אלבום השבוע-Paul McCartney

אלבום השבוע-Paul McCartney ../images/Emo220.gif

אוסף מדהים של הגרוש הטרי יוצא החיפושיות. Paul McCartney All The Best Paul McCartney All The Best Paul McCartney - Pipes Of Peace.mp3 Paul McCartney - Wonderful Christmas Time.mp3 Paul McCartney & Wings - Girls School.mp3 Paul McCartney - Band On The Run.mp3 Paul McCartney & Wings - Jet.mp3 Paul McCartney - Hope Of Deliverance.mp3 Paul McCartney & Wings - Bluebird.mp3 Paul McCartney - Listen To What The Man Said.mp3 Paul McCartney - No More Lonely Nights.mp3 Paul McCartney - Uncle Albert ,Admiral Halsey.mp3 Paul McCartney - Silly Love Songs.mp3 Paul McCartney - Let 'Em In.mp3 Paul McCartney & Wings - Picasso's Last Words.mp3 Paul McCartney - Live And Let Die.mp3 Paul McCartney & Wings - 1985.mp3 Paul McCartney - Maybe I'm Amazed.mp3 Paul McCartney - Once Upon A Long Ago.mp3 Paul McCartney - Goodnight Tonight.mp3 Paul McCartney - Mull Of Kintyre.mp3 שבוע נעים,מתגעגע....ביי.

שמים1

New member
בוקר טוב אהבקוש ../images/Emo25.gif

יפה האלבום אני על הפנים הבוקר אנסה לשמוע יותר מאוחר
שיהיה לך שבוע נפלא.

ושוב לא הלך לי חבל לי אהבה ונש

אולי חסר לי משו פה חבל לי זה בטח פיצוץ ליאור

הלו ליאורי../images/Emo9.gif

זה כל כך פשוט,לוחצים על הקישור מגיעים לאתר rapidshare.com ,בוחרים FREE ללא מס,משם ממשיכים לדף הבא. שם מחכים 60 שניות יש שעון כזה שמונה לאחור.בגמר הספירה צריכים למלא 3 אותיות לועזיות.אחר לוחצים על מקש ההורדה באתר עצמו.הקובץ קופץ להורדה ובוחרים שמירה לתיקיה במחשב,לדומא המוסיקה שלי. בגמר ההורדה צריך תוכנה WINRAR לפתיחת הקובץ. עכשו באיזה שלב לא הלך לך?

היי אהבה ונש ../images/Emo24.gif

אז הכל הולך פיקס וזה יורד ואני שמה בתיקיה מוסיקה שלי, וזה מראה שזה מוריד אחלה הכל אבל אני לא מצליחה לפתוח זה אולי כי אין לי תוכנת WINRER?? וחוץ מיזה מה קורה? ליאור

ליאורי ../images/Emo66.gif

בימים האחרונים אני מאד עסוק,כך שלא אהיה עמכם.טוב בעניין התוכנה לפתיחת קבצים הנה הקישור. נתראה.

אהבה ו ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תודה הורדתי את התוכנה בקלי קלות
עכשיו מנסה לכווץ ת'אלבום ליאור

אהבה ו../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בינגו

ואוו איזה כף ישששששששששששש וכבר עשיתי לי תיקייה ושמה מוסיקה ממך עכשיו שעור מס 2 איך אני עושה שיתנגן לי רצוף כל התקליטור כי אחרי כל שיר נעצר ולא מצאתי את לנגן רצוף... חיבוק לי לך ליאור

תודה../images/Emo141.gif

פתחי תיקיה כשם האלבום נגיד פול מקארטני,בעת פתיחת קובץ הRAR את צריכה ללחוץ על השיר הראשון לחיצה אחת בלבד,אחר ללחוץ על המקשים CTRL+A ואז כל השירים יקבלו רקע כחול,כלומר כולם נבחרו .אחר גררי את השירים עם העכבר לעבר התיקיה של סר פול מקארטני.עכשו כל השירים נחלצו לתיקיה.זהו למעשה תהליך החליצה של WINRAR. גשי לתיקיה,שוב סמני את כל השירים CTRL+A ובחרי מקש ימני בעכבר "הוסף לרשימת ההשמעה".כל השירים יתנגנו.
הבנת?קורס מזורז בחליצה והשמעת שירים.מה אני מקבל??? יום נפלא!!! יצאתי.

ואני חזרתי מכל היום

וחילצתי ולמרות שהצלחתי לשמוע גם שזה היה כמו ערמת ספרים בלי החילוץ ושעור 2 היה מועיל ממש אז יש לי תיקיה ואלבומים מ.. שמה יש בה אלבומים שניים שהורדתי בנתיים ואני מצליחה גם לשמוע ברצף איזה כף זה אז יש לנו דיבור הבנתי פיקס עכשיו אתה מקבל גם
וגם
ליאור

יופי,נהדר../images/Emo24.gif

החליצה ממש קלה,נכון?!רגע ננקה ת' אוזן של השכן,הממממ....זהו.
תהני,שמח שאהבת ת' אלבום. KISSES
נשיקה
||

למעלה