אלבום הפרוג האהוב ביותר...

Nadavcat

New member
אלבום הפרוג האהוב ביותר...

הרגשתי צורך לשתף את זה......... לפני מספר שנים, כשצמד המילים "רוק מתקדם" היה בשבילי זר. לקחתי מאחי הגדול את האלבום Selling England By The Pound לניסיון, לדעת סוף סוף מה זה.... שמעתי אותו במשך שלושה ימים, הכרתי אותו... ומייד הלכתי וקניתי את שאר האלבומים של ג'נסיס (בהרכב הזה) ואתמול, שמעתי את האלבום הזה שוב, והגעתי למסקנה שהוא בהחלט האלבום פרוג המוצלח\אהוב\מורכב\טוב ביותר לדעתי. כל יצירה בו פשוט מושלמת, מורכבות מקסימה, נגינה מדהימה, מלל ושירה מעולה! מבנה מאד יפה !

FunkyMonk

New member
עם כמה שאני אוהב את SEBTP

Trespass פשוט יותר טוב. וגם Nursery Crime. אבל אלבום הפרוג הטוב ביותר.. אממ... זה קשה... In The Court זה אחלה של אלבום. גם Islands. WYWH זה אלבום משובח. גם Animals. .. DOH אני לא מצליח להחליט. לא איכפת לי מהדירוג שלי, כל עוד אני אוהב אותם, מבחינתי כולם מקום ראשון.

The West Star

New member
כבר היה, רק עם רשימה של 10 אלבומים

בכל מקרה, הנה העשרה שלי [לא רק מתקדם] Yes - Relayer [הגיע אלי מחו"ל במהדורה מיוחדת, ואני לא מפסיק לשמוע] Yes - Close to the Edge [נו, מה אני יכול לעשות..] Jethro Tull - Thick as a Brick [הכי טוב] Grateful Dead - Live Dead [משובח] Wes Mongomery - Full house live [!!!] Bob Dylan - Blonde on Blonde [גם קיבלתי מחו"ל, ולמרות שאני גם מאד אוהבת את פאט גארט ובילי הנער, זה גם מעולה] Mike Oldfield - Ommadawn [פנטסטי] Mahvishnu Orchestra - Inner Mounting Flame [פצץ] Gong - Angel's Egg [מהפעם הראשונה ששמעתי את זה בדיסקמן, אני כמעט כל הזמן שומע את זה, תודה לredCherry] Genesis - Foxtrot [אם כל הכבוד לכל מה שהם עשו, זה הכי טוב בסופו של דבר]

למעלה