אלאניס כTOON

AdiBaba

New member
הכל יחסי

אני מגדירה את 90% מהשירים שלה כמעולים ומדהימים. ציון 10. אבל יש כמה שירים כמו הנ"ל, כמו forgiven. כמו a man ועוד כמה מג´אנקי שאני נותנת להם פחות מ-10. הם שירים טובים מאד. אבל ביחס לכמה שהיא מעולה הם הופכים לפחות טובים ואהובים בשבילי. אבל עדיין אני אוהבת אותם מאד. למען האמת רק שיר אחד שלה אני ממש לא סובלת ומעדיפה לשמוע שירים של ג´ניפר לופז ולא אותו וזה the couch. השיר הזה הוא לא השיר הכי משעמם של אלאניס אלא השיר הכי משעמם בעולם. בטח לכמה אנשים פה בא לרצוח אותי ואתם אומרים לעצמכם שבטח לא הקשבתי למילים. אבל מי לעזאזל רוצה להקשיב בכלל לשיר עם הלחן הכי מזוויע ומשמים בעולם (טוב. קצת הגזמתי. הבנתם שאני לא אוהבת אותו וזהו).

star lili

New member
the couch

הוא אחד השירים האהובים עליי מ SFIJ , הוא ו I was Hoping, שהם שני שרים די שנויים במחלוקת אני יכולה להבין אנשים שלא מתחברים אליו(ובכלל כל האלבום הזה) הוא קצת קשה לעיכול אני גם יכולה להגיד לך לתת לו הזדמנות לגדול עלייך, אבל בתכלס זה רק ענין של טעם

Rוית

New member
זה באמת הכל עניין של טעם

כמו שכבר אמרו פה... את THE COUCH, אני לא הכי אוהבת אבל אין לי שום דבר נגדו, וA MAN אני באמת לא ממש אוהבת, אבל לדעתי FORGIVEN זה שיר ענק, אחד מאהובים עלי... את כל ג´נקי אני אוהבת ודווקא לSFIJ לא כ"כ התחברתי.. יותר טוב ככה, אם כולנו היינו אוהבים בדיוק אותם שירים, לא היה את הגיוון הזה שהופך את הפורום הזה לפורום יפה ורב גווני כמו שהוא

מסכים איתך ולא מסכים איתך

בקשר ל PRAY FOR PEACE אני מסכים איתך שזה שיר גרוע ביותר! בהתחלה בכלל חשבתי שזה חידוש, לא האמנתי שאלאניס כתבה שיר כזה אבל THE COUCH (לדעתי) שיר ענק, בין המיוחדים והכנים ביותר של אלאניס גם אני בהתחלה ממש לא התחברתי אליו ולקח לי משהו כמו חצי שנה להתחבר אליו ולהבין אותו אני מציע לך להוריד את הגירסת הLIVE שלו, אם קשה שלך להקשיב למילים

AdiBaba

New member
כבר שלוש שנים אני מנסה...

להתחבר לשיר הזה. נתתי לו כל כך הרבה הזדמנויות. יש לי אותו לייב וגם לייב אקוסטי וגם כמה רמיקסים שלו ושום גרסה שלו לא מצליחה לגרום לי לרצות לשמוע אותו יותר מדקה מבלי לפהק.

טוב, עדיף מאוחר מאשר לעלום לא

אני המומה, The couch, לדעתי כמובן, הוא אחד השירים ה-הכי- מוצלחים של אלאניס, פשוט מקסים, עם כלכך הרבה משמעות, אבל שוב על טעם וריח, אין להתווכח

למעלה