אלבום השבוע

slallum

New member
אלבום השבוע../images/Emo124.gif

IQ - Subterranea וגם קצת Pain of Salvation - Be
ומי היה בהופעה של Epica? איך היה?

ללא שום צל של ספק, או כל צל אחר,

ברי סחרוף - סמנים של חולשה הברנש פשוט גאון. ובנוסף אל הנ"ל נרכש גם The Clash - London Calling

The PeaceKeeper

New member
יש כל כך הרבה!!!

מיכה שיטרית- מסמרים ונוצות(אני מכניס אותו כדיסק חובה!) איפה הילד?- שדים tool-10,000 days

slallum

New member
מה הסגנון של Tool, ד"א?

שדים של איפה הילד דיסק טוב

Dead Scene

New member
הסגנון של Tool קשה להגדיר

בגדול יאמרו לך מטאל אבל אני נוטה לחלוק למרות האלבום הראשון שלהם, שאר הדברים שהם עושים דיי מתרחקים מזה וגם לא הייתי אומרת פרוגרסיב מטאל כי פרוגרסיב מטאל נותן אסוטיאציות של דרים ת'יאטר ופורקיופין טרי וTool לא נשמעים אפילו קרוב לזה O_O. לדעתי הם דיי יצרו להם סגנון משלהם, כי אף להקה שאני מכירה לא נשמעת כמו Tool. (נו למה צריך להגדיר כל דבר?) חבורת גברים מוכשרים שכמותם.

The PeaceKeeper

New member
כמו שאמרו קודם...

קשה להגדיר... אבל בדיסק הספציפי הזה זה נשמע קצת כמו פרוג (רק בלי האוננות של דרים) וגם קצת כמו ט'ראש רק לא כמו ט'ראש... קיצר קשה להסביר אבל משהו טוב...

Dead Scene

New member
לנסות בהקדם האפשרי!!!

הייתי נותנת המלצות ספציפיות אבל בעיני כל שיר שלהם הוא פאקינג מושלם. אני התחלתי עם Aenima

Liorking

New member
אם כבר Tool

עד כמה צורמנית המוזיקה שלהם? קרתי עליהם שהמוזיקה שלהם לפעמים די דיסוננטית, אבל בקטעים ששמעתי הם לא נשמעו ככה.

Dead Scene

New member
איזה קטעים שלהם שמעת?

יש ויש. הם לא עד כדי כך כבדים לדעתי. יש להם קטעים עוצמתיים וכן הסולן שלהם צורח (צורח דיי מגניב יש לציין) אבל זה לא צרחות צרחות פ'ריקים פ'ריקים

epitaph

New member
הוא לא אמר שהם כבדים...

הוא אמר שהם צורמניים, אפשר להיות דיססונטי גם בלי "צרחות צרחות, פ'ריקים פ'ריקים".

Liorking

New member
הקטעים הבאים

46&2, Sober, The Patient, Prison Sex ואת Merkaba שנשמע כמו רעשים מוזרים.

Dead Scene

New member
Tool, אלבום מעולה

לא נופלים מגדולתם אף פעם. :) אדם ג'ונס תעשה לי כינור

Dead Scene

New member
Ministry - Psalm 69

להקה משהו משהו וגם Melvins - Houdini שבוע "מלוכלך ורועש" היה לי ;) just the way I love it יום טוב לכם. אני בדרך ללימודים :(

Nitzan161

New member
קניתי היום

את Badmotorfinger של סאונדגארדן!!! דיסק מעולה וחזקקק!!

למעלה