אלאניס כTOON

Rוית

New member
giving the finger../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

U GO GIRL!!!

Rוית

New member
וזה סתם משהו שעשיתי

משיעמום טהור
... (קמתי מוקדם למתכונת, אחרי המתכונת בבית השתעממתי, אז עשיתי כמה "יצירות" שכאלו
)

Rוית

New member
WHAT THE...../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

לא רואים טוב, זה נקטע...
טוב הנה משהו אחר בתקווה שזה כן יראו טוב: ידעתם שאלאניס הופיע בתוכנית בשם startrax באמ.טי.וי?, אני לא בדיוק יודעת על מה היא היתה, אבל היו לי כמה תמונות מחוברות ממנה, אז פירקתי אותן ועשיתי את זה (בגלל זה רואים לפעמים לבן בצד אבל חפייייייף
)

אני ידעתי

ראיתי חלקים ממנה באיזה אתר, זו תוכנית שאמנים בוחרים את השירים שהם הכי אוהבים אני זוכר שהיא השמיעה את טורי אימוס רדיוהד יו טו והיה עוד אני צריך להיזכר

Tabasco

New member
היא שמה את יו2??? ../images/Emo108.gif

איזו מלכה, אין פלא שאני כל כך חולה עלייה!

Rוית

New member
שאלה...

לאלניס יש פחד גבהים? כי הרי בשיר NOT THE DOCTOR, היא אומרת:
see this pedestal is high and​
I´m afraid of heights זה כי באמת יש לה פחד גבהים או סתם כדי להראות את הנקודה של השיר?

star lili

New member
תשובה (רק לדעתי כמובן)

אני חושבת שהכוונה היא רק כדי להעביר את הנקודה- היא אומרת שהיא לא רוצה שיהללו אותה וישימו את הדמות שלה במקום גבוה (נו, אין שום דרך לתרגם את זה...) שהיא מחוץ להישג יד ומנותקת. וגם שלא יעשו ממנה יותר ממה שהיא הגובה הזה מפחיד אותה... בכלל אני חולה על השיר הזה

אלאניס באמת שולטת

אחח.. אלאניס שולטת, או לפחות שלטה בדיסק השני שלה כבר התחלתי להתייאש . ואז בא האנפלגד שנתן לי עוד טיפה צבע ורוד ללחיים אבל מה זה הדיסק האחרון שלה? בושה! ועצוב

Rוית

New member
מישהו יודע מה זה השיר

Question שאלאניס שרה עם Tricky (יותר נכון הוא מארח אותה)
דווקא אחלה שיר, סיגנון שונה של אלאניס..

רוית לא הבנתי מה השאלה!

זה שיר של אלאניס עם טירקי. שיר מאוד יפה וממש לא משהו שחשבתי שאלאניס תעשה אי פעם יש עוד שיר בדיסק שלו שהיא שרה- או יותר נכון עושה קולות רקע EXCESSככה קוראים לו

Rוית

New member
אוקי, אז שאלה אחרת על שיר אחר

מישהו יודע מה זה השיר: She Gave Me A Wink
הורדתי אותו, והוא נשמע ממש נחמד, אלאניס שרה אותו בBridge School Benefit או משהו כזה, (אני לא ממש הבנתי מה הולך עם הID של השיר) בכל מקרה, זה שיר שלה או עוד קאבר? ותודה על התשובה דן

Rוית

New member
אהההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אוקי, התחוור לי עכשיו שאני מורידה גם שיר בשם Pray For Peace שזה אותו שיר (שאני מדברת עליו בהודעה הקודמת) רק לא בהופעה חיה, מה קורה פה?????????????????? SOMEBODY...? ANYBODY?

AdiBaba

New member
יש לו שתי שמות

ואם אתם שואלים אותי זה אחד השירים הכי מכוערים שלה.

Rוית

New member
תודה...

דווקא לדעתי שיר חביב מאוד... לא מההכי מעולים שלה, אבל לא שיר מכוער בכלל.. תודה על התשובה

למעלה