אלבום השבוע+סיכום

dirty boots

New member
אלבום השבוע+סיכום ../images/Emo82.gif

החלטתי שמעכשיו, לעומת מקרים חיצוניים [כמו דיבורים על דברים בסגנון גשם, מזג אוויר ורמיזות נפשיות], ההקדמה לאלבום השבוע צריכה לעסוק בדברים שקרו השבוע. אז הנה.
מתן (Davidson) פירסם את פינת השבוע על Lndon Calling של The Clash, שקיבל הדים יחסית חיוביים.
EnchantedS פתחה שרשור על מסחור, שגלש לירידות על EMO ולהקות אם טי וי [טוב, רק קצת], ואז גלש לריב. יחי הקפיטליזם של לייבלי הענק.
מצאנו [טוב נו, אני רציתי להשתתף, אבל כל מי שרציתי לאמר כבר נאמר, אין מה להגיד, יש לכם את זה
] את 75 הלהקות בתמונה ההיא עם הרחפת והמלכה.
מצאנו שירי שטן הולמים לכל המבקש.
ציינו את מותו של פרדי מרקורי, סולן Queen, ז"ל. [קצת לפני שבוע, אל תהיו קטנוניים]. ואין יום יותר רלוונטי מהיום לציין את זה.
וגם דנו מעט בדובי גל. וכמובן, איזה דיסקים עשו לכם את השבוע [או סתם נהניתם\לא נהניתם\סבלתם מהם]?

yotamn9

New member
דובי גל רולז ../images/Emo6.gif

אני שמעתי השבוע את Octavarium של דרים. אלבום ממש מעולה, מאוד אהבתי אותו. אני ממליץ עליו בחום!

On23

New member
שמעתי את אלפנט של הוויט סטרייפס,

ואת לונדון קאלינג של הקלאש. אלפנט אלבום דיי חביב, דיי נהניתי ממנו, למרות שיש שם הרבה שירים מעצבנים. תאי דם לבנים יותר טוב, לדעתי. לונדון קאלינג- אחלה אלבום. לא יצירת מופת בעניי, אבל נהניתי ממנו נורא. זנו..

dirty boots

New member
Depeche Mode-Ultra.

קנו לי אותו כמתנת יום הולדת מוקדמת, ומאז, אני שומע אותו בלי להפסיק, מתי שיוצא. הוא כמעט מושלם [הכמעט בגלל Jazz Thievs, קטע אינסטרומנטלי סביל אך מיותר שהיה אפשר לוותר עליו, אבל הוא נמשך מעט, אז לא נורא], מBarrel Of A Gun ההזוי והמעולה [ובעל קליפ מעולה גם כן, יש לציין], לHome מרגש, Love Thievs האנטיכריסטי ומצויין, Useess המושלם, Sister OF Night המצמרר קצת וFreestate המשובח [וגם כל שאר הקטעים חוץ מזה שצויין]. הקול של מרטין, הקול של דייב, ההפקה, השירים. להקה גדולה, אלבום גדול. אין מה להגיד.

nooshP

New member
ראיתי הופעה שלהם לפני יומיים

גדולים מהחיים, אין מה להגיד

Sum41xGiRL

New member
דיסקו זה מעפן, או שלא

הנה משהו בתור התחלה: VA - This is Boston not L.A אלבום אוסף של להקות הארדקור מבוסטון, מכיל בין היתר את JERRY'S KIDS, THE FREEZE, GANG GREEN, THE FU'S ועוד The Zips - 7inch(Scotland) ה7' הכל כך נדיר של להקת האולדסקול הזאתי מסקוטלנד, אמנם הוא מכיל בסך-הכל 2 שירים, אבל הוא שווה.. Embrace - self titled אמברייס, להקת אימו טובה, אין המון מה להוסיף..

Hangman Jury 87

New member
שלי

Aerosmith- Rock In A Hard Place Depeche Mode - Playing The Angel- האלבום הזה הולך להיות אלבום השבוע שלי לעוד הרבה שבועות

sharzoe

New member
אלבומי הסופ"ש שלי;

1) THE RAMONES- Adios Amigos - אלבום האולפן האחרון והמצויין! 2) DISCHARGE- Hear Nothing See Nothing Say Nothing - אין מילים, הארדקור אנגלי במיטבו..

Tommy The Cat

New member
יאללה בלאגן

היה אחלה שבוע פה בפורום
ולא נורא שלא השתתפת כל כך, מצאתי בשבילך את כל 75ת הלהקות
אז אלבומים שהיו השבוע: Led Zeppelin - ii,iii,vi, in throught the outdoor כל אלה היו תקועים לי באוזניים השבוע והנעימו לי את ההתכונניות הבלתי פוסקות האלה למבחנים
Iron Maiden - Killers אלבום שקיבלתי סופשבוע שעבר ליומולדת, לא יצא לי לחרוש עליו, אבל שמעתי פעם פעמיים ואהבתי
ואחרון- Beck - Odelay מגניב למדי, אהבתי
השבוע לא יצא לי לשמוע כל כך הרבה שירים על המחשב או בדיסקים, כי די חרשתי על Pandora.com שהוא אחלה אתר
שבת שלום לכולם

SaintJohn

New member
סחתיין על הסיכום../images/Emo45.gif

האלבום שלי הפעם הוא ה-BBC Sessions של לד זפלין שמעתי אותו אתמול לראשונה, והוא גדול, ענק, עצום, ועוד הרבה סופרלטיבים מתאימים...

fry

New member
אלבום השבוע

mr.bungle-mr.bungle פסיכי,משוגע ומצוין

AeroTom

New member
The Black Crowes - Lions

אפשר להוסיף גם את-Little Games Sessions & More של ה-Yardbirds.

digression

New member
Counting Crows

Recovering the Satellites 14 שקל יד שנייה באוזן השלישית...אחלה דיסק יותר טוב מAugust and Everything After לדעתי

למעלה