אלבום השבוע

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo44.gif

אז לפני שבוע אף אחד לא הגיב לפינה השבועית [שכרגע איפשהו בעמודים הקודמים, חפורה לה], והשבוע מתן יפרסם את הפינה. ואני עוד חשבתי שאוהבים פה את Goo. נו, טוב. אז מה הרכישות החדשות שלכם, הופעה מיוחדת, דיסק, פלייליסט ושאר ירקות?

cameled

New member
Bob Dylan-The Freewheelin' Bob Dyla

מהראשונים שלו... קלאסיקה פשוט אלבום של אמן שאני לא חושב שצריך להגיד כמה שהוא היה ענק

Hangman Jury 87

New member
Depeche Mode - Playing The Ange

האלבום החדש שלהם. לא יודע מה גרם לי לרכוש את האלבום הזה, שמעתי הרבה המלצות עליו... זה האלבום הכי טוב ששמעתי בשנה האחרונה או אפילו בשנתיים האחרונות! (פרט ל- Honkin' On Bobo של אירוסמית'
) אלבום מעולה ברמות.

Caraya

New member
G3- Live in Tokyo

בדיסק הזה ההרכב הוא סטריאני, ואי ופטרוצ'י במקום מאלמסטין. הרגע הגיע, עוד לא שמעתי אותו אבל אמור להיות טוב

yotamn9

New member
Pink Floyd - Wish You Where Here

אלבום גאוני, לא צריך להוסיף יותר מזה.

sharzoe

New member
אופס, לא קראתי שמדובר ברכישות

חדשות. אז האלבומים שציינתי אינם חדשים בביתי, אבל הם אלבומי הסופ"ש שלי.

yotamn9

New member
אנחנו ניסלח לך

גם שלי זו לא רכישה חדשה. האמת היא שזה מלפני כמה שנים...

The Miller

New member
אין מקום

the chemical brothers-push the button לא רוק אבל חרשתי על האלבום הזה השבוע, אין לי רכישות כי הפסקתי לקנות דיסקים...

dirty boots

New member
אלבומי השבוע.

מוניקה סקס-יחסים פתוחים. אין, מבחינתי, אין על האלבום הזה. לעומת הדחיסות והרוק הישראלי גיטרה-בס-תופים הנהדר של האלבום הראשון, מוניקה גילו פה את הסמפלר, החצוצרות, הקלידים, העיבודים המיוחדים, וכו'. מהליליות ההזויה ["כביש מהיר", "מילי", "זאב"], לפופ מעולה ["מוצ"ש בקניון", "מלכת היופי"] סאונד מגוון ומוצלח ["איש קש", "יחסים פתוחים"] בעיטה בתחת ["מסך זהב"], וחוץ משלושה שירים ["גשם חזק" הגלגל"צי והמעצבן מעט, "מצעד" הנחמד אבל לא עובד במיוחד ו"הסרט נמשך", סתם כי הוא לא טוב] הדיסק נהדר, מגוון, בהתחלה קצת קשה לעיכול, אבל אחרי זה מתגלה שהמאמץ שווה את זה, ושהדיסק הזה משתווה לקודם, למרות שמספר השירים הטובים יותר נמוך (בקצת). גדול. רמי פורטיס-פלונטר. אין מה להגיד, פורטיס הזה מדהים אותי כל פעם מחדש. פורטיס בא לאולפן, יורק את כל הרפש שלו למיקרופון, ואת כל זה חיים רומנו עטף בסאונד הזוי, צפוף, וניכור כלפי החברה הישראלית ומה שמסביבה ["הדור הזה", "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי"]. אלבום מושלם, שאפילו את שיר הרגאיי בו אני אוהב ["שמש לך מצפים"]. גדול 2.

dirty boots

New member
אה, ויש עוד.

Guns 'N' Roses-Use Your Illusions 1. דיסק כל כך אוברייטד, שאין מילים לתאר. הדברים היחידים שבאמת טובים פה [ולא שמעתי את האלבום עד הסוף, וויתרתי על הארבע האחרונים, נבדוק אותם מאוחר יותר] זה השלושה שירים שאיזי שר בהם [Dust 'N Bones הגאוני, You Ain't The First ההזוי משהו וDouble Talkin' Jive עם הנגינה המעולה], Right Next Door To Hell [למעט ה"שירה" המחרידה של אקסל פה], הקאבר לLive And Let Die וDon't Cry. Fall Out Boy-From Ynder The Cork Tree. שמעתי את השיר החדש שלהם, Dance, Dance ואהבתי, פופאנק מקפיץ וטוב, כמו שצריך לעשות [למרות שאני לא מחובבי הז'אנר, בלשון המעטה], אז החלטתי לשמוע אלבום שלם שלהם. ולצערי, די התאכזבתי. האלבום האחרון שלהם נשמע כמו גרסה משופרת של גוד שארלוט, לא משהו ששווה יותר מדי שמיעות. יש כישרון, אבל חסר איזשהו פאנץ', יחוד לשירים.

EnchantedS

New member
אתה יכול להמליץ לי על שיר שלהם שכן

אהבת (של פול אאוט בוי ז"א)? חוץ מdance dance...

dirty boots

New member
אוקיי,

[קחי בחשבון שבעיקרון השירים די דומים, באופן כללי], אהבתי את Our Lawyer Made Us Change The Name Pf This Song So We Wouldn't Get Sued Of All The Gin Joints In All The World Get Busy Living or Get Busy Dying (Do You Part to Save the Scene and S [אפילו AMG לא הצליח לכתוב את השם המלא]

למעלה