אלבום השבוע-David Bowie - Best of

אלבום השבוע-David Bowie - Best of

David Bowie - Best of Bowie אלבום אוסף לאומן האנגלי,רשימת השירים: 1. Space Oddity 2. Man Who Sold The World, The 3. Oh You Pretty Things 4. Changes 5. Life On Mars 6. Starman 7. Ziggy Stardust 8. Suffragette City 9. John I'm Only Dancing 10. Jean Genie, The 11. Drive In Saturday 12. Sorrow 13. Diamond Dogs 14. Rebel Rebel 15. Young Americans 16. Fame 17. Golden Years 18. Tvc15 19. Wild Is The Wind 20. Sound And Vision חג שמח!

בוקר טוב , והאלבום נפלא

זמר אדיר ולהאזין בשעה כזו של הבוקר שהציפורים עדיין לא התעוררו שבת ואפילו התרנגול עוד לא צרח קוקוריקו יום שמח ליאור

בוקר טוב,ליאורי../images/Emo28.gif

תודה על כרטיס הברכה, חפרפר חמוד,איחל לי יום נפלא
את הבוקר פתחתי עם המופע החדש של Depeche Mode Touring the Angel ,המופע במילנו איטליה,פשוט נפלא. יום נפלא גם לך.

אויש אויש Depech mode

אני לא יכולה אפילו לדמיין את החויה של מופע שלהם במילנו, אבל היום בנוסעי תל אביבה בא לי על להקת ABBA תקליטור ה Gold שלהם שמתי פול ווליום וקיפצתי כזה בכסא החלונות סגורים כמובן, מזגן מזגן שנעצרתי ברמזור גם הוספתי ידיים ,מה שאני מניחה שנראה סיטואציה די מצחיקה למביט מהצד אבלכל בר דעת יכול לתאר לו שזה המוסיקה שמקפיצה אותי אבל מה כ'פת לי אני נהנתי ושרתי (שאף אחד לא שומע אותי אפשר) ועצרה לידי מכונית ונהגה בי הביט ועם אצבעו סימן בסיבוב על מצחו אז הוצאתי לו לשון חייכתי אליו , הוא לרגע הביט נבוך והתחיל לצחוק ואז התחלף הרמזור לירוק וברמזור שאחרי שוב עצר לידי אבל מיד התחלף לירוק זינקתי ישר , הוא נסע אחרי הבטתי במראה וראיתי שהוא מחייך, כמה כף לי להאזין למוסיקה בנהיגה שבוע טוב ליאור
א

צילוש43

New member
חחחח ליאור מה היה יותר?

המוזיקה המתנגנת.. או החיוך של.....
בכל אופן שנהם העלו לי חיוךךך בקריאת הסיפור
וכן להקת ABBA עושה את זה.. שולחת לך חיבוק
נהנתי מאד

תודה אהבו ונש

כמה נהנתי , ממש רגעי אושר רק חבל שלא הייתי שם כמה שאני אוהבת מופע ב -Live אוףףףף ועוד במילנו ואיזה שיר מקסים זר לא יבין זאת ואני שומרת לי את זה ליאור

כיפלי בבית

אני דווקא אוהבת את האוטו שלי מה שכן מתה שיהייה כזו עם גג נפתח מקסימום תעזור לי לנסר את הגג טוסט'גבינה אני אוהבת בפרט עם ביגלה שומשום לחוץ כזה שעושים ביס הגבינה נמשכת כמו חוטים יאמי יאמי אבל לא מעיזה זה משמיןןןןןןןןןן ליאור

למעלה