אלבום השבוע

dirty boots

New member
אלבום השבוע ../images/Emo13.gif

You know the drill (אני אשקיע יותר בפינה שתפורסם עוד מעט, היה שבוע עמוס
)

cameled

New member
Camel-Mirage

חבל שכל כך לא מעריכים את האלבום הראשון והענק הזה של קאמל בין ההכי טובים של קאמל

The Raver1

New member
אלבום גדול

במיוחד אהבתי בו את ליידי פנטזי. מה שכן זה לא האלבום הראשון שלהם. ממה שזכור לי האלבום הראשון נקרא בשם הלהקה-camel.

epitaph

New member
האלבום האהוב עליי של קאמל...

לדעתי אין נפילות באלבום הזה, פשוט אלבום מעולה. אגב, אם אתה לא מכיר את הראשון, שכבר צויין שהוא הסלף טייטלד שלהם ואתה אוהב את מיראז' אז מאוד מומלץ לך לקנות אותו, אלבום מעולה וכיום גם לא כל כך קשה להשיג אותו (במחיר הסביר של 60 שקל), רימאסטר בתוספת של שני בונוסים, האחד הוא גירסת הסינגל ל Never Let Go, בעיקרון אותו הדבר רק מקוצר, זה מה שהם נתנו בשביל השידורי רדיו ועוד קטע שלא יצא לעולם באלבום, קטע שאחראי עליו בארדנס בשם Homage to the God of Light, קטע אינסטרומנטלי ארוך בהופעה חיה שכולל בתוכו אילתורים של חברי הלהקה השונים. אגב, אם אתה מתעניין בתקופה המוקדמת של קאמל, יש להם גם כמה אלבומי הופעה חיה שיצאו כבוטלגים בהתחלה ואחר כך הפכו לחוקיים, מומלץ לבדוק את On the Road 1972, שמכיל בסך הכל ארבעה שירים (ליידי פאנטזי, הרוכב הלבן, שש שמיניות ואל האור) אבל הביצועים מעולים. כמו כן את Gods of Light 73-75 שמכיל גם הוא רק חמישה שירים בהופעות חיות, אבל שוב, הביצועים בהופעות החיות יותר שווים לדעתי.

הוא מוערך אצלי מאוד :)

אחד האלבומים הכי טובים שאי פעם יצא לי לשמוע זה האלבום הראשון שלהם שגם שמעתי אז העמ

dirty boots

New member
Pearl Jam-Ten

מעולה. אני צריך לקנות אותו מתישהו באמת. בינתיים אני אחרוש קצת על הקלאש והדפש מוד והבילויים שלי גם

Sum41xGiRL

New member
ישך חתימה מעפנה

Youth Of Today - Break down the walls אלבום הקסם של להקת יות' אוף טודיי, אלבום לפנים נכי נאצה - דת גזענית אחד מהאלבומים הכי טובים שהמדינה הזאת ראתה. אלבום שמדבר על הכל, ממכירת מתנחלים לעבדות ועד מקום לינה למהגרים- אלבום זהב ולסיום סיומת(אני לא הולך לעשות להם פרסומת) קוסקוס - הופעה חייה מהפטיפון הופעה חייה של להקת קוסקוס ממעודון הפטיפון. אחלה הופעה... ביחוד הביצוע המרגש שהם מבצעים עם ציון אפללו ל"רצח אופי"

slallum

New member
החתימה העכשווית

היא אחרי ההחלפה? כי אם כן, סחטיין
אם לא - סחטיין

dirty boots

New member
זאת שיש עכשיו?

כן
(למרות שאני נורא אוהב את השיר מהחתימה הקודמת, אבל שמתי לב באמת שהוא לא כל כך מתאים לחתימה, אז החלפתי לבילויים
), אבל זאת שרואים פה היא הלפני החלפה

למעלה