אלאניס+

FeastOnScraps

New member
אלאניס+

אחרי הוידוי הכן של moriss מסקרן אותי לדעת, מי הם האמנים האהובים עליכם (אחרי אלאניס כמובן) ,אפשר לעשות סקר או פשוט שכול אחד יתן את החמישיה הראשונה שלו; אני אתחיל: 1)הוד מעלתה אלאניס נדין מוריסט. 2)שרה (הסולנית לשעבר של להקת K´S CHOICE) 3)אליסה 4)סוזאן וויגה 5)טורי איימוס

avivs

New member
שלי הם...

1) קוראים לה אלאניס והיא מקנדה. היא שרה יפה כדאי לכם לשמוע
2) טורי איימוס. 3)מדונה- זה פחות המוזיקה ויותר מי שהיא. עכשיו יש לי בעיה. אני לא שומע כמעט שום דבר חוץ מאלאניס אז מקום 4 ו 5 משתנים כמעט כל שבוע... 4) לייפ הואס. 5)גארב´ג/ לין מרלין/ מטליקה.... ועוד ועוד ועוד.

Rוית

New member
לייפ האוס באמת טובים!

אוקי, שלי הם (זה לאו דווקא זמרות אלא להקות..) 1) לא מגלה, תהיו במתח
2) קנדל פיין 3) קייס צ´ויס 4) טורי\שרה מ.\פיונה 5) אנוק חוץ ממקומות 1 ו-2 אני לא מכירה המון שירים של האחרים, אבל זאת בערל הדעה שלי בכמות שירים שאני מכירה.

Rוית

New member
בערל=בערך ../images/Emo9.gif

זה מה שקורא שלומדים לתנ"ך כבר 3 ימים רצוף.. מה שמזכיר לי, אני צריכה לחזור ללמוד

אני מתה על לייף האוס!

אוקיי, אולי זה לא הפורום התאים, אבל אחרי ששמעתי את EVERYTHING וראיתי את הקליפ המדהים עם הקטעים מרוזזול, שאני פשוט מתה על הסדרה, הורדתי בקצב מטריד את השירים שלהם! יפהפה!

ובכן...../images/Emo153.gif

1) אלניס, כמובן... 2) רד הוט צ´ילי פפרס, אני חולה עליהם... 3) ביטלס, אני מת עליהם, הם ממש טובים... 4) גרין דיי! הם טובים, פשוט פאנק טוב... 5) הול, מישהו מכיר אותם? הם ממש אחלה...

alanis2

New member
ו...

1. אלאניס 2. הקרבריז 3. ג´ול זו הרשימה, לא חשבתי על זה לעומק... (חייבת ללכת, סליחה) זהו, פחות או יותר... (טוב, יכול להיות שגם דנה ברגר) אין זמרים ספציפיים שאני מעדיפה לשמוע, ישנה מוסיקה ספציפית: רוק! (לא כמו של לינקין והניו- מטאל) רוק נקי! לילה טוב!

moriss

New member
הרשימה שלי...

הרשימה שלי היא לפי מה שאני שומע כרגע, לפי דירוג של מספר שמיעות לדיסק, ולא לפי ההערצה שלי לאמנית\להקה. וזה הולך ככה: 1. טורי איימוס- LITTLE EARTHQUAKES (דיסק מ-ד-ה-י-ם מומלץ מאוד!!!) 2. ביורק- POST (מעולה- גם כן מומלץ!) 3. אליסה- ELISA (כנ"ל כבר המלצתי עליו כאן ואני רוצה לדעת אם מישהו קנה אותו בעקבות זה) 4. אלאניס- SFIJ (מומלץ מאוד, מה לעשות אני לא מת על URS) 5. MUSE - ORIGIN OF SYMMETRY (קצת חלש בפיזמונים, אבל עדיין דיסק מעולה) (שם הלהקה הוא MUSE- שלא תתבלבלו)

שלי...

1. האחת והיחידה.... 2.פיונה אפל-היחידה שמצליחה לרגש אותי כמעט כמו אלאניס 3.פרל ג´אם( הם מעולים) 4.טורי איימוס 5.נירוונה

avivs

New member
בקשר ללייף האוס...

אני מת עליהם! יש לי את שני הדיסקים שלהם... הראשון הוא אחד מהדיסקים הכי טובים ששמעתי אבל השני הוא בהחלט אכזבה. נ.ב- גם הם ניראה לי מקנדה אז זה עוד +.

I Was Hoping

New member
../images/Emo32.gif על אליסה

בזמן האחרון אני שומעת עליה מלא ומתה לשמוע במה מדובר ובמי מדובר, אז בבקשה שמישהו יששלח לי שם או שמות של שירים שלה כדי שאני אשמע... אפשר גם דרך תיבת המסרים. תודות רבות הילה

j u n k

New member
רשימתי הצנועה

והיא באמת צנועה כי אחרת אני לא אגמור... גארבג´,קייס צ´וייס, פיונה אפל, נירונה, שריל קרואו, אנוק, ג´ניס ג´ופלין וכו וכו

THE CORRS

New member
אם זה מעניין אותכם...

1)the corrs (מה לעשות הם באו לפני אלאניס...) 2)אלאניס(נראה לי שזה ממש לא זקוק להסברים מיותרים...) 3)קרנבריז 4)גוגו דולס 5)רובי וויליאמס

FeastOnScraps

New member
אליסה מדהימה...

לדעתי אליסה הרבה יותר טובה מכל הזמרות הצעירות שלאחרונה מדביקים להן תויות של "אלאניס הבאה", חלק מן השירים הם: 1)Heaven Out Of Hell 2)Rainbow 3)Upside Down 4) Happiness Is Home והלהיט שלה הוא: Come Speak To Me נ.ב: היא מופיעה ב DVD של אלאניס אם הבחנתם (פשוט לוחצת לה את היד)

Rוית

New member
Come Speak To Me

שיר מדבק בטירוף! היו זמנים שמעתי אותו נונסטופ..

I Was Hoping

New member
תודות רבות ../images/Emo110.gif

על רשימת השירים של אליסה... אני קצת אדחה את קניית הדיסק שלה כי יצא עכשיו לביורק אוסף של כל השירים היפים, ובכלל עוד אין לי את טורי החדש, שלא לדבר על הדיוידי... אליסה תחכה, אתם מבינים למה

גם לי אין את הדי וי די וגם לא את...

החדש של טורי, למי שיש אולי תספר לנו איך החדש שלה? קראתי ביקרות על הדיסק והמבקר רק אמר דברים טובים אבל אני לא אוהב מבקרים ...

למעלה