אלבום השבוע

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo13.gif

עופר טס לפולין, וחוץ מזה, לא נראה לי שהיה משהו מסעיר במיוחד השבוע, אני יכול רק לציין שלי היה שבוע עמוס ולא משהו. בכל מקרה, מה שמעתם השבוע?

AliceNoChains

New member
אחלה אלבום

זה וhistory of rock של קיד רוק הם הכי רוקיסטיים שלו. אין על השיר הפותח את devil without a cause

rockninja

New member
../images/Emo45.gif דיסק מצוין, כיפי לאללה

בא-וויטאבה-דה-באנג-דה-באנג-דיגידי-בוגי-סד-דה-בוגי-סד-אפ ג'אמפ דה בוגי!

Sum41xGiRL

New member
זיג הייל

dead kennedys - fresh fruit for rotting vegetables אלבום הכי להיט של הדד קנדיז, אלבום נפלא שמכיל המון מהלהיטים של הדד קנדיז! Richard Hell - Blank Generation ריצ'ארד הל מטליויז'ן באלבום משלו משנת 77. אחד מהאלבומים הכי גדולים! Big Boys - Fun,Fun,Fun אחת מלהקות ההארדקור פאנק שמשלבת Fאנק, מגניבים ביותר, הסולן שלהם רנדי ג'יי "ביזקיט" טרנר מת לפני כחודשיים(
) אחת מהלהקות הכי מגניבות בעולם צל"ש למי שמכיר

epitaph

New member
הכי מוכר שלו...

האמת שרק היום שמעתי אותו בפעם הראשונה, משמיעה ראשונה נשמע אחלה, קצת השפעות אפריקאיות בחלק מהשירים (שירת מקהלה, תיפוף), אווירה מדליקה באופן כללי, בהחלט שווה בדיקה.

dirty boots

New member
יש לי בבית,

אני אבדוק מתישהו
(למרות שבכללי הקטע האפריקני מרחק אותי, לא כוס התה שלי, אבל נראה...)

epitaph

New member
באמת שווה בדיקה...

אם אתה מתקשה אז תתחיל מהלהיט הכי מוכר שלו משם, You Can Call Me Al, שיש לו גם קליף שבטוח ראית מתישהוא כשהיית קטן, שהוא מופיע שם עם צ'בי צ'ייס שכאילו מנגן בחצוצרה. אגב, פריט טריוויה נחמד, באלבום הזה טוני לוין לא ניגן איתו אלא חבר אחר בקרימזון (שבדיוק התפרקה שנה לפני צאת האלבום גם), אדריאן בילו מנגן שם על גיטרת סינתיסיזר.

FunkyCrime

New member
Primus-Sailling The Seas Of Cheese

זה או שממש אוהבים את פריימוס או שממש שונאים אותם. בכל אופן, מי שבסיסט או מתעניין בבס..חייב לשמוע אותם. הם גדולים!

pureK

New member
כל כך לא נהנתי מהם...

האמת אני לא זוכרת כבר שום דבר שלהם כי שמעתי אותם לפני כמה שנים אבל עד היום אני שומעת את השם וזה עושה לי בההה... ממה נהנת כל כך חוץ מהבס? (אולי אני אנסה לתת לזה עוד צ'אנס).

FunkyCrime

New member
חחח כולם פה שונאים את מה שאני שומעת

הממ..כמו שאמרתי זה או שממש שונאים אותם או שאוהבים אותם, כנראה שאת מהסוג הראשון. לא כולם מתחברים לסגנון.. כי הוא לא הכי מלודי..לא יודעת איך להסביר. אני מוצאת אותם ממש טובים חוץ מבחינה טכנית והליריקה המעולה והמצחיקה פשוט כיף לשמוע אותם.(הם אלה שעושים את הפתיחה של סאות' פארק אגב.) אם את מנסה לשמוע אותם שוב, אני מציעה לך לשמוע את Antipop שזה האלבום הכי טוב לדעתי להתחיל איתו. :)

epitaph

New member
פרימוס...

יש מילה אחת שמתארת יופי את המונח ,לא הכי מלודי" בפורום רוק מתקדם חולים על המושג הזה, קוראים לו דיסוננס. לגבי איזה אלבום כדאי להתחיל, הייתי ממליץ דווקא על Frizzle Fry שאם אני לא טועה הוא גם הראשון שלהם.

dirty boots

New member
והשבוע...

King Crimson-In The Court Of The Crimson King
נהדר, מעולה, ומדהים. לא פחות.

למעלה