אלבום השבוע שלי

melancholy man

New member
אלבום השבוע שלי

(אולי זו תיהיה פינה) אתם יודעים איך זה, יש לכם אי אלו דיסקים/תקליטים/ קבצי MP3 (שהגיעו דרך פלא להרד דיסק שלכם) ואי אפשר לשמוע את כולם יחד, בדרך כלל, לפחות אצלי, אם קונים משהו חדש אז "מככב" במערכת כמה ימים ואז חוזר למקומו הטבעי על המדף, אם במקרה (או בלחץ קרובי שאימו לשלוח אותי לטיפול גמילה) לא נקנה משהו חדש, אז איזשהו אלבום אחר תופס את הבכורה והשאר מחכים יפה לתורם להנצל. האמת?, אני מרגיש לא נעים מכל מיני יצירות מופת ששוכבות להן בצד כאבן שאין לה הופכין, אבל נדמה לי שהגלגל מסתוב יפה וכל אלבום זוכה לרגע שלו. המרה של השרשור הזה, הוא לשאול מה קורה אצלכם במערכת עכשיו?, מה אלבום השבוע שלכם? ומאחר וזו פעם ראשונה, אז גם אם יש לכם אלבום כזה בדרך כלל?

Abbe Faria

New member
האמת ש

בשבועיים האחרונים יש לי 12 אלבומים חדשים בבית... מה שאומר שיש לי הרבה חומר לשמיעה... אבל אני חייב לציין ש2 מתבלטים מעל השאר Nico - Chelsea Girl וכמובן Dylan & The Dead

ThePiper

New member
לי יש אחד!

מאז שקניתי אותו הוא מסרב לצאת מהדיסקמן (משום מה המערכת לא מחבבת אותו במיוחד אז היא לא מנגנת אותו:S). הייוויי 61 רויסיטד של דילן. תמיד עולות לי מחשבות על ביקורת לאלבום המופתי הזה, אבל חריצות היא לא הצד החזק שלי אז כנראה שזה יחכה קצת... =\ ואני מניחה שאתה תרצה הסבר קצרצר למה הוא לא יוצא... בד"כ השלב הראשון הוא התמכרות לשירים מסויימים, אם זה אלבום שהכרתי לפני שקניתי אותו אז השלב הזה בד"כ מתקצר. ככה לא היה עם האלבום הזה ובכל פעם התמכרתי לשיר אחר. ואז הגיע השלב הבא: עד שאני לא יודעת את כל הליריקה של אלבום מסויים בעל פה (ויש באלבום הזה המוןןן ליריקה) אני לא מוותרת וממשיכה להקשיב לו שוב ושוב מול אתרי מילים. אחרי שעברתי את השלב הזה מגיעה תקופת הדעיכה, כאן מקשיבים לאלבום רק שרוצים משהו קליל ומוכר. מקווה שזה מה שהתכוונת אליו...

פנגו

New member
אלבום שאני שומע הרבה השבוע

The who-the how sellout גילתי את האלבום המצחיק-מבריק-מיוחד הזה,לקח לי לא מעט זמן להתרגל אליו,הרעיון לתחנת רדיו פיראטית שכזאת, עם פרסומות, שהם המצא ממש מבריק לדעתי ! אלבום פסייח מעולה ! למרות שהוא קצת ארוך מדיי (23 קטעים). מומלץ !

GingerBread Man

New member
אולי אלבום החודש שלי

מעולם לא היה לי דבר כזה שבמשך חודש אני יכול לשמוע את אותו אלבום כל כך הרבה פעמים. אני מדבר על Led Zeppelin הענק. כל פעם שאני שומע את You shook me אני נמס מחדש. איזה בלוז רוק! אבל הוא מתחיל לפנות את מקומו ל Forever Changes המדהים. הצליל הספרדי שלו תפס אותי

ThE RhythM

New member
האמת שלא

אין לי אלבום כזה שנטחן אצלי ולא יוצא מהמערכת בדר"כ ובכלל, אני לא בנאדם שממש יכול לטחון אלבום (או שיר) כלשהו יותר מדי כי באיזשהו שלב זה כבר לא כיף יותר ואני צריך לחכות הרבה זמן עד שאני אשמע אותו שוב... בדר"כ שאני קונה אלבום אני מריץ עליו שמיעה אחת, ואז לא הרבה זמן אחרי זה אני שומע אותו קצת יותר בתשומת לב ומאז הוא פשוט נהיה אלבום מן המניין בדיסקיה שלי ואני שומע אותו כשיש לי מצברוח שמתאים לו...(אבל לא במשך כל היום/השבוע/וכו').

שלום חברים!!!

חזרתי אחרי היעדרות מרשימה של שבוע וחצי בערך (מקווה שחסרתי למישו...) אחרי שמחשבי החליט להתאבד לו... בינתיים זה זמני! בקיצור, אין ספק שאני מכיר את התופעה נ"ל ובימים אלו מסתובב לי במערכת: אברקסס של המאהב הלטיני הדגול סנטנה... הוא תמיד נותן לי חשק לפזז לי בין מתכונת לבגרות... הוא פשוט מושלם!

Miss CB

New member
איי נואו וואט יו מין

(אנד איי אמ טו לייזי טו פרס שיפט-אלט) כרגע אין כלום, אני אנמק: רוב זמן שמיעת המוסיקה שלי הוא בבוקר כשאני מתכוננת לביצפר, ובצהריים כשמתכוננת למבחנים ונחה וכו' וכו'. אבל תשמעו, כשאין לא שיעורי בית ולא הרבה ביצפר כבר שבועיים (חופשות מגן, קשההה קשההה)...

LadyG

New member
אלבום השבוע שלי

אז ככה - אלבום השבוע שלי הוא לא שלי וניתן לי בהשאלה ע"י הבוס ג'ף בק - Truth. השבוע שמעתי אותו לפחות פעמיים ביום ועוד לא מיציתי אותו. אני מקווה, שהבוס ישכח שהשאיל לי אותו, ומכיוון שגישתו לאינטרנט די מוגבלת, הוא לא יראה את ההודעה הזו. אבל אם חלילה יזכר, אני ארכוש אותו כי הוא ממש שווה. אני ממש המומה כמה הוא שווה. ובכלל ג'ף בק היה צריך להצליח קצת יותר בחיים, אבל זה כבר לדיון אחר. ועוד אלבום אחד, שמשום מה הרבתי "לחרוש" אותו השבוע. נמצא כבר הרבה מאוד זמן על המדף - כנראה שמצב הרוח פשוט התאים - Fifth Dimension ה- Byrds.

ThePiper

New member
והרי התחזית...

אחרי שמיעה (למעשה שתי שמיעות) של מיראז' הלילה, אני צופה לו הטחנות רצינית בכל אמצעי השמע למיניהם.

מורנא007

New member
../images/Emo13.gif ThePiper

הוא שווה את ההאזנות. מה שישמע מוזר, אצלי מככבים השבוע אקוונולון והכרית הסוריאלסטית.

melancholy man

New member
אלבום השבוע שלי

תוכן: אז ככה - אלבום השבוע שלי הוא לא שלי וניתן לי בהשאלה ע"י הליידי. אלבום שהיה לי אותו פעם ואינו עוד והליידי הועילה בטובה להשאיל לי אותו: "דילן והמתים", לפעמים חיבור ל שני אגדות יוצר משהו חדש וטוב, מה שמיוחד בהופעה הזו היא הנינוחות בה השירים של דילן מתלבשים על הלהקה, מאז הבאנד הוא לא התחבר ככה עם להקת ליווי, כנראה שזה מעיד על גדולתו של האיש, שמגיע לשיאו כשהוא מוקף גאונים וביום שישי אני והליידי כנראה נערוך ביקור בחנות תקליטים היא תרכוש את בק ואני את האלבום המצויין הזה. חוץ מזה יש לי הרגשה ששנינו נרכוש את אלבום ההופעה לזכר הריסון

LadyG

New member
רעיון מעולה

והרווחנו עוד אייטם למדור חדש על המדף

GeForce 5

New member
אצלי...

יש לפעמים אלבום השבוע, ובמקרים מיוחדים גם אלבום החודש... אבל זה נדיר... גם אני נתקל בקושי (?) הזה להגיע לכולם, למרות שהמוסיקה אצלי מושמעת גם בעבודה.. אבל, מצד שני, זה לפעמים דווקא כיף פתאום לחזור לאלבום שלא שמעת שנה-שנתיים, ולגלות אותו מחדש :) השבוע... מככב אצלי Leonard Cohen, ולא באלבום ספציפי... שבוע טוב לכולם

giba70

New member
אלבומשבוע שלי

זה לא אלבום של "אגדת רוק" (תפסתי אתכם! לא אמרתם שחייבים אלבום שקשור לפורום!) Red Hot + Riot אלבום מחווה למוזיקאי הניגרי Fela Kuti שמת מאיידס. הרבה Fאנקי אפריקני ומוזיקה שחורה אחרת

HelterSkelter1

New member
אלבומשבוע

אטמוספירה ללא ספק זוכה לרענון, ואני שומע את הדיסק הזה לא מעט בזמן האחרון, אחרי תקופה ארוכה שעין הלייזר לא פגשה בו. מלבד זאת, ללא סדר מיוחד: East Of Eden - Mercator Projected Strawbs - From The Witchwood Moving Gelatine Plates - The world of genius hans Univers Zero - Heatwave, Hersie PFM - Per Un Amico Dun- Eros ועוד ועוד. ועוד.

למעלה