אלבום השבוע

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo130.gif

*משמעות האמוטיקון בהקשר הזה, אנחנו קפיטליסטים רעבים שצריכים לרכוש את הפינה כחלק מתפוז?*. לא חשוב, חזרתי מתל אביב, המוח שלי לא מוכן לעבוד כרגע בשביל הקדמה ראויה
אז, אתם יודעים מה לעשות, לא?

Vdrums

New member
קיבלתי מהארץ את הדיסקים של משינה

אז זה מה ששמעתי בשבוע האחרון.

Hangman Jury 87

New member
Aerosmith- Rockin' The Joint

אלבום ה-לייב החדש של אירוסמית' שקניתי אתמול... הופעה מעולה שהוקלטה במועדון ה-Joint בלאס וגאס. בהתחלה ציפיתי לאלבום מאכזב כי הוא ערוך ורק עם 11 שירים מאותה הופעה (שהיתה 25)... אבל עכשיו אחרי ששמעתי אותו זה אחד אלבומי הלייב הטובים ששמעתי בחיים, אם לא הכי טוב. ביצועים כל כך ענקיים לכל שיר, הסאונד והגיטרות כל כך נשמעים טוב. אלבום לייב ענק לדעתי. ועוד אלבום- Incubus- S.C.I.E.N.C.E. שאותו קניתי לפני שבוע אחרי המון המון זמן שרציתי לקנות אותו, אלבום טוב!

dirty boots

New member
אלבומי השבוע;

יהלי סובול-סוס. אחד מהדיסקים הכי אנדרייטד בהיסטוריית הדיסקים מהארץ, וחבל. אמנם המופעים של יהלי קיבלו ביקורות טובות וקצת דיברו על הדיסק, אבל הוא נעלם די מהר מהמדפים, וחבל. אמנם זה לא דיסק גדול, ולא מעולה כמו שני הדיסקים הראשונים של מוניקה סקס [את דעתי על חיות כתבתי באלבום השבוע אחר, אם אני לא טועה], אבל בהחלט דיסק טוב, מהנה למדי, שחוץ מ"הודעות" [עם מלאני פרס, חברתו דאז, אקסית כיום] הנוראי, אין בו שום רגע נוראי. יופי של דיסק לסוף שבוע. חלוצי החלל-חלוצי החלל. דיסק גרוע שנעשה בידי אנשים מוכשרים. חמי ומירו, שני חברים לשעבר בשב"ק ס' [שאין דרך לתאר כמה הדיסק בכורה שלהם מוצלח], הקימו הרכב והוציאו את הדיסק הזה לפני 3 שנים, בערך. הרבה זמן לא יצא לי לשמוע דיסק שהוא ממש רע, אלא דברים בינוניים שאי אפשר להגיד שהם גרועים, אלא שהם פשוט... לא תופסים את האוזן. הדיסק הזה מלא במספיק קלישאות לשנה ["החיוך שלך, אותי לקח, מהעולם שלח, למקומות ששכחתי", או "אם רק הייתי יכול לשיר הייתי שר לך את הדברים הכי מתוקים אם רק הייתי יכול לשיר הייתי שר על אהבה על חנויות צעצועים"], ולמרות שיש בדיסק כמה פנינים [מספיק קשקשת ושן דובי הגאוניים], יצא פה דיסק פשוט רע. וניסיתי להתחיל לשמוע את The Ghost Of Tom Joad של ברוס ספרינגסטין, אני אעשה את זה, באמת.

rockninja

New member
וואי אני ממש לא מסכים איתך

האלבום של חלוצי החלל ענק. בין הדיסקים הישראלים הכי טובים של השנים האחרונות. הם פשוט כובשים עם הכנות והסטייל שלהם. מקבלים פה 100$ מחמי ומירו- את החרמנות שלהם ("קסם שחר" הכיפי, "קול הזמנים" המקסים ובמיוחד "שעת חצות" שהוא בין השירים הכי טובים בדיסק בקלות), האהבה למוסיקה ("מוסיקה" הענק), הגעגועים לילדות ("ימים טובים" היפהפה עם אסף אמדורסקי). הם גם לא שוכחים לפתוח את הפה ולהגיד בדיוק מהם חושבים על כל מה שדפוק במדינה שלנו, בשיא האומץ (בניגוד לחבר שלהם מוקי שמעדיף לדבר בסיסמאות כדי לא להפסיד לקוחות). "מספיק קשקשת" על השחיטויות בפוליטיקה בין השאר, ושלל שירים אנטי-מלחמתיים: "סתכל לתוך עיניי" "שן דובי" ו-"כוח", ביחד עם סאבלימינל והצל, שיר שמצד אחד כועס ומצד שני מלא באופטימיות ובהכוונה חיובית (כולל איזכור בלתי נמנע לגאנג'ה). גם השיר הנסתר- חרוזים, מומלץ, שם הם זורקים לאוויר את מה שלא הספיקו להגיד בשאר הדיסק. לדעתי אלבום ענק ומאוד מאוד מאוד מומלץ.

dirty boots

New member
קסם שחור?

הנה למשל דוגמה לשיר שנשמע כאילו מירו וחמי ישבו ורצו פשוט לשכנע את הרדיו ולהקפיץ ישבנים. ימים טובים נחמד [גם הסימפולים לא רעים], מוזיקה גם לא משהו, ובין היתר, הרעיון של סתכל לתוך בעניי יפה אבל הוא מפספס. קטעים מביכים ["הבוז והיין", שאין לי מילים לתאר כמה הוא מעצבן, הסקיטים הלא מצחיקים, וכוח, עם האירוח המיותר לגמרי של סאבלימינאל והצל], שיר שבא בלי כוונות רעות אבל לא שובה ["כל הזמנים"]. שן דובי ומספיק קשקשת [עם הפלואו המצוין לגמרי, המסר הפוליטי הנוקב וההפקה המוצלחת] קנו אותי, ימים טובים מגוון ולא רע בכלל, ושיר שמח גם טוב, אבל לא יודע, לא קנה אותי. כמו שאמרתי, מירו וחמי ראפרים מוכשרים וטובים, אבללל לי זה נשמע יותר כמו קלישאות נדושות מאשר פאר היצירה שלהם.

yotamn9

New member
Dire Straits - Money For Nothing

וגם חרשתי את אחלום לנצח של מופע הארנבות של ד"ר קספר, ואת fight fire with fire של מטאליקה (הם שירים כמובן).

yotamn9

New member
הא, ושחכתי

חרשתי גם את הדיסק של יזהר אשדות מההופעה בהארד רוק קפה. אגב הארד רוק קפה, מישהו יודע איפה זה בת"א? או שזה נסגר?

dirty boots

New member
נדמה לי בטיילת...

או שלא? אני זוכר שאמרו לי שזה נסגר בעקבות חוסר הצלחה כספי, אולי זה עוד עומד.

NaitioN

New member
על היסטוריה....

סוף סוף למדנו על קפיטליזם, זוהי מילה חמודה שדומה לגוייבה רקובה בשירותיי הבנות בבוורלי הילס (תתעלמו מרומן.. הוא סתם מושפע מהמגן שעשינו היום עם המורת ווקום שלנו) מה שרציתי לומר זה הייי ואוקיייי אני דיי יצור כאן ( חדש )

DarkYula

New member
שוב, יוזלס ID../images/Emo13.gif

ואני שוב לא זוכרת איך קוראים לאלבום...
נו זה החדש:]

למעלה