 2 כמובן)... גם כן עוד 20 שירים משובחים, ניחוחות שדות הכותנה... והמים הזורמים... וזה היה הקניה האחרונה שלי מביקורי בעיר הגדולה... בחרתי להתחיל בשני כי אני מכיר משם פחות שירים.. כדי ללמוד!!:>.. וזה נפלא!! ועם שיר אחד בין שדות הכותנה שמסרב לצאת לי מהראש!!

Tidal

New member
שלי

אילן וירצברג, שמעון גלבץ - בציר טוב ע"פ שירים של יונה וולך הנהדרת. חמוד חמוד.

Days Of Future Passed...

של המודי בלוז. ללא ספק מדובר באחד האלבומים הטובים ביותר ששמעתי אי פעם. רק שנשאלות השאלות - למה הוא לא כל כך מוכר (באופן יחסי כמובן)? ולמה הלהקה לא כל כך מוכרת? נ.ב. תודה רבה לנועה (המנהלת) שבלעדיה ייתכן שלא הייתי יודע עד עכשיו על קיומו של האלבום הגאוני הזה...

למעלה