אלבום אקס אנד וואי

MrJacKasS

New member
אלבום אקס אנד וואי

יאללה תדרגו את השירים מהכי פחות שאתם אוהבים לזה שאתם הכי אוהבים: זה שלי:
13. til kingdom come 12. a message 11. twisted logic 10. low 9. swallowed in the sea 8. speed of sound 7. the hardest part 6. fix you 5. what if 4. x&y 3. white shadows 2. square one 1. talk​

jony543

New member
אין לי כוח לדרג הכל אבל...

הנה בינתיים בין הראשונים זה SQUARE ONE HOW U C D WORLD TILL KINGDOM COME TALK אחרים יש את WS X&Y WHATIFשאותם אני ככה ככה... לפעמים הם סבבה לי לשמוע אותם ולפעמים הם מעצבנים... עוד לא נחרץ גורלם.... מה שכן הם רדיוהדים כאלה
כל השאר חוץ מ A MESSEGE שחביב לא משהו בכלל. טוב נו אני חייב להודות שהתחלתי לחבב את HARDEST PART לא דע למה....

butiful angel

New member
אמממ טוב

אז בזמן החארון אני חורשת על: white shadows ומאוד אוהבת גם את what if ו השיר הזה...נו לא זוכרת איך קוראים לו.. שהפזמון הולך ככה: יו אנד מי אר ....יו אנד מי ....אינ וה אוט אוף ספייס. דילגתי על מילם.חחח קיצר עזבו ופיקס יו ו. the hardest part

WhiteShadows

New member
השיר שדיברת עליו זה X&Y

והדירוג שלי: What if Squere one Low A messege Swallowed in the sea White shadows Fix you Talk X&Y Till Kingdom comes Twisted Logic Speed of Sound הטובים יותר למעלה..

jony543

New member
../images/Emo208.gif

אנשים תגיבו מעניין לדעת מה הדירוג של כל אחד.... אזמה אם S1 זכה בחוליה החלשה תגידו מה הדירוג שלכם או מה השירים האהובים....

Coldplayist

New member
הדירוג שלי

1. Square One 2. The Hardest Part 3. Fix You 4. White Shadows 5. X&Y 6. What If 7. Talk 8. Speed Of Sound

למעלה