אלבום אבוד

corporal clegg

New member
אלבום אבוד

א.) זכור לי מאחד מביקורי בחנות תקליטים אלבום מסויים של דני ליטני ויונתן גפן. ב.) לאחר כשנה של חיפושים והחמצות רכשתי לבסוף את "קצת אחרת" (מעולה), ששם כותב גפן את המילים ל"נסיך הקטן" ו"שיר בין ערביים" הנפלאים. ג.) בשילוב עובדה א´ וב´ אותו תקליט עתה מאוד מעניין אותי מישהו זוכר, יודע , חווה?

grizelda

New member
אירוני

פחחחחח יש לי את התקליט הזה. ממש מצויין! קוראים לו בינתיים זה הכל

זה הכל בינתיים,בינתיים זה הכל

זה בהחלט אלבום מעניין,אבל אם אתה מחפש מעין המשך לשירי קצת אחרת,זה לא זה. מדובר במופע שיהונתן גפן ודני ליטני הריצו לאחר מלחמת יוה"כ,שמורכב מקטעי סטנד אפ-קומדי,שירי מחאה מתורגמים ומקוריים(בהשפעתם של זמרי המחאה לני ברוס ובוב דילן ושות´)ורוקנרול ישן וטוב. כך שאם מה שאתה מחפש זה המילים והסאטירות של יהונתן גפן,זה האלבום המושלם בשבילך,אבל אם אתה חפץ בקטעים המוזיקליים הנהדרים דוגמת קצת אחרת, נסה את האוסף "קצת אחרת"שמאוחד סביב הקו המוזיקלי הנ""ל. תוכל לנסות את האלבום המלקט את שירי גפן "השירים נשארים",מדובר באוסף מייצג למדי,אבל אין מקום להשוואה מול קצת אחרת. כמובן שאוסף אינו מהווה פיתרון,אבל דרכו תוכל לדגום את הקטעים שימצאו חן בעיניך,וההמשך ידוע..

corporal clegg

New member
thanks a bunch

ההתעניינות הראשונית שלי מהאלבום היא מבחינת ליריקה,(גיליתי ד"א שיונתן גפן כתב את "שיר אהבה" מתוף ´הפעם הראשונה´ של יידוב, גם כן , אלבום מצויין) וכל דבר אחר הוא כייפי ותוספת. שם האלבום (אוסף) הוא קצת אחרת? איפה אוכל להשיג אותו?

למעלה