אלבום השבוע For You

• פותח הנושא 3121
  • פורסם בתאריך

3121

New member
אלבום השבוע For You

1. For You 2. In Love 3. Soft And Wet 4. Crazy You 5. Just As Long As We're Together 6. Baby 7. My love is forever 8. So Blue 9. I'm Yours Composed by Prince, Except "Soft And Wet": Music by Prince, Lyrics by Prince and C. Moon Produced By: Prince Arranged By:prince Mixed By: Tommy Vicari Recorded at: The Record Plant, Sausalito. Recording time: October 1st - December 22 1977 Release Date: April 7th,1978 Prince: Synthesizer, Guitar (Acoustic), Bass, Guitar, Arranger, Bass (Vocal), Drums, Keyboards, Vocals, Vocals (bckgr), Wind, Clavinet, Moog Synthesizer, Multi Instruments, Producer, Design, Synthesizer Bass, Finger Cymbals, Syndrum, Arp Pro Soloist, Arp String Ensemble Steve Fontano: Assistant Engineer Bernie Grundman: Mastering David Roeder: Assistant Engineer Tommy Vicari: Engineer, Executive Producer, Remixing

HeavenlyB

New member
מבחינת עיבוד

אני חושב שזה אלבום מדהים. שיר הפתיחה מרמז על מה שיבוא במשך השנים. אני לצערי לא הכרתי אותו בתקופה ההיא, אבל אני מאמת חושב שכבר מהאלבום הראשון הייתי מתחבר אליו. כבר כאן יש לא מעט סגנונות שמראים את הכישרון שלו במגוון תחומים. הפקה של בחור בן 19, שעושה הכל לבד. בשנות ה-70 המאוחרות. זה דבר ייחודי, ובאמת מגיע לו כל הכבוד.

החיבור

New member
אוי, הלב...

כמה שהאלבום הזה מייצג את המהות הפרינסית, בכל אחד ואחד מהשירים הקסומים שבו. ההפקה (שמרמזת על יכולת נבואית כמעט שחוזה נכונה את העתיד לפרוח בשנות ה - 80), כמו גם שלל הקולות ששייכים אך ורק לפרינס, מעידים כולם על האיכויות הטמונות בו. כבר אז. הפייבוריט שלי מתוך האלבום הוא "I'm Yours", שנותן טעימה ממגוון היכולות של מיודענו כגיטריסט-רוקיסט משובח.

למעלה