אלבום השבוע!

slallum

New member
אלבום השבוע!../images/Emo13.gif

לא היה שבוע שעבר
כי אני אדיוט =] והשבוע שוב באיחור מה, אבל לא נורא
אני התחדשתי השבוע ב-Tarkus של ELP, שמעתי רק פעם אחת בנתיים
מה איתכם?

On23

New member
Suede- Suede...../images/Emo70.gif

שמעתי בנוסף את "פריז 1919" של ג'ון קייל (מעולה), גם את "אלבום הבננה" של הוולווט (שעליו.. אין לי מילים, פשוט אלבום גדול), ואת "בליצ'" המעולה של נירוונה.

On23

New member
ואיך יכולתי לשכוח?

שמעתי גם את הסלף טייטלד של AIC. מומלץ בחום.

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

GRIND !!!!!!!!!!! מילה אחת ששוה אלף!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

גם אני שמעתי אותו כל השבוע, אחרי שלא שמעתי אותו כבר הרבה זמן.. אלבום ענק!

epitaph

New member
חבל שלא ידעתי...

אני כבר כמה זמן מנסה להיפטר מטארקוס, במצב חדש. בכל מקרה, אלבום השבוע שלי הוא הסלף טייטלד של Mogul Thrash, מומלץ במיוחד לאוהבי קולוסיאום, בלוז רוק עם הרבה ג'אז, פרוג ועם חטיבת נשפנים שלא היתה מביישת ביג בנד. הסולן הפורש של קולוסיאום הקים אותם ואליו הצטרפו ג'ון ווטון (שלאחר מכן יעבור לפאמילי ולקינג קרימזון) שנותן כאן ביופי של באס.

epitaph

New member
אה, פשוט...

כשהאלבום נקרא על שם הלהקה (או שהוא באמת נקרא "סלף טייטלד" אבל את זה לא יצא לי לראות עדיין)

רק אתמול רכשתי,

אבל עושה רושם שהוא ילווה אותי הרבה. Surfer Rosa של הPixies וזה כנראה השיר הכי נדוש באלבום, אבל where is my mind הוא אחד השירים הכי יפים ששמעתי בחיים שלי.

ketas

New member
שני אלבומי שבוע ../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

קודם כל של הסקורפיונס-אקוסטיקה. אלבום מצוין שכבר שוכב אצלי בבית כמה שנים. ותמיד העטיפה שלו הפחידה אותי ~מרגישה מטומטמת עכשיו~. אלבום קליל ביותר, של הופעה. השני הוא של פינק פלויד-WISH YOU WERE HERE. שוב אלבום טוב (לדעתי לפחות) אבל בעיקר בתור מוזיקת רקע שכעושים משהו, כי רוב השירים (חח מתוך החמישה) הם רק נגינה. או לשמוע בלילה לפני השינה. חג שמח

epitaph

New member
כל השירים ב WYWH הם עם מילים...

ולכן לא הבנתי בדיוק על מה את מדברת...

ketas

New member
טעות שלי, ניסוח גרוע ../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

התכוונתי שרוב השיר, הוא נגינה...לא שהשיר כולו הוא נגינה

למעלה