אלאניס מוריסט...

אלאניס מוריסט...

...אחרי שכולנו התבגרנו ואנחנו לא בני 12-16... אלאניס מוריסט עדיין הזמרת הכי טובה שיש? תנו צ'אנס לאוביקטיביות...

isw

New member
ללא ספק...

במוזיקה, במילים, ברגשות... בזכותה אני אוהבת כ"כ מוזיקה... נראה לי שלעולם היא תהיה הזמרת הכי טובה.. אגב, היום במעריב יש ביקורת על הVH1 STORYTELLERS. הביקורת לא מחדשת שום דבר שלא ידענו- אבל בהחלט נחמד לראות מילים טובות בעיתון..

ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו שאלה כה רטורית מבחינתי! והיא רק משתבחת עם השנים. נכון שהאלבום האחרון כלל רק 10 שנים, אבל גם אותו אהבתי. אני פשוט נהנה מהיצירה שלה בכל פעם מחדש, המילים, המנגינה, העוצמות. העובדה שרק בזכות האמנות שלה הצלחתי להתגבר על תקופות קשות בחיים! בשבילי היא מלאכית גואלת. ולעולם אשאר נאמן לה.

Rוית

New member
קשה לי להיות אובייקטיבית

גם קשה לי להגדיר "הכי טובה שיש".. היא זמרת טובה, יוצרת מעולה, ואדם מעניין. להגיד שהיא הכי טובה בכל השלושה - אני לא יכולה. (בעיקר בגלל שבטוח שיש אנשים מעולים יותר שאני פשוט לא מכירה). ובגדול - אין לי תשובה. מפתיע ממש מה..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo11.gif|נעלב|

אני בת 18 ואוהבת אותה מהשנה. וכן.
חבל שהיא לא יותר פעילה ולא יותר תיקשורתית..למרות שככה ברור שחצי מהמעריצים לא יבינו אותה בכלל ויקשיבו רק כי כולם שומעים..אבל מעריצים חדשים ואמיתיים יוכלו לזכות להכיר אותה.
אה, כן ואנחנו נראה אותה בטלוויזיה, נשמע עליה דברים וזה..
כן מבחינתי היא הזמרת הכי טובה..[לא מכירה הרבה זמרות אבל..
] לא יודעת איך להסביר..פשוט יש בה משהו שאין באחרים..לא משנה כמה היא השתנתה ומה היא עושה..היא אותו בנאדם בשבילי.

להפך, דווקא אחרי שהתבגרנו

לפחות אני, מבין אותה הרבה יותר טוב מבכיתה ז'. מבין ומעריך אותה יותר. היא יוצרת מדהימה ומוכשרת, נתקלתי במעטים שהתקרבו לקרסוליה.

FroZeN Heart

New member
הכי טובה?

אני לא חושבת שיש מושג כזה בעולם המוזיקה... אני יותר בעד המושג "מועדפת". בכל תקופה בחיים יש לי זמר או זמרת מועדפת. כרגע היא המועדפת שלי אבל אני לא יכולה לדעת אם בעוד כמה שנים אני עדיין אעדיף אותה... אם אתה שואל אם היא מתאימה לגילאים שמעל 16 אז התשובה היא עוד פעם כל אחד מה שמתאים לו לתקופה.

chaos12

New member
כנראה שאני

עוד לא התבגרתי כי אני בן 14 (ביום שבת! תזכרו את זה!) אבל כן היא הכי טובה

היא היתה פעם הכי טובה...

היום לפח דעתי היא ממש דועכת מאחורה. זמרות כמו סוזן וגה וטורי אימוס ועוד הרבה כמוה רק משתכללות עם השנים. Jagged little pill אלבום אגדי. Supposed former infatuation junkie הכי אגדי ששמעתי. under rug swept לא משהו ן- so called chaos ממש גרוע לדעתי, ולא בהשוואה לאלאניס, לא הייתי קונה אותו אם לא הייתי מרגיש שאני חייב. לדעתי, היא איבדה את כל הקסם, הרגש והכוחניות שכל כך אפיינה אותה עד שנת 2000.

Crazy Figgy

New member
אני לא חושבת שאפשר לא להסכים יותר

טורי, עם כל הכבוד הרב, היא משהו אחר לחלוטין ולשים אחת מול השניה לעולם לא יעשה צדק לאף אחת. שתיהם מוכשרות, שתיהן לעיתים "אלטרנטיביות", אבל השוני ביניהן הוא תהומי, בין אם מבחינת הליריקה או המלודיה. אולי אתה לא רואה את השינוי שחל במוזיקה של אלאניס כ"השתכללות", אבל זה היופי בדעות. ולמרות שנורא בא לי להגיד לך "מה לעזאזל אתה אומר?!
", אני לא הולכת לעשות דבר שכזה
. כמו כל אדם, אלאניס משתנה וזה רק נורמלי שזה ישפיע על המוזיקה שלה.היא לא איבדה כלום, היא התפתחה ואני ועוד רבים כמוני אוהבים את אותה התפתחות. הקסם, הרגש והכוחניות קיימים בהחלט, אבל לצעוק ולכעוס במשך עשור נראה לי אידיוטי וחסר טעם. אנשים שרוצים שחזור של JLP, הם אנשים לא מציאותיים. אלאניס היא אלאניס בכל מה שהיא עושה ואלה שלא אוהבים את מה שהיא הפכה להיות שלא יתבכיינו.

O r a c l e

New member
זאת שאלה רעה....

אני אישית (מודה ומתבייש) לא יכלתי לסבול אותה עד כיתה ט (גיל 14)- זה רק אומר שאני הייתי אדיוט. אז זה רק מראה שהעניין של "הזמרת הכי טובה" זה לא קטע של גיל. אני בטוח שאלאניס היא זמרת מדהימה ואישית לגבי אין זמרת הכי טובה- אבל זה ממש לא אומר שאין טובות ממנה או כמוה לגבי אחרים כי תכלס לא מה שאני או אפילו כל הפורום הזה חושבים. אני משוגע על אלאניס בלי שום קשר למה שאחרים חושבים ובשבילי היא הטובה ביותר.

עדידי מ

New member
אממ...

"הכי טובה"? אני לא יודעת, אני לא מכירה כל זמר וזמרת... אבל אחת מהשובחות ביותר מבין אלה שאני כן מכירה. מה שאני אוהבת באלאניס שאפשר להתבגר איתה. שירים שלא הכי דיברו אלינו כשהיינו צעירים יותר פתאום מקבלים משמעות חדשה כעבור כמה שנים. וזה בעצם מה שאני אוהבת בה, מלבד הקול הנפלא והמילים, היא מסוגלת להיות עמוקה ולהמציא את עצמה מחדש בלי לאבד את עצמה בדרך בשונה מהרבה זמרות אחרות. וזהו...

j u n k

New member
מה שיפה במוזיקה

היא שהיא פשוט מגוונת. אלאניס לעולם תייצג תקופה שבה הכרתי צד שונה של המוזיקה (הייתי בת 14 אני חושבת), צד שבו שערות סמרו לי בידיים, שדמעות זלגו מהעיניים, שהמזויקה הייתה חזקה ממני, והרגשות פשוט צפו ממני. צד שההתחברות שרוחנית שלי למוזיקה נעשתה פשוט חזקה ממני. המילים שלה חיברו אותי אליה בכל רמה אפשרית, הלחן, השואו, הכעס והעצב, ההתמודדות , הכל ביחד יצר דבר שפשוט לא הכרתי בעבר קומבינציה מוזרה של דברים- קוסמיים לחלוטין, הם העלו אותי לעולם אחר, עולם שלעולם יהיה מבחינתי עולם התשוקה האמיתית. האם היא הזמרת הכי טובה? , שאלה שפשוט קשה לענות עליה, אני חושבת שהתשובה שלי עצובה ככל שתהיה (ואולי לא) אבל מבחינתי אלאניס של היום, שייכת לבאמת שלב אחר בחיים שלי, אולי הייתי מתחברת לאלאניס הנוכחית בשלב מוקדם יותר בחיי, מאז התבגרתי ראיתי עולמות , התמקצעתי והסתקרנתי יותר ויותר, ראיתי זמרים אחרים, רבים וטובים חדרו לי לנשמה, אבל לעולם לאלבומיה הראשונים של גברת מוריסט ובכלל ההופעות וכל התקופה שבין 1995-2000 יקבלו אצלי מקום מיוחד ומאוד מכובד אצלי בלב. הכל בה היה מבחינתי מושלם, וההתחברות, אח ההתחברות. היא סיקרנה אותי יותר ויותר מיום ליום וחיכיתי להפתעות שהיא תנחית, להופעות לסנסציה לחידוש.

D i s o r d e r

New member
טוב,

אז בתור אחת שאהבה את אלאניס משמיעה ראשונה (ותודה לגלגל"צ שהביאני עד הלום...), ובתור אחת שמואוד אוהבת אותה עד היום, שזה כמה שנים טובות. אני יכולה להגיד, שמכל שמיעה אף נהנית יותר. מה שמייחד את אלאניס, לדעתי, זה הטקסטים (וכמובן שעוד המון מעבר...). את JLP, אני שומעת כשרע לי, ו... זה הדבר היחיד שעושה לי טוב. אולי זה בגלל שאני לא "חורשת" אותה כל היום, ואולי זה באמת כי אני נורא מתחברת, אבל פשוט, כל פעם מחדש, אני מגלה עד כמה היא מדהימה. אז... אובייקטיבית, בתור יוצרת ו"מעריצה", אני מאמינה שעוד אשמע אותה הרבה זמן... לילה טוב.

למעלה