אלבום השבוע Batman

• פותח הנושא 3121
  • פורסם בתאריך

3121

New member
אלבום השבוע Batman

1. The Future 2. Electric Chair 3. The Arms Of Orion 4. Partyman 5. Vicki Waiting 6. Trust 7. Lemon Crush 8. Scandalous 9. Batdance Full Title: Batman: Motion Picture Soundtrack Produced by Prince Arranged by Prince Recorded February and March 1989. Recorded at Paisley Park. Released June 1st 1989 Sheena Easton: Duet on Arms of Orion Kim Basinger, Jack Nicholson and Michael Keaton: Sampled voices from the movie "Batman"

XkoalaX

New member
המממ...

אם אני לא טועה, מדובר באלבום, שלאורו מבקרי מוזיקה הכתירו את פרינס כ"מת מוזיקלית". אז נכון, לא מדובר במאסטר פיס, אך עדיין... מה *כן* יצא לנו מהאלבום? 1. לי יש את העותק בקופסת פח, והוא לא עלה לי כסף (ותודה לחנות "פיקדילי" זצ"ל ואנשיה הטובים!) 2. עובד לשעבר סיפר שקים בייסינגר זכתה להימרח בדבש על גבי קונסולת מיקסינג באולפני פייזלי. בכך, חבריי המלומדים, היא הפכה לבלונדינית האחרונה ברפרטואר הבלונדיניות המצומצם גם ככה של פרינס (אם אני לא טועה, אנה פנטסטיק היתה הבלונדה האחרת... היו עוד?). 3. פרינס זכה למעין סגירת מעגל נוסטלגית, שהרי שיר הפתיחה של באטמן (סדרת הטלוויזיה) היה השיר הראשון שלימד את עצמו לנגן על פסנתר. 4. אין ספק, שזהו האלבום שמבחינתי, סימן את המעבר הכמעט טוטאלי של פרינס לעולם הממוחשב. האלבום רצוף עבודת מחשב מסונתזת היטב וסימפולים חוזרים, כאילו הוא ניסה קשות לפתוח דלת לכיוון מוזיקלי שונה כל כך מ - Lovesexy. בכל אופן, ועל אף כל המגרעות שלו, הפייבוריטים שלי מהאלבום: Lemon Crush ו - The Future. יאמי!

HeavenlyB

New member
אני לא יודע מה להגיד ../images/Emo13.gif

אין הרבה קטעים באלבום שזכורים לי כיצירות ששוות תאי זיכרון במוח. מצד שני, Scandalous באוירה הנכונה יכול להוביל לילד חדש שיגיע לעולם תשעה חודשים אח"כ. אני לא יודע אם הסיפור על הדבש הוא אמיתי. שמעתי לא מעט פעמים, אבל זה כ"כ לקוח מ-"9 וחצי שבועות של שכרון חושים" שלדעתי מישהו פשוט שייך את השניים כדי ליצור סיפור מרתק. זה היה סגנון שונה עבורו, כמו רוב האלבומים בשנות השמונים. סגנון שאני מודה לאל שהוא לא חזר עליו, כי אני מאוד לא אוהב תכנותים. אבל זו ההשראה שהייתה לו אז, וצריך לקבל את זה. לדעתי פרינס היה יכול לשחק רשע באחד מהפרקים בסדרה. בוידאו קליפ של בטמן הוא מראה טוב מאוד עד כמה הוא ג'וקר. מה גם שאני חושב שזו התקופה עם התסרוקת הכי נורמלית שהייתה לו. השיער הארוך החלק. סוף סוף הוא לא נראה כמו פריק. היה יותר קל לאנשים לקבל אותו כך.

DJ$upreme

New member
אלבום פצצה, מה אתם מבינים!!

אז נכוווווון, האלבום הזה זה הכי קשה שמישהו אי פעם עבד כדי להכנס לתחתונים של קים בסינג'ר ונכוווון, פרינס נראה בעטיפה כמו שרונה פיק ונכוווון, יש שם את TRUST אבל תכל'ס. שבעה שירים מעולים שאף אחד לא יכול עליהם: lemon crush electric chair partyman scandalous the future arms of orion (טוב בסדר!! נחמדים!) ו - vicki waiting שהוא בעיני היהלום החבוי באלבום, שיר שמאוד שמחתי לגלות את פרינס חוזר אליו בהופעות. אני ממש מרגיש את פרינס שם. אם לא שמעתם הרבה זמן, תנו לו עוד סיבוב. חפשו גם גרסאות לייב. חוצמזה פרויקט באטמן הביא כמה דברים חשובים לא פחות: א) שניים שלושה קליפים מצוינים ב) 12" עם רמיקסים שלא פרינס עשה...לדעתי לראשונה בתולדות הפרינס. אני מדבר על הדאבל איי סייד FUTURE/ELECTRIC CHAIR- פאקינ' מארק מור ווויליאם אורביט, לא פחות. ג) בנוסף לאלו, גרסאות 12" מעולות ל - PARTYMAN, BATDANCE, SCANDALOUS. ד) והכי חשוב, כמה מהבי סיידים האחרונים הבאמת טובים של פרינס : FEEL U UP, SEX, I LOVE U IN ME. ועוד בונוס, בזכות האלבום הזה לדעתי מדונה עשתה עמנו חסד ושמו IM BREATHLESS.

XkoalaX

New member
אהה...

אני מוכנה להעלות את הציון של האלבום הזה ולו בזכות הנקודה מצוינת שהעלית לגבי הבי-סיידס. ו"ביסיידס", הנקודה לגבי התחתונים של קים בייסינגר קרעה אותי. תודה.

למעלה