אלבום השבוע

HelterSkelter1

New member
UZED

היה למרבה ההפתעה הראשון שלי של הלהקה הזאת. לא הכי טוב שלהם, אבל אלבום מצויין ללא ספק. אני מניח שאתה מכיר את שאר האלבומים שלהם, ואם אהבת אותם, אין סיבה שלא תאהב את האלבום הזה. יש שם כמה יציאות מבריקות. שווה. NP - Mahavishnu Orchestra - The Inner Mounting Flame

Rubycon

New member
Yeah

I think it is well balanced between atmospheric and rhythmic parts. What do you think of 1313? Might be their best if you ask me... took me a while to get into it, though.

HelterSkelter1

New member
את 1313

היה לי בזמנו על המחשב, אבל מאז נעלמו עקבותיו. ממה שאני זוכר, הוא מצויין, ויותר אקוסטי מאשר הבאים אחריו. בהזדמנות אני אקנה אותו...

HelterSkelter1

New member
כן, סתם Silly Me

שמתי לב שרוביקון יש אותו. סתם טיפשות\עצלנות מצידי. NP - Camel - Moonmadness - האלבום הזה אצלי כבר יותר משנה, וזאת אולי הפעם השמינית במקרה הטוב שאני שומע אותו. במילים אחרות, סנואו-גוס אוכל אותו לארוחת ארבע עם קפה ועוגה, בקלות, למרות שישנן יציאות לא רעות בכלל.

HelterSkelter1

New member
או שלא הבנתי את ההודעה שלך בכלל?

עזוב, אני כבר עייף...

Abbe Faria

New member
אהם, אהם...

לא קשור בעליל לפורום, אבל עדיין זה אלבום השבוע שלי... התזמורת של וינה בניצוחו של וילהלם פורטוונגלר - הסימפוניה התשיעית של לודוויג ואן...

pasteran

New member
../images/Emo5.gif גם אצלי

היצירה הנ"ל כיכבה עד כדי מיאוס. פשוט הייתי צריך להעביר אותה מויניל לדיסק עבור מישהו ובגלל בעיות סאונד הייתי צריך לשמוע שוב ושוב ושוב. גם אצלי הפילהרמונית של וינה רק מנצח גרמני אחר (לא נאצי...) אם כל הטחינה האודה של שילר מרגשת כל פעם מחדש. חבל"ז

Abbe Faria

New member
האמת

בימים האחרונים מככב אצלי גם מספר יצירות של מוצרט לפסנתר, בביצוע של איבו פוגורליץ', פסנתרן אדיר שנותן ליצירות האלה המון...

HelterSkelter1

New member
אפרופו יצירות לפסנתר../images/Emo32.gif

היום, 21:50, במצו, מבוצעות מספר יצירות מפורסמות לפסנתר, בין השאר "תמונות בתערוכה"

Let It Be

משום מה השבוע התעורר בי הרצון לשמוע מחדש את האלבום הראשון של הביטלס ששמעתי במלואו (לפני שנים רבות וטובות). אח"כ הבנתי שזה לא היה אולי הדבר המושלם להתחיל ממנו, אבל זה לא מנע ממני לאהוב אותו לאורך כל השנים...

למעלה