אלבוםם מ-ה-מ-םםםםם

אלבוםם מ-ה-מ-םםםםם

וואיי איזה שולט זה לכתוב הודעות בפורום של מירי מסיקה בזמן שאני שומעת את השירים שלההה!! "די במילה אחתת די במבט אחד.. הוא לא יודע איך שאני חושבת עליו.." {הסוף של תן לי סימן} האלבום של מירי מסיקה הוא האלבום היחידי שבאמת שווה להוציא עליו כל כסף שהוא יעלהה!!! האלבום היחיד שבאמת לא הייתי מסכימה לצרוב!!

מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אלבום מדהים!
אני כבר מחכה לשני!!

Atza

New member
נכון נכון ושוב-נכון../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

חחח נכווןןן

אני תמיד צודקתתת!! והוא במת במת מדהיםם!! יש לה קול מהמםםם לא שמעתי קול כזה מאז גמר כוכב נולד 1. היא פשוט מדהימה!! אח שלי בן 25 מעריץ אותה בטירוף!!

יוווו

וואיייי איזה כיףףף לךךך!! אני מתה כבר לקנות אותוווווו!!! חברה שלי גם מתה עליהה.. ואני רוצה לקנות לה את הדיסק מתנהה!! זה דוגרי מתנה מושלמתת!! דיסק מושלם כמתנה מושלמת לילדה מושלמת :) חחחח

patito ƒeo

New member
חחח באמת מתנה מושלמת. :) ../images/Emo107.gif

תקני גם לעצמך.. 60 שקל זה לא הרבה. [נראה לי O: אני בקושי קונה דיסקים.. אבל את שלה הייתי חייבת]

חח אני יודעתת

אממ אני אקנה ברגע שרק אני אקבל את המשכורת {קצת פחות מחודש..} וגם לי!! אני פשוט מממתתתהה עליההה!!! ולא.. זה לא הרבה.. וזה די "רב מכר" אז בכלל לא! אני בכלל בכלל לא קונה דיסקים.. אבל על זה נאמר "תמיד יש פעם ראשונה" זה כבוד בשבילי שהדיסק הראשון שאני באמת אקנה מהכסף שלי יהיה של מירי מסיקהה!! ~מירי מסיקה ריספקטטט~

קנייתיי..

ממממ קנייתייי לחברהה שלי את הדיסקק אתמוווללל!! איזה שוולטטט!! חח אמרתם מתנה מושלמתתת!! אתם אמרתםם!! :) איןן מתנה מדהימההה!!

למעלה