אלבום אחד בשבוע # 22

TֱAֱMֱIֱR

New member
אלבום אחד בשבוע # 22

Etnica - Equator SPIRIT ZONE RECORDS Tracklisting: 1 Be On Go (10:03) 2 Patricia... Our Happy... (5:39) 3 Mad Crickets (6:49) 4 Trip In Transkei (6:00) 5 History (10:13) 6 Vibra (11:23) 7 Resistance (8:39) 8 Funkadelia (8:58) 9 Baraka (6:48) אתניקה... "המאפייה האיטלקית" שחבריה הם:אנדריי. קרלו .מאוריצ'יו .ומקס. פרצו לתודעת הטראס ב1992 כהרכב גואה טראנס ואז לא מפסיקים לשחרר למוחנו אלבומי גואה מין המשובחים שיש. [גם בפרוייקט הצד שלהם pleiadians ]. כיום נותרו רק שניי חברים בהרכב. מקס ומאוריצ'יו שלא מביישים מעמדם כלל וכלל... אוקיי יקירים ואהובים שלי עד כאן קצת רקע על "המאפיונרים" שניגש לאלבום המדובר...?! שמו של האלבום שאני מגיש לכם היום הוא Equator שהישתחרר בשנת 99'. האלבום הזה הוא אחד האהובים עליי מיכוון שהוא כל כך מגוון ומשולב.[מעין מסע קטן כמו שאני רואה אותו ואנסה לתאר לכם חלקית]. וערוך הייטב למרות השילוב... בואו ואסביר כוונתי... האלבום פוצח בשניי קטעים שקטים 1.Be On Go ו2.Patricia Our Happy שבאים לעסות את המוח אך גם לבלבל אותו ובעצם להכין אותו לקראת הבאות... שזו קרחנה מטורפת לגמריי. אבל חכו יקיריי לא כל כך מהר. כי קטע 3.Mad Crickets יראה לכם קצת מוזר ...שמח כזה מקפץ קצת "ג'אזי" מבלבל משהו נכון..? [תנו לו כמה שמיעות חוזרות ואז דברו איתי] אוקיי אנחנו בדרך למסיבה [מסע כמו שאמרתי] טראק 4.Trip In Transkei יותר נותן את תחושת האנרנלין שאוטוטו והקרחנה "באה עלינו לטובה". פה לי אישית יש את ההיתרגשות של השלב הזה בנסיעה למסיבה. שאתה כבר נימצא ביער אבל עדיין לא יודע ת'מקום המדוייק. ואז כולם בשקט פותחים חלון ומאזינים טוב טוב ואז שומעים מרחוק את "הבומים". וככל שמיתקרבים זה הולך וגובר [ההיתרגשות ו"הבומים"].אח...[אני צריך למלא "מצברים" אם הבנתם כוונתי] בום! 5. History נחתנו בקרחנה. צלילי הגואה לא משאירים אצלי בגוף שערה אחת שלא עומדת. התאים מיתעוררים. הזרמים מחשמלים. [חברו אליי כבלים ואולי אני יצליח להניע ת'רכב המעפן שלי!] מין תחושה עילאית [שגם אם אתה מאלה שלא מיתקרחנים אין מצב שאתה רק "יושב להאזין"] זה מרים אותך זה כבר לא תלוי בך. הגענו לשלב שפה זה כבר נוגע בי אישית מעבר לקרחנה. 6. Vibra קטע זה הוא כמו עירוי למוח מנקז דברים ומחשבות רעות [הוא לא צ'יל אם זה מה שחשבתם.] הקטע הוא עוצמתי ומקרחן בצורה בילתי רגילה 11:26 דקות של עוצמה שעוטפת אתכם. אין חלק בגוף שלא זז. אין עין שלא מפסיקה לידמוע! לאחר שבכינו היתרגשנו היתחבקנו ומה לא?! הגענו לחלק נטול הרגשות באלבום. נטו לשבירת רגליים כמו שתימצאו לנכון בטראק 7. Resistance קורע מוחות מנתץ גולגולות וגונב ירקות...[מה הקשר?!] זהו יקירי מיתקפלים הבייתה. לאחר שקרעו אותנו. אוספים ת'חברים הזרוקים מהסלעים ומחפשים ת'רכב [בתיקווה שאתם לא בסרט שבאתם במרכבה מעופפת כן?!] טראק 8. Funkadelia נותן תחושה של סוף. חודר נורא ועצוב משהו. קטע רגוע שקצת קשה לתאר מרוב שהוא מעורב ומהול בהמון דברים. פשוט צריך להפעיל להישען אחורה ואז תבינו על מה יקירכם פה מדבר. פה יש ביכלל בילבול הרי טראק 8 סגר לנו את המסע זהו הלכנו הבייתה מאיפה 9. Baraka צץ לנו?! הרי הוא נותן תחושה של פתיחה התחלה. אולי הם מנסים להעביר לנו מסר כלשהו שהקרחנה לעולם לא ניגמרת?! האמת אני חושב כך! מה איתכם...?

Mad Sorcerer

New member
אחלה של מאמר

ואחלה של אלבום, לא טוב כמו alien protein האגדי אבל עדיין אלבום מצויין

למעלה