אלבום השבוע

fire witch

New member
אלבום השבוע ../images/Emo191.gif

אז ככה , מדובר באלבומו של בולס הבוריטוס חוזה גונזלס, כן כן , קראתם נכון - חוזה גונזלס. במקומות שונים מגדירים אותו כניק דרייק הארגנטיאי.האלבום נקרא Veneer ויש בו כמה וכמה פנינים ( מה שידיד שלי שחל קורא אותו "מוזיקה לזי@#ם " ...) יותר מזה אין לי מה להוסיף חוץ מזה שלגמרי התאהבתי באלבום הזה והוא גזל את מקומם של ריברסייד בפלייליסט שלי ובגדול ושבאלבום הספציפי הזה יש אחלה שירים , אבל השיר שהכי נכנס לי לראש הוא heartbeats , שהוא פשוט משו משו , הוא אמנם לא קיים שם , ואין לי שמץ של מושג באיזה אלבום הוא כן - אבל אני מבטיחה שכשאני אדע אני אודיע לכווווווולם . ...

fire witch

New member
אפשר שאלה קצת יותר ספציפית ?

כל היום אני עוסקת בשדל אנשים לדברים ,ב עיקר לזנות ולשמיעת שירים שאני אוהבת . בקיצור , זה השיר ההוא שאמרתי ששמעתי 14 פעמים ביום אחד בלופ.

Welsh

New member
אלבומי השבוע

אריק איינשטיין ושלום חנוך - שבלול בהשפעת יקיריי הפורום, רכשתי את האלבום אחרי זמן רב שהוא היה לי ברשימה, יופי של אלבום, מתחיל נהדר, ממשיך טוב יותר, הולך ומשתפר ואז הוא נגמר, אין ספק שהבחורים ידעו לעשות מוזיקה טובה. אגב, אני עדיין מחזיק בדיעה שהגירסא של תמוז ל"מה שיותר עמוק יותר כחול" הרבה יותר טובה מכל גירסא אחרת. טראפיק - ג'ון ברליקורן חייב למות כבר הרבה זמן שהוא נמצא לי על המדף, אבל אני לא שומע אותו non stop אלא בתקופות, ועכשיו זו מין תקופה שכזו, סטיבי ווינווד מוזיקאי מחונן, אחד הגדולים. ג'ון מאייל והבלוז ברייקרז- עם אריק קלפטון לאור הדיונים הסוערים על קלפטון, הוצאתי את 'קצפת טריה' שעוד כמה השמעות כבר יתחיל לעלות עשן והכנסתי את אלבום הבלוז המשובח בשיתוף ג'ון מאייל, להקתו ואריק קלפטון, לפנים. בליינד פיית' - S\T זה מסוג הדברים שאני שומע non stop
וכמובן MCR- S/T

Anuerysm

New member
חדש על המדף!

אלבום ההופעה של הרולינג סטונס Get yer ya yas out! אחלה דבר, סולואים לפנים ושני קאברים מטורפים לצ'אק ברי חובה בכל בית יהודי

epitaph

New member
כמה וכמה...חזרתי למקורות.

טוב נו, ענייני אבלים וכאלה. אז השבוע היה קצת Islands של קרימזון וההופעות עם ההרכב הנ"ל לזכרו של איאן וואלס. שמעתי גם הרבה את Rajaz של קאמל, פיוז'ן מעולה שנוגע פה ושם בנקודות אתניות, אחלה דבר להעביר איתו את הערב.

למעלה