אלבום השבוע

yotamn9

New member
לא אלבום, שיר

judas priest - all guns blazing שיר אדיר וסולו אדיר

digression

New member
Best of Leonard Cohen

ו..שיר..farewell של within temtation וeasy של faith no more (שבוע לא קשור במיוחד)

boazgilad

New member
שלי

The Velvet Underground - (1967) The Velvet Underground & Nico tresspass-ez of time וradiohead-ok computer

fry

New member
אז אלבום השבוע שלי הוא

גידי גוב-אין עוד יום נוסטלגיה ישראלית..פשוט כיף לי לשמוע את האלבום הזה ושיר השבוע שלי זה קאבר של אינפקציה לשיר האדיר digging the grave של פיית' נו מור

Sum41xGiRL

New member
אני אנצל את הפוסט שלך באשכול

גידי גוב יכול למצוץ לי ********************** "בן זונה מכוער עם אוזניים בצוואר אידיוט חסר כשלון צריך להתנקש בך ובדן שילון גידי גוב יכול למצוץ לי(x4) גידי,גידי גוב - יכול למצוץ לי אז בוא ותן כבוד אז מה אם אתה שמלאני גם היטלר היה צמחוני שלושים שנה בלי אף שיר טוב מי זה אם לא גידי גוב גידי גוב יכול למצוץ לי(x4)" השיר הוסף בשביל הצחוקים, ובשביל הדחקות. ואינו נועד לפגוע בקוראים

Dharmashetra

New member
לא!!!

90% מהאוספים רק עושים עוול לאומנים. אם קשה לך לוותר על הלהיטים הגדולים לך על On The Night דיסק לייב מצויין שכולל גרסאות אדירות לשירים מוכרים יותר (בולטים במיוחד romeo and juliet ו your latest trick בגרסה שגם מופיעה באוסף) מומלץ עוד יותר, כמובן הוא להאזין לאלבומים שלהם - Brothers in Arms ו Making Movies לדוגמא ואז תבין מה הפסדת

Dharmashetra

New member
לא!!!

90% מהאוספים רק עושים עוול לאומנים. אם קשה לך לוותר על הלהיטים הגדולים לך על On The Night דיסק לייב מצויין שכולל גרסאות אדירות לשירים מוכרים יותר (בולטים במיוחד romeo and juliet ו your latest trick בגרסה שגם מופיעה באוסף) מומלץ עוד יותר, כמובן הוא להאזין לאלבומים שלהם - Brothers in Arms ו Making Movies לדוגמא ואז תבין מה הפסדת

Dharmashetra

New member
לא!!!

snuffed it

New member
our list of albums

1. Orphand land - Mabool 2. Amorphis - Elegy 3. Disturbed - The sickness 4. Pearl Jam - Ten 5. Pearl Jam - vs. 6. Tool - Leateralus 7. Paradise lost - one second 8. Sepeltura - Chaos AD 9. Iron maiden - seventh son of a seventh son 10. Jethro tull - songs from the wood

למעלה