אלבום השבוע

fry

New member
the clash-london calling

אחרי כל הדיבורים על האלבום הסתקרנתי והחלטתי לנסות. כמובן שלא התאכזבתי,אלבום מעולה.השירים משם פשוט לא יוצאים לי מהראש.

On23

New member
Sonic Youth- Evol ../images/Emo68.gif

אלבום מדהים (!!!), וכל מילה נוספת מיותרת. Pearl Jam- Ten אחרי המלצות רבות שקראתי על האלבום הזה, שמעתי אותו. ואני חייב להגיד שדעתי בנוגע לפרל ג'אם השתנתה ברגע שסיימתי את האלבום. הלחנים מגניבים ביותר, אדי וודר סולן ענק ועוד מחמאות רבות. מי שעדיין לא שמע- קדימה. U2- War אפילו מי שמתעב את הלהקה הזאת יאהב את האלבום הזה. הוא נורא שונה מהחומר המשעמם שלהם כיום. Nirvana- Bleach, In Utero אלבומים מדהימים, ואין לי כוח להרחיב .

Mooyan

New member
השבוע קניתי 4 דיסקים

אז מן הסתם ששמעתי אותם בעיקר Alice in chains-Dirt קנייה שביצעתי בעקבות המלצות כאן בפורום, והסתברה כמוצלחת במיוחד. אלבום מצויין. them bones שיר גאוני! RHCP-Californiacation היה לי אותו פעם והוא נאבד לי, והרגשתי שחובה שיהיה לי אותו בבית. אין הרבה מה להגיד, נכון? אלבום גאוני. זה בין האלבומים היחידים שאני פשוט אוהבת שם את כל השירים ברצף (חוץ משיר אחד). Temple of the dog ושוב אני טוענת שכל פרוייקט שכריס קורנל עושה- הוא מדהים. Oasis-Definitely Maybe בריט פופ, ועוד איזה בריט פופ. האלבום הראשון של אואזיס, ולפי דעתי גם הטוב ביותר שלהם. בנוסף השבוע חרשתי [השמעתי בלופים] כמה שירים בודדים של אמנים שלא שמעתי קודם: Radiohead Cardigans Travis Richard Ashcroft Blind Melon

Sp00nMan

New member
Ten Years After - Recorded Live

הופעה מעולה למרות שהשירים נראים לפעמים יותר מדי ארוכים

SomebodyElse

New member
השבוע,

סוף סוף קניתי את זיגי סטארדאסט, אז שמעתי אותו המון. המון. וחוצמזה גם שמעתי הרבה לד זפלין, בלי אלבום ספציפי.

Nitzan161

New member
שמעתי השבוע

שמעתי רוב השבוע את בלוק פארטי ועוד מטאל ורוק אחר.

פרל גאם

נו תשמע פרל גאם יש מצב שתתמכר אליהם ןאח"כ רד הוט כי אתה לא יודע אבל אתה בעצם מאוהב בהם מבטיח לך שזה ישנה לך את החיים

למעלה