אלאניס.... מעשנת (
)

Rוית

New member
אלאניס.... מעשנת (../images/Emo70.gif)

טוב נו, זו נרגילה, ואני מנחשת שזה בטיול שלה להודו (אממ בעצם, זה סתם ניחוש, אין לי מושג מאיפה התמונה) אבל עדין, נקווה שזה היה חד פעמי...

AdiBaba

New member
אני כמעט בטוחה ש...

שהתמונה הזאת צולמה בלבנון במסגרת ה-one tour. אני זוכרת שדיברו על זה הרבה לפני בערך שנתיים. היא מעשנת טבק בטעם תפוחים.

שאלה!

בDVD JAGGED LITTLE PILL-LIVE רואים את אלאניס מעשנת,,,,היא עדיין מעשנת? אוש זה רק היה אז בגלל כול מה עבר עליה

AdiBaba

New member
תשובה, יותר נכון השערה

לא נראה לי שהיא מעשנת. זה לא כל כך מתאים לאורח החיים הבריא שהיא מנהלת וחוץ מזה יש לה שיניים כל כך יפות. אבל מצד שני גם סמים לא מתאימים לאורח חיים בריא ובהופעה בקיסריה העיניים שלה כל כך נצצו. כל מי שהיה איתי בהופעה אמר לי שהוא משוכנע שהיא לקחה משהו (ישבנו שורה ראשונה אז ראינו טוב). אני אמרתי להם שזה לא מתאים לה לקחת סמים כי היא פריקית של בריאות. אבל מי יודע, אולי זה נכון (ואולי לא).

Rוית

New member
בגלל זה אני לא מבינה מה הולך פה..

ולמי ששאל מה רע בנרגילה-אני לא אומרת שזה רע (למרות שLETS FACE IT-זה רע, אבל זה לא הדיון כרגע
), אלא שזה ממש ´לא אלאניס´ שכזה... ואף פעם לא ראיתי את הדי וי די של JLP *מקללת בפרעות..* *נרגעת
*, אבל שמעתי שבסוף רואים אותה נושפת מין עשן שכזה, ויש לי גם את התמונה הזו (אבלל ממש אין לי כוח לחפש...), ובאמת לא ידוע ממש מה זה.. בכל מקרה, זה תמוהה מאוד...

IC4

New member
ואת ../images/Emo70.gifRוית../images/Emo70.gif

תחליטי מה זה אלאניס ומה לא
? תהנו ממנה, אל תשפטו אותה
ואם היא אוכלת בשר? או לא מורידה מים אחרי שהיא מחרבנת? או לא נותנת כסף להומלסים ברחוב? נאהב אותה פחות?? חס וכרפס!!!

j u n k

New member
רק שנייייייייה!

IC4 בקשר למה אמרת...אנחנו אוהבים אותה בגלל מה שאנחנו רואים ושומעים אני חושבת שכאשר אנחנו שופטים אותה , זוהי התבססות על דברים שנראים לנו כשגויים או נכונים תלוי במצב, אבל אני חושבת שבתור מעריצים שמקדישים כל כךךךךךךךךך הרבה זמן ברק לדבר, לשמוע לאהוב אותה ואת שיריה יש לנו את הזכות ת לא יודעת אם לשפוט אבל להעביר ביקורת, בדיוק כמו שאחנו מגינים עליה בעת הצורך (נ.ב - וסל LOL) אה ורוית אם את מכירה את האתר הישראלי מיתוס, הם מוכרים שם את הדי וי די של ג´אגד אני קניתי שם וזה ממש אחלה ....אז אם בא לך - זה כדאי! ודבר אחרון- אם יש משהו חיובי בלעשן נרגילה זה שאתה לא יכול להדליק אותה כל הזמן כמו סיגרייה ולא לסחוב אותה לכל מקום ובתור מישהי שמעשנת מפעם לפעם נרגילות אני יכולה להבטיח לכם שזה לא רע- ומותר לה וזכותה ומגיע להנות מפעם לפעם. זהו

Rוית

New member
חס וחליסה, אני לא מחליטה כלום!

ומצידי שתוכל בשר, תעשן, או מה שלא יהיה, ברור שאני לא אוהב אותה פחות
אנשים, אל תנפחו את זה מפרופורציות, סה"כ שמתי את התמונה זה כי בכל זאת זה מפתיע לראות אותה מעשנת, כי פשוט מאוד, אנחנו לא מכירים אותה ככה|סגדש|, אבל מצידי שתעשן חופשי (למרות שאם חושבים על זה, היא לא תוכל לשיר אותו דבר, ובטח שלא לעשות את הריקוד המפורסם שלה על הבמה עם השער
) באמת שלא רציתי שנכנס סתם לויכוחים מיותרים...
בואו נסכם את זה ככה: אנחנו אהבנו, אוהבים ותמיד נמשיך לאהוב את אלאניס
מוסכם

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחחח מה זה קשור? :)

בטח כל מי שהיה סביבך ואמר שהיא לוקחת משהו זה בגלל שהיא מתפרעת על הבמה והכל........הייתי בהופעה שלה בראשון, היה מדהים..... מה שנורא מיוחד בה זה שעל הבמה, עם השירים...... היא נורא מתחברת אליהם, ומשחררת הכל... זה לא ממש קל להופיע ולתת כל מה שיש לך ולהשתחרר לגמריי, ואני ממש מעריכה אותה על זה..... היא גם אמרה באיזה ראיון שתמיד על הבמה היא מתנהגת לגמריי משונה.. חחחחחחחח הכי אהבתי שהיא התחילה להסתובב פתאום עם כל השיער הזה שלה, איזה חמש דקות היא הסתובבה!!!!! גם בשאר ההופעות היה ככה?

Mr Freeze

New member
אני מניח שכן...

לא הייתי בהופעות שלה בארץ (ואני מייבב על זה) אבל בהופעה ששודרה לאחרונה באם טי וי היא עשתה סיבובים פראיים, ושמעתי שכך היה גם בהופעה ששודרה בביפ. בר.

j u n k

New member
מה?!!?!

לא ידעתי שהייתה לה הופעה ששודרה בביפ
שיט. נו טוף. אם אתה מדבר על ההופעה ששודרה באם טי וי ממילאנו היא כל הזמן הייתה ליד המיקרופון ולא עשתה כלום...היא בטח שלא התפרעה...ובטח שלא כמו בארץ.

Rוית

New member
לדעתי, אין ספק שהיא התמתנה...

חוץ מזה, היא רוב הזמן עם גיטרה, ועם גיטרה קשה לרקוד (מנסיון
)... ובאמת, מתי היתה הופעה בביפ?????? יש מתישהו שוב???????.

אופס שכחתי משהו!

רוית......זה לא שהיא עם גיטרה עם כול השירים וחוץ מי זה היא מתפרעת גם עם גיטרה(21 THINGS,AMAN WAKE UP ויש עוד...)

Mr Freeze

New member
היא כן התפרעה בהופעה באם טי וי..

קצת, לקראת הסוף. עשתה את הסיבוב המפורסם שלה עם השיער
ראיתי במו עיניי! ואני חושב שאנחנו מדברים על אותה הופעה... זו הופעה חדשה יחסית, עם שירים מ URS . בר.

AdiBaba

New member
מה פתאום?

מי שאמר לי שהיא נראת על סמים לא אמר לי את זה בגלל שהיא השתוללה על הבמה אלא בגלל שהעיניים שלה נצצו כמו שתי פנסים (נראה לי שכבר ציינתי את זה). בהופעה בראשון העיניים שלה גם נצצו אבל פחות (גם שם הייתי בשורה ראשונה, ברת מזל שכמותי). יכול להיות שהיא הסניפה משהו, יכול להיות שהיא שמה טיפות עיניים. אין לי מושג.

j u n k

New member
לא מאמינה לזה..

אני לא חושבת שהיא ג´אנקית. יש גבול להערצתי, כי להפך אני מאמינה שהיא נגד השטויות האלה וזה נוגד את כל מה שחשבתי עליה..אני גם הייתי שורה שנייה ראיתי ניצוץ אבל לא מסוג זה. זאת לא אלניס ולא ככה היא מתמודדת עם זה.

למעלה