אלבום השבוע Dire Straits

אלבום השבוע Dire Straits ../images/Emo220.gif

Dire Straits - Sultans of Swing The Very Best of Dire Strait אוסף נפלא מומלץ.רשימת השירים 1. Sultans Of Swing 2. Lady Writer 3. Romeo And Juliet 4. Tunnel Of Love 5. Private Investigations 6. Twisting By The Pool 7. Love Over Gold (Live) 8. So Far Away 9. Money For Nothing 10. Brothers In Arms 11. Walk Of Life 12. Calling Elvis 13. Heavy Fuel 14. On Every Street 15. Your Latest Trick (Live) 16. Local Hero / Wild Theme (Live) סיסמא mandinga

אדיר.. פגזי..

אהבה ונשיקות.. פעם שניה קלעת לי בול לטעם.. לא שומעת הרבה לועזי אבל קווין דיירסטרייט פינק פלויד ועוד להקה אחת.. (משאירה לך לנחש) פשוט חולה עליהם.. תודה מותק..

בוקר טוב אחתו'ש../images/Emo140.gif

ניסיתי לחשוב על שמם של הלהקה ועלו לי כמה מאותו זאנר ותקופה,E.L.O תזמורות אורות החשמל?...או המודי בלוז?בתמונה. בכל אופן השיר המועדף עלי באלבום השבוע הוא-Brothers In Arms מומלץ בחם ולשמוע לבד...
ביי

לילה אור אהבה ונשיקות../images/Emo25.gif

מממממ... יש עוד להקה... להקה ענקית... אתן לך רמז.. פיל קולינס...................... לילה קסום מותק

jozefin3

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifנשיקות בוקר

לך , נהנת תמיד ממה שאתה מביא לפה!! תודה
בוקר טוב

בוקר טוב JOZ ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני שמח שאני קולע לטעם שלך,המגירות שלי מלאים במוסיקה טובה
ולא פעם אני נזכר באלבום טוב.זהו אחד מהם. יום נפלא לך

שמים1

New member
אהבקוש ../images/Emo23.gif

שתיהיה לך שנת זמר בלתי פוסק עם שיר חדש בלב כל יום

בוקר טוב עם קרפיון טחון

ששוחה לי בבטן מאז אתמול בערב ואת האלבום אני לא יכולה לשמוע כי אני בעבודה , וכאן ממש אי'פשר הבוקר בשש וחצי נפלתי מהמיטה התאפסתי מעט ואני כאן , אבוא הבייתה בצהריים אנסה לשמוע לא תמיד זה בא ,כי אני צריכה קורס מזורז כיצד בוקר טוב ליום של שמחה והיום מתחילה שנה חדשה ליאור

לא סכימה

אני סתומה לא מבינננה אז לחצתי על כתובות אינטרנט נלוות וכן בטח נפתח הקישור , אבללללללל לחצתי ולא ידעתי ולא שמעתי אז יאללה הסבר לכאלו שלא מבינות על מה ללחוץ בשביל להאזין? עוד בסוף אני טבקש קורס מזורז במחשב. ליאור

בוקר טוב ../images/Emo66.gif

לליאור ולחברי הכנתי את 4 שלבי ההורדה בתמונות. שלב 1 לחיצה על הקישור,לאתרhttp://rapidshare.de.

למעלה