אלאניס 2005

אלאניס 2005

הנה כמה מהדברים שהולכים להגיע אלינו מגברת מוריסט (ריינולדס) בהמלך השנה החדשה, חלק כבר דיברנו עליהם וחלק די חדשים:
טוב אז כמובן הרגע המשמועתי ביותר נראה לי בחיים של אלאניס הוא ללא ספק החתונה שלה עם ריאן שמתוכננת למהלך השנה. אז שיהיה במזל טוב.
טוב על זה כבר דיברנו אבל שזה היה די בגדר של שמועה ועכשיו זה כבר לא. אז אלאניס באמת הולכת להוציא גירסה מחודשת של jlp עם ביסדיים ועוד כמה הפתעות ולקראת סוף 2005 יצא אוסף להיטים עם שיר חדש.
אלאניס מצלמת עם ריאן (ארוסה) סרט בשם "Just Friends", הסרט מצטלם בלוס אנג'לס ולאלאניס יהיה תפקיד קטן בסרט לצד ריאן. הנה עוד קצת על הסרט :Ryan Reynolds tells today's Herald Sun that his real-life squeeze, Alanis Morissette, is set to make a cameo in his next movie. "Just Friends", which started filming this week, stars the 28-year-old funnyman as a record executive who comes face to face with an old crush from his home town. The singer is said to be making a cameo in which "she beats the snot out of me", Ryan laughs. Worried about a bit of a "Gigli" backfire though, working with your real life squeeze? "Not when it's a tongue-in-cheek movie", Ryans says. "If you put them on a romantic lead pedestral, that's dangerous. But I literally knock into her in the hallway and she's going to just kick the crap out of me and keep walking".
די וי די חדש הולך לצאת באפריל. הדי וי די הוא הופעה של אלאניס מתוך תוכנית שנקראת Soundstage ואלאניס הופיעה שם ב2003. ההופעה שם היתה ההופעה הראשונה שאלאנסי שרה שרים חדשים מssc בטלוויזה ואנחנו קיבלו את הגרסאות באיכות מעולה. ניתן להזמין את הדי וי די באמזון ולא נראה לי שהוא יגיע לארץ. טוב זהו נראה לי .... אה עוד דבר מצורף להודעה לינק לאתר עם קטע וידאו של ראיון עם אלאניס מ2000 וקטע של הופעה של joining u שווה בהחלט. שבוע טוב.

יש לי שאלה...

כשאתה אומר שהיא תוציא ביסדיים לJLP בדיסק אתה מתכוון גם לDEATH OF CINDERELLA למרות שזה היה מהופעה זה היה בתקופת JLP אם זכרוני אינו מטעה אותי.....הלוואי ותוציא אותו לדיסק אני
בו

Rוית

New member
SWW../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הלוואי!!! ודן, היה אמור להיות לינק בהודעה? כי הוא לא שם..

AlanisJunkie

New member
ד'ה בוטום ליין? הלוואי! היא הבטיחה

נדמה לי שהיא תוציא את כל אותם הנדירים. יש עוד אחד שהיא הבטיחה... "קיפ ד'ה רדיו און", נדמה לי שמו, ואף אחד לא שמע אותו מעולם.

Rוית

New member
מממ רק אני זוכרת את השיחה

שאמרנו שהיא תעשה אוסף זה באמת יהיה סוף הקריירה שלה?
משו כזה..

אולי הצונמי עשה לה השראה..

במקרה ל11 שירים ככה..חדשים..זועמים על אמא אדמה..ובא לה להלחין את כולם . יש תקווה!! *אייקון חולם שמישהו מעיר אותו בבוקס*

smgfan

New member
אני חייבת את הגרסה המחודשת של jlp

אין לי עדיין את האלבום, אז עדיף שאני אקנה רק את הגרסה המחודשת!!!
מתי היא הולכת לצאת בדיוק? מישהו יודע?? אני מקווה שבקרוב כי אני לא יכולה להחזיק מעמד הרבה זמן.... חחחחח

Lotzifer

New member
לא לא לא...

אני בטוחה שהגירסה המחודשת לא תהיה טובה כמו המקורית! אז רוצי תקני את JLP! ואל תחכי לגירסה המחודשת!

smgfan

New member
רגע, אולי לא הבנתי אותכם טוב..

הגרסה המחודשת תהיה אותם שירים מהאלבום jlp + שירים אקוסטיים ועוד סוכריות למיניהן, לא?...

Lotzifer

New member
אולי....

אני הבנתי שזה יהיה גירסאות מחודשות של השירים מJLP, ומהתקופה בכלל...

נריה פי

New member
גם אם כן, גם אם לא

לכי תקני את המקור! חובה בכל בית. (גם אם אמא חושבת שהיא נשמעת כמו חתולה חצי דרוסה-חצי מיוחמת) אגב, כותבים- אתכם, לא אותכם (סורי, הייתי חייבת).

למעלה