אלאניס מעשנת???

Rוית

New member
אלאניס מעשנת???

אני יודעת שדשנו בזה כבר, אבל תסתכלו על התמונה הזו!!
זאת היא? מצאתי את זה באתר בו יש תמונות של מפורסמים מעשנים, אני מצרפת לינק למי שרוצה לדף של אלאניס (רק תמונה אחת)..

Tabasco

New member
../images/Emo108.gif

לי זה יותר נראה כאילו היא אוכלת קצה של גלידה מאשר מעשנת... סיגריה היא *קצת* יותר דקה.

j u n k

New member
לא נראה לי....

אם זאת סיגריה אז אני די בטוחה שזה חד פעמי. קורה שאנשים לוקחים סיגריה סתם יום אחד כי ..אמ אין לי מושג למה...כל מה שאני יודעת שלי זה קרה.. אבל היא חולת בריאות וזה יהרוס לה את הקול...אז לא נראה לי.

AdiBaba

New member
תשובה לרוית

התמונה הזאת היא מהתוכנית live & loud. תוכנית שלא ראיתי לצערי מעולם. אבל בת דודה שלי זוכרת את זה. היא אמרה שזאת היתה תוכנית שאלאניס שרה בה כמה שירים בהופעה חיה ולפני כל שיר רואים אותה ברחוב והיא מסבירה קצת על השיר. יש לי 3 שירים מההופעה הזאת שהקלטתי מהלקט של ההופעות החיות שיש כל יום ראשון. (2 שירים מההופעה הזאת היו מתוך ה-3 ברצף ששידרו שבוע שעבר). יש לי את הקטע שהיא מדברת לפני yok ומסבירה עליו (זה היה פעם בבייטסייס בתקופה שהם קצת שידרו שירים ישנים). בקיצר, התשובה היא כן. היא מעשנת. היתה תקופה קצרה בימי ג´גד שהיא עישנה. ואם קשה לכם לדמיין את אלאניס מחזיקה סיגריה ולוקחת שאכטה, אז אם אתם לא ממש עניים, אז לכו ותקנו את jagged little pill live ותראו איזה שאכטה לוקחת הגברת לעיני המצלמה. הקלטת (או הדי.וי.די) הזאת היא חובה לכל מעריץ, למרות שמעולם לא ראיתי עריכה כל כך גרועה ומעצבנת. אי אפשר להנות מהמוזיקה. ועוד היא קיבלה עוד פרס על העריכה. לכו תבינו.

AdiBaba

New member
ועוד משהו

לא ראיתי את הקלטת הרבה זמן, אבל חוץ מהקלוז-אפ שהיא לוקחת שאכטה. יש כל מיני קטעים בקלטת מכל מיני תוכניות שלה. ונראה לי שיש את הקטע מהתמונה שהיא הולכת ברחוב ומעשנת. אני כמעט כמעט בטוחה כי זה פשוט חרוט לי בראש כל כך ברור. אני אבדוק בהזדמנות ויגיד לך.

כמו שעדי אמרה...

בתקופת JLP אלאניס עישנה, כנראה בגלל המצב הנפשי שלא היה ממש טוב באותה תקופה

j u n k

New member
ידעתי על כך ש..

היא עישנה בג´אגד כי יש לי את הדי וי די אבל חשבתי שרוית התכוונה לכך שזאת תמונה חדשה ...לכן התבלבלתי.

AdiBaba

New member
דרך אגב

למישהו יש את התוכנית המלאה (live & loud). אני מוכנה לשלם לא מעט כסף בשביל העתק. בטוח לאיזה מעריץ ותיק (3 שנים ומעלה) יש את זה. פליז. תגידו לי. זה ישתלם לכם. וג´אנק. הייתי בטוחה שלך יש את הדי.וי.די.

ועוד משהו לעדי...

איך זה שאנחנו לא נפגשים יותר באי סי קקה? יש לך אחד חדש? וסתם משהו לתיכוניסטים (ולסטודנטים) שבינינו בהצלחה במבחנים

Rוית

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

עכשיו הכל ברור... לפחות עכשיו היא לא מעשנת.. מוזר, קשה לדמיין אותה כמעשנת..

AdiBaba

New member
תשובה לדן

התוכנית שודרה באמ.טי.וי. כמה חודשים לפני שהפכתי למעריצה שידרו את זה פעם אחרונה.כלומר בערך לפני 4 שנים. את yok,himp ו-u learn משדרים יחסית די הרבה בלקט הופעות ביום ראשון. חלקים מ-airw ו-mare jane שידרו בתוכנית the story so far (תוכנית דוקומנטרית עליה מאד מעניינת). את התוכנית הזאת שידרו פעם אחרונה לפני שלוש וחצי שנים. אם היית מעריץ אז, אז בטח יש לך אותה (התחלנו בערך ביחד. לא?). בקיצר הופעה שווה עם הרבה רגש כמו שלצערנו היא רק בעבר ידעה לתת. דרך אגב אני לא בטוחה ב-100% שהתמונה של רוית היא מהתוכנית הזאת. אבל זה כל כך מוכר לי והיא נראת שם כמו בתוכנית. בקשר לאיי.סי.קיו שאני מתחילה לדבר עם מישהו ועוד במיוחד על אלאניס, אני לא מסיימת מהר ואז אני לא לומדת. אז בתקופת הלימודים החלטתי לא להתחבר אליו בכלל. אבל אנחנו עוד נדבר שאני אהיה בתקופה פחות לחוצה.

רוית זה לא נכנס לאתר

או שזה רק אצלי? בכל אופן אני שמעתי שני קאברים שעשו לשירים של אלאניס THAT I WOULD BE GOOD & UNINVITED ואין כמו המקור

למעלה